brzoskwinka10 Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 05.04.10, 22:06 Ja zawsze pisze okropne żeczy dla tego kto mnie obraził . I robie szyfry żeby nikt tego nie przeczytał. Odpowiedz Link Zgłoś
bombshell Muzyka-to jest TO! 05.04.10, 22:46 Słuchawki i mp3, mp4, telefon(cokolwiek byleby grało moją ulubioną muzykę) na cały regulator Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: ;) 06.04.10, 09:23 Muzyka, Taniec, Płacz, Pisanie w pamiętniku. Bywa różnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
nikson Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 06.04.10, 09:26 zależy kto jest obok mnie .. na rodzieństwu się często wyrzywam , no chyba że w pobliżu jest mama ;ddd ... nie no albo na piłce ... to zależy na kogo jestem wściekła Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 06.04.10, 09:38 wyżywam się na innych ew. słucham muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
hannahdupana Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 10.04.10, 18:44 rzucam sie na łóżko Odpowiedz Link Zgłoś
mileyxxdd Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 10.04.10, 18:51 leże w łóżku a gdy się kompie to w wannie siedze 2 godz. Odpowiedz Link Zgłoś
starlight_ Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 10.04.10, 20:12 Ja się wyżywam na młodszej siostrze. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
liliet Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 10.04.10, 20:17 Ja jak jestem wśekła dzwonie do przyjaciółki i jej o wszystkim mówię.. Albo słucham muzyki żeby się uspokoić ;] ;* Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 10.04.10, 20:18 słucham muzyki albo krzyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
agateczka15 Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 10.04.10, 20:18 denerwuje sie na wszystkich i krzyczę, dre się itp Odpowiedz Link Zgłoś
claudieea Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 10.04.10, 20:39 jadam słodkie ... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 18.04.10, 17:49 słucham muzyki na full . Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 18.04.10, 22:12 Sprzątam,pyskuje komu popadnie rzucam telefonem o ściane Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 18.04.10, 22:24 uciekam od ludzi, żeby się na nich nie wyżywać. w domu biegnę do swojego pokoju i słuchawki, a 'w ludziach' próbuje się wymknąć do domu, jak się da. a jak nie to duszę w sobie złość. wiem, to niezdrowe : D Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Makijaż . 19.04.10, 12:09 Robię sobie makijaż, zamykam się w pokoju i słucham głośno muzy .. czasami wychodzę na rower, albo do znajomych z dala od domu Odpowiedz Link Zgłoś
iga1998 Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 19.04.10, 19:16 Gdy jestem wkurzona najczęściej tańcze i śpiewam lub spotykam się z koleżankami... Jestem raczej osobom, która jeżeli się wkurzy to szybko jej to przechodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 21.04.10, 23:48 gryzę wargę, aż zacznie lecieć krew. wiem, dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
pruci Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 22.04.10, 07:54 różnie czasem po prostu biegne do przyjaciólki, żeby się jej wygadać czasem słucham muzyki na uspokojenie czasem coś rozwale, żeby się wyżyć zależy wszystko do sytuacji xd Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 22.04.10, 16:22 Zazwyczaj staram się przelać emocje na kartkę, albo wykrzyczeć je śpiewem. Innym razem puszczam głośną muzykę i próbuje się uspokoić. Czasami zaś, zaczynam oglądać jakieś mocne anime, w którym jest dużo scen walki. Odpowiedz Link Zgłoś
ika__94 Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 22.04.10, 16:27 Chodzę. dosłownie ;D łażę tak sama bez celu. I to mi pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 22.04.10, 16:31 jak jestem zła to włączam jakąś rockową piosenkę za pełny regulator i słucham 10 razy pod rząd albo idę pobiegać przez godzinę i od razu mi się robi lepiej. a jeszcze czasem sprzątam kuchnię, mam na jej punkcie jakąś manię q: Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 22.04.10, 17:05 Sprzatasz?! Chociaz cos pozytecznego robisz... oO Ja klnę, słucham muzyki na fulla i poytam wszystkich, czy dadzą mi fajkę ._. no i ryczę XD Odpowiedz Link Zgłoś
fanka97 Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 22.04.10, 17:13 ja najczęściej słucham wtedy muzyki chociaż to nie dziwne bo ciągle słucham muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Co robicie gdy jesteście wściekłe.... 22.04.10, 17:15 płaczę, słucham muzyki, jem słodycze, krzyczę, biegam . Odpowiedz Link Zgłoś