czarnanatalie 31.05.10, 11:22 Starbucks to największa na świecie sieć kawiarni. Działająca w 52 krajach. Gwiazdy kochają Kilka "dowodów": 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 i moje pytanie, piliście kiedyś ich kawy? rzeczywiście są takie świetne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blender Re: Starbucks 31.05.10, 11:38 cóż piłam, mam dwa obok siebie dosłownie. kawy są dobre, nie rewelacyjne. piłam carmel macchiato i muszę przyznać, że to jest chyba jedna dobra kawa w tej kawiarni. Odpowiedz Link Zgłoś
thespragniona TAK! <33 31.05.10, 21:32 W Londynie jak chodzę do parku, zawsze w drodze powrotnej tam zachodzę i kupuję czekoladę, kawa też się zdarza. SB Odpowiedz Link Zgłoś
bellaaa_ Re: TAK! <33 01.06.10, 14:07 Tak. Lubię ją wypic kiedy jestem w Los Angeles, ale czy jest taka pyszna.? Jak dla mnie po prostu jest dobra, ale to kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
pluviale_ Lubię Starbucksa. 31.05.10, 11:53 Ale wkurzają mnie dziewczyny, które myślą, że jak przejdą przez miasto z kubkiem (niekoniecznie pełnym) ze Starbucksa, będą fajne. Ach, och, bo to gwiazdy piją. ŻAŁOSNE. Właściwie kawa to kawa, no co można dodać. Dobre są desery, mniamm. Niestety, nie jestem tam zbyt często, gdyż mieszkam blisko Katowic. Ale mam kuzynkę we Wrocławiu i jeżdżę do niej co parę tygodni. Jak jest okazja, to idziemy na kawę, w Starbucksie jest fajny klimacik Odpowiedz Link Zgłoś
anna.j Starbucks. 31.05.10, 12:00 kawa jest dobra, lecz nie chodze do Starbucks'a za często by bym chyba zbankrutowała. haha. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Lubię Starbucksa. 31.05.10, 19:33 pluviale_ napisał(a): > [i]Ale wkurzają mnie dziewczyny, które myślą, że jak przejdą przez miasto z > kubkiem (niekoniecznie pełnym) ze Starbucksa, będą fajne. Ach, och, bo to > gwiazdy piją. ŻAŁOSNE. > Właściwie kawa to kawa, no co można dodać. Dobre są desery Odpowiedz Link Zgłoś
gumi_jagoda Re: Starbucks 31.05.10, 15:50 Lubię Starbucksa, od kilku dni mam kubek (czarny) ze Starbucksa i jest świetny IStarbucks Odpowiedz Link Zgłoś
nevermind_ Re: Starbucks- byłoo :d 31.05.10, 16:00 Em, niekoniecznie dziewczyny idąc przez miasto z kubkiem kawy uważają to za szpan. W innych krajach jest to na porządku dziennym. Normalnie u nas, idziesz i widzisz ludzi z lodami, a tam- z kawą. Nie widzę w tym poczucia jakiejkolwiek wyższości O.o Mmm. Starbucks'y są w Dublinie <3 Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Starbucks 31.05.10, 17:14 Lubię, ale zgadzam się z pluviale_ - nie wiedzieć czemu, większość słit panienek myślą, że kawa w kartonowym kubeczku ze Satbucks jest mega lansem (czyżby niedowartościowane dziewczynki w ten sposób myślały, że stają się podobne do swoich idolek?). I kawa, jak kawa, ta z sieciówek wcale nie jest taka dobra. Za to najlepsza jest zazwyczaj w niepozornych kawiarenkach, mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 Re: Starbucks 31.05.10, 19:39 Niestety nie przechodzę koło niego zbyt często ale czasami miło jest tam posiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
bombshell Ciekawe ile im płacą za tą reklamę(?) 31.05.10, 21:26 Btw. w Polsce działa tylko jedna albo dwie takie. Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb ohh, starbucks rocks. *.* 31.05.10, 21:33 a tak na serio, nigdy nie piłam i nigdy nie widziałam kawiarni Starbucksa. i nie lubię kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Starbucks 31.05.10, 21:34 nie, ale bardzo chcę < 33 ale nie ma u mnie . ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
kinnley Re: Starbucks 31.05.10, 22:30 Ja z moimi kumpelemi umawiamy się tam na ciasko i cappucino. Jest pyszne, zwłaszcza karmelowe Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne piłam 31.05.10, 22:47 i bez rewelacji. Nasze coffe heaven robi znacznie lepsze kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
lovemebaby_ Re: Starbucks 01.06.10, 13:46 znaczy ja słyszałam nie raz o tej kawiarni, ale osobiście nie piłam i nie jadłam z niej niczego Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Starbucks 01.06.10, 18:55 w zadupiu w którym przyszło mi mieszkać nie ma Starbucks'a. podejrzewam, że nie ma w nim niczego wyjątkowo niesamowitego/pysznego. jest za to u mnie kilka uroczych kawiarenek/cukierni, a jedną mijam wychodząc ze szkoły na autobus. czasem trudno mi jest przejść i tam nie wstąpić, megaboski zapach różnych słodkości jest powalający :d Odpowiedz Link Zgłoś
unthinkable Re: Starbucks 21.06.10, 16:38 nie miałam jeszcze okazji . ale jak taka się nadarzy napewno spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedziecko <3 09.08.10, 17:18 Tak. I przyznam szczerze zakochałam się w kawiarni, zaczynając od klimatu , kończąc na kawie. Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. nie miałam okazji. 09.08.10, 17:28 moja przyjaciółka z wa-wy odwiedza tą kawiarnię bardzo często. a tak poza tym, to uważam, że najlepsza kawa jest w Costa Coffee. nic nie pobije carmelowego latte macchiato ;33333 Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Są przeprzeprzepyszne... 09.08.10, 17:26 ostatnio byłam w Browarze i zamówiłam sobie Frappucino...czyli zimną kawę....przepyszna...żałowałam tylko że zamówiłam średnią a mogłam dużą...na serio pycha...wcześniej nie piłam bo jakoś nigdy czasu nie miałam żeby czekać w tej kolejce...ale mój brat dość często chodzi i zamawiia Machiato...też pyszna podobno...na serio polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: Starbucks 09.08.10, 17:32 niestety nie piłam i nigdy nie słyszałam. A że mieszkam w małym mieście to nie ma tej kawiarni... ; ( Ale kawy to uwielbiam pić : D każdy ma różne uzależnienie xd Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: Starbucks 09.08.10, 19:30 pyszne kawy sa.ale ja najbardziej lubie Mango Passion Friut Odpowiedz Link Zgłoś