martunia1 05.03.10, 17:49 Jaki jest wasz ulubiony przedmiot i dlaczego ? Mój to : .muzyka bo gram na gitarze :p .wf bo uwielbiam być aktywna A Wasze??? Chyba było ale nie znalazłam. Jeśli było to czerwony koszyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duuumi Re: . 05.03.10, 18:17 muzyka - tez gram na gitarze. wf - trenuje dodatkowo jeszcze i wgl jestem chyba niezła. j. angielski - kocham tej język. j. polski . Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 Re: duuumi 05.03.10, 18:28 a co dokładnie trenujesz ??? ja siatkie i nożną w zeszlym roku był jesczez kosz ale ledwo wyrabiałam a po za tym w koszu byłam w zaawansowanych Odpowiedz Link Zgłoś
natip11 Re: Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 18:21 Angielski - Uwielbiam ten język ! xd Ale inne przedmioty też są spoko : ) Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 18:25 no ba, że było! chyba nawet jeden z pierwszych tematów na szkoła - nauka, porady, problemy. polski. Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 Re: elliot 05.03.10, 18:30 Wiem, że było. Tylko że ostatnie 7miesięcy temu i nie zai wiele osób odpisywało Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 :)))) 05.03.10, 18:27 Biologia bo uwielbiam naukę o ludzkim ciele w-f bo kocham grać w siatkówkę D Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 18:27 WF - kochaaaaaaam j.angielski - po prostu lubię i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 18:29 chemia, biologia, angielski, plastyka. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 18:32 angli- bo poprostu lubie wf-kocham ale czasem też nienawidze (kto jest klasie sportowej wie o czym mowię) Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 Re: Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 18:42 Plastyka - uwielbiam rysować Polski - Lubię pisać wypracowania/ opowiadania itp. x dd. Odpowiedz Link Zgłoś
scaria Re: Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 18:43 Angielski - bo nie mam z nim żadnego problemu . x D Historia - bo jest całkiem ciekawa . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynaxx Re: Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 18:37 Hmm. MUzyka.- Uwielbiam spiewac. w-f- tylko wtedy gdy gramy w kosza siate noge itd. xdd Polski.- a taaak bo lubie polski.xdd Lubie pisac o tak powiem xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 18:40 biologia, chemia, fizyka, angielski, wf... Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 18:41 polski,wf,plastyka tez lubię grać na gitarze,ale muzyka nie jest moim ulubionym przedmiotem^^ Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 18:42 wf, bo lubię grać, skakać przez kozła itd. muzyka, bo też gram na gitarze. ; > wcześniej angielski, bo lubię tej język, ale w gimnazjum nauczycielka mi go obrzydziła... Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 Re: Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 18:54 U mnie to samo z językiem. ;p Wolałam Kobierecką jak mnie uczyła Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 18:53 religia, bo prawie na każdej lekcji mało brakuje abym dostała uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
xprincess Re: Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 18:55 Mój ulubiony przedmiot to angielski. Dlaczego? Nie wiem ; D Umiem ten język, jest fajny ii świetnie mi idzie. Nie mam żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
anaj Re: Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 19:16 historia! < 3 ... język polski... wychowanie do życia w rodzinie i plastyka Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 20:33 Chyba geografia i j. polski. Trochę też biologia, ale to tylko człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 20:41 Informatyka szkoda że w tym roku nie mam angielski lubie jezyk a na lekcjach malo nie płacze ze smiechu fizyka j. w. no prawie biologia ciekawa jest Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu . ehem . haha ^^ 05.03.10, 20:39 wsómie to ja uwielbiam przerwy i byc z chłopakiem <3 z wf mam 2 hahah . a ogólnie to lubie polaki bo idzie sie pośmiać xd spizgi mamy totalne na angielskim , chłopacy pod stołem sie gwałca xd haha nienawidze chemii i fizyki ;/ heeeh .. No lubie jeszcze biologiee ;p chyba pójde na biochem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
7_things . 05.03.10, 20:44 historia - lubię uczyć się o ' dawnych czasach ' , dużo rozmawiamy na forum , wymieniamy się opiniami na różne tematy . i oczywiście ze względu na nauczyciela c : religia - po prostu ją lubię . ot tak c : Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 20:42 Angielski- bo lubię ten język wf- wygłupy ;p matma- głupawka na maksa i to niepohamowana xdd Ej martunia1 wkurzasz mnie avatarem już, bo chyba kiedyś hellokiciara miała taki i się przyzwyczaiłam że to ona xd ale trudno... xd Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 20:46 Polski - od pewnego czasu, ponieważ pani już tak nie zanudza i ostatnimi czasy pokochałam biologie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Ulubiony przedmiot ??? 05.03.10, 20:48 muzyka, gram na gitarze i keyboardzie. geografia, lekcja jako sama w sobie jest ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś