Dodaj do ulubionych

Zjawiska Paranormalne .

• dragonica Re: Zjawiska Paranormalne . 13.08.10, 20:12
      Przeczekaj. Jeżeli to się powtórzy powiedz rodzicom. Może to wcale nie jest wina
      domu, może on nie jest nawiedzony, Głupio to zabrzmi i nikt mi tu nie uwierzy,
      ale kilka razy w życiu słyszałam jak do mnie mówiły zmarłe osoby z mojej
      rodziny. Totalnie się wystraszyłam i powiedziałam to tacie i okazało się, że on
      też tak ma. To chyba w genach idzie uncertain Zdarzyło mi się to tylko 4 razy, więc
      może u cb nie będzie się to działo często.
    • latika01 Re: Zjawiska Paranormalne . 13.08.10, 20:13
      myślę że powinnaś powiedzieć rodzicom i mieć nadzieję że ci uwierząkiss
    • malcia pomoc 13.08.10, 20:14
      ja osobiście wierze w takie sprawy bo sama nie raz doświadczyłam takiego czegoś.najlepiej by było dowiedziec sie więcej na temat tego domu.może coś się w nim działo zanim się wprowadziliście.? historia tego miejsca napewno by Ci pomogła.Następnie dobrze by było gdybyś poprosiła o pomoc ludzi od duchów ( jeśli to możliwe)
    • fantabuu Re: Zjawiska Paranormalne . 13.08.10, 20:27
      powiedz rodzicom !
      mialam tak na starym mieszkaniu . wracam z rodzicami od babci wchodzimy do domu a
      tam czajnik na piecu sie grzeje ! mama sie przestraszyla ze to wlamywacze albo cos ale nic
      nie bylo .
      potem mi sie sam strych w nocy otwieral . bardzo balam sie spac , mama mosiala spac w
      moim pokoju .

serio powiedz im . mosza uwierzyc .
      kiss
    • judixd em.. troszke zwariowane ale ja też miałam coś 13.08.10, 20:36
      podobnego.. jak wprowadziłam sie do nowego domu to przez kilka tygodni słyszłam
      jakby ktoś po cichutku śpiewał sobie jakąś opere.( to był głos kobiecy. nie znałam go) a
      jak oglądnęłam horror "the ring" to wszędzie widziałam taką małą dziewczynke.. brr..
      straszna była..
    • madziulka515 a dziś jest piątek 13-ego i jeszcze pełnia 13.08.10, 20:54
      nie żebym cie straszyła
    • truskawka159 Re: Zjawiska Paranormalne . 13.08.10, 21:32
      powiedz rodzicom ja bym nie czekała ale to może być twoja wyobraźnia
      • rosalie Re: Zjawiska Paranormalne . 13.08.10, 21:36
        też czasami wydaje mi się, że coś słyszę albo widzę. wtedy mówię na głos 'idź sobie'. nie wiem
        w czym mi to pomaga. haha. myślę, że powinnaś powiedzieć rodzicom, a jeśli oni ci nie
        uwierzą, to poproś o rozmowę z psychologiem, czy coś. ja bym tak zrobiła.
    • natimiley Re: Zjawiska Paranormalne . 13.08.10, 22:13
      Acha jeszcze jedno.
      Ja mieszkam w domku jednorodzinnym.
      Jak się budowaliśmu to wykopali tu jakiś krzyrzyk.
      I na początku jak tu mieszkałam to słyszałam takie kroki w kuchni wyrażne.
      Ale już się przyzwyczajiłam.
      Normalnie schodzę na dół do kuchni do lodówki po cole
      I czasami siedze w kuchni.
      I tak słtszę kroki ale już się nie boję ,no może trochę ale nie tak bardzoo
    • love_r.h.c.p. Re: Zjawiska Paranormalne . 13.08.10, 22:20
      Możecie mnie uznać z nadętą idiotkę, ale to co teraz napisze to prawda. W dzień śmięrci
      JP 2 poszłam do ogrodu (sama) zataczałam koła krokami bo nie miałam co robić i już
      chciałam wracać do domu ale poczułam jakąś osobę za sobą i się obruciłam a tam stał
      JP! Srwierdziłam że to jakieś żwiru i poszła m w stronę domu ale z ciekawaości obruciłam
      się po raz drugi i znowu go zobaczyłam! Zaczęłam biec w jebi stronę a potem go
      przytuliłam... To, co spotkało mnie jest dobre, a to co ciebie niezbyt... Ale spróbuj z nimi
      porozmawiać. Mój drógi przypadek to : raz cwiczyłam na fortepianie i usłyszałam jak ktoś
      mi wturuje na flecie a potem jeszcze śpiewał. Trwało to z miesiąc ale nie bałam się
      serio!smile
    • madziulka515 a tak na poważnie!czytać 13.08.10, 22:46
      to niemożliwe żeby tam, gdzie stoi teraz twój dom znajdował się kiedyś cmentarz
      gdyż Kościół nigdy nie zezwoliłby na to by w miejsce święte służyło za działkę
      budowlaną poza tym gdyby twój tata rzeczywiście wykopał ludzkie kości na twoim
      podwórku zaroiło by się od policji która badała by sprawę znalezienie się kości
      w tym miejscu itd... Bo sądzę że twój tata to zgłosił
      no i oczywiście coś głupio sobie to wyliczyłaś
      widzisz...
      (pamiętajmy że miesiąc ma cztery tygodnie)
      "Niecały miesiąc temu wprowadziłam się do domku jednorodzinnego"
      "po około dwóch tygodniach od wprowadzenia zaczęły dziać się tu dziwne rzeczy"
      "Przez kilka dni codziennie"
      "kiedy mój tata kopiąc w ogródku
      wykopał ludzkie kości"
      Dużo się u was dzieje co? po co zaśmiecać forum głupimi wątkami które czytają
      5-latki a potem się boją?
      a jeśli to prawda(nie licząc cmentarza bo w to na pewno nie uwierzę) to lepiej
      uważaj buuuuu xDdevildevildevil
      lepiej nie zadzierać z "tamtym światem" suspicious
      • alexis69 Re: a tak na poważnie!czytać 13.08.10, 23:01
        Tak sie składa że nawet szpital w moim mieście został wybudowany w miejscu gdzie
        był kiedyś cmentarz. Myślisz że nie wyrażono na to zgody i ten szpital ' nie
        istnieje ' chociaż na prawdę jest wybudowany ; o
        Dlaczego mój dom stoi tutaj mimo że dawno temu był tu cmentarz ? sciana
        I jest tutaj również kilka innych domów. -,-
        A może tylko wyobraziłam sobie że mój dom tutaj stoi, a tak na prawdę jest w
        całkiem innym miejscu. sciana
        Może od razu zakładasz że ten " głupi " , jak to ujęłaś, wątek jest tylko
        prowokacją.? confused
        • madziulka515 Re: a tak na poważnie!czytać 14.08.10, 18:55
          aha czyli twój tata na prawdę wykopał trupa w ogródku i co z nim zrobił zakopał
          z powrotem, nie zakładam że jest prowokacją tylko raczej, fikcja no może jest w
          nim trochę prawdy ale na pewno nie wszystko bo coś w tym jest.
          • alexis69 Re: a tak na poważnie!czytać 15.08.10, 04:31
            Nie wykopał trupa tylko dwie kości sciana
        • sweetyy1 Re: a tak na poważnie!czytać 03.10.10, 20:26
          alexis69 napisał(a):

> Tak sie składa że nawet szpital w moim mieście został wybudowany w miejscu gdzi
          > e
          > był kiedyś cmentarz. Myślisz że nie wyrażono na to zgody i ten szpital ' nie
          > istnieje ' chociaż na prawdę jest wybudowany ; o
          > Dlaczego mój dom stoi tutaj mimo że dawno temu był tu cmentarz ? sciana
          > I jest tutaj również kilka innych domów. -,-
          > A może tylko wyobraziłam sobie że mój dom tutaj stoi, a tak na prawdę jest w
          > całkiem innym miejscu. sciana
          > Może od razu zakładasz że ten " głupi " , jak to ujęłaś, wątek jest tylko
          > prowokacją.? confused
          U nas jest jezioro po dawnym cmentarzu i tam sie kapali .
          Plac zabaw tez mial byc na cmentarzu ale kosci odkryto - ludzkie uncertain
    • ignorance... Re: Zjawiska Paranormalne . 13.08.10, 22:49
      Sądzę,że powinnaś powiedzieć rodzicom!Nawet jeżeli to Twoja wyobraźnia,to jak komuś
      powiesz to się nie będziesz tak stresować!! Pozdrawiam!wink
    • moniag Re: Zjawiska Paranormalne . 14.08.10, 19:00
      omg jak słyszę o czymś takim to mi niedobrzesciana. naprawdę musisz z kimś pogadać o tym!
    • niesmaczna Re: Zjawiska Paranormalne . 14.08.10, 19:07
      Po co masz mówić, takie doświadczenie psychiczne jest fają sprawą.. santa
    • moniag Re: Zjawiska Paranormalne . 14.08.10, 19:19
      ja kiedyś tak miałam obudziłam się w nocy i (przy biurku mam fotel obrotowy) i zdawało mi się że on się ruszascianaokropne. a u mojej babci w domu umarł dziadek i kiedyś mój brat go widział. opowiadał mi o tym. zobaczył go a nikt go nie widział. a potem zniknął i zrobiło się mojemu bratu tak zimno...
    • glamour zamek i zielona szkoła oraz porada dla cb! 15.08.10, 08:40
      Moje historie:
      Gdy wraz tatą, bratem i siostrą poszliśmy na tenzamek w niedzicy(albo nidzicy w
      szagrze na południu polski)(tam te duchy straszą o 21) to tata powiedział do mojej małej
      siostrzyczki"patrz jakie stare drzwi" i zaczął robić fotki widokom i nagle powiedział
      przestraszony "a gdzie są te drzwi?!" Patrzę a tam nie było ich był korytarz. NIE BYŁO
      NIC SŁYCHAĆ I FAKT BYŁA 21
      Wszyscy zwialiśmy i powiedzieliśmy o tym mamie która
      nie chciała nam uwierzyć XD.

Niedawno jak okładałam książki w okładki to miałam wrażenie że ktoś stoi w drzwiach i się
      na mnie patrzy! Ale nikogo nie było!

Byłam na zielonej szkole.Miałyśmy pokój nr 3 i za oknem...CMENTARZ! i to jaki
      stary! Moja kol miała akurat widok na krzyż na drzewie i to jakby był ustawiony prosto na
      nią! Więc nie spała tam(z resztą ja też nie bo miałam też miejscami na łóżku jak leżałam
      krzyż przed oczami). Gdy wróciłam z łazienki to moje koleżanki rzuciły się na mnie i
      przytuliły ze strachem na oczach i powiedziały mi co się stało Szafka zaczęła się otwierać i
      zamykać tak szybko parę raz!
      . Kolejnym odkryciem naszego pokoju było że za krzakami
      jest światełko znaczy dwa i wyglądały jak ludzkie oczy i każdego wieczoru miało inny
      odcień!!!
      I najgorsze: o 22 mięliśmy spać a nam się nie chciało na maxa więc zapaliliśmy światło i
      zaczęłyśmy grać w karty! nagle światło zgasło w całym ośrodku i wszyscy w pisk (również
      inne dziewczyny z innych pokoi). Tak się darliśmy że nie mogli nas uciszyć XD i gostek
      powiedział "słuchajcie była wielka burza (gdzieś tam nie wiem) i do rana nie bd światła i
      ogrzewania" I tu moja koleżanka "OMG dziewczyny słuchajcie dziś jesteśmy tu 3 noc i w
      pokoju numer 3 są też za oknem 3 krzyże!!!" I wszystkie zaczęłyśmy się bać. Cyfra 3 była
      wtedy uznana za pechliwą! I co my mamy se myśleć o tej zielonej szkole???

Porada dla cb: Poproś mamę żeby przespała się z tb jedną noc i zobaczycie czy
      dalej będzie ktoś pukał do cb. Jak nie mama to siostra jak będzie was 2 to mama lepiej
      uwierzy! Z resztą kości w ogródku, cmentarz na tym miejscu był dawniej to czego się
      dziwić? Jak mama i usłyszy to co ty i zacznie w to wierzyć to pozostaw jej to w rękach ona
      na pewno znajdzie rozwiązanie w raz z twoim tatą!
      • nickaa Re: zamek i zielona szkoła oraz porada dla cb! 03.10.10, 21:14
        przypomniałam sobie coś jeszcze dziwnego. kiedyś z ciocią jechałam na wycieczkę.
        busem nad morze. i jedziemy autostradą i nagle kierowca ostro zahamował, wszyscy
        do przodu polecieli i ja popatrzyłam w tym momencie za okno i zobaczyłam na
        polach krzyż ! i nikt go nie widział może akurat nikt tam nie patrzył to był
        moment ale ja wiem że ten krzyż widziałam to było dość dziwne tak jakby ten
        krzyż nas ochronił ..
    • piano Re: Zjawiska Paranormalne . 15.08.10, 09:11
      jej. Współczuję. Może opowiedz wszystko swoim rodzicom.
    • karlinka98 Re: Zjawiska Paranormalne . 15.08.10, 12:17
      powiedz koniecznie rodzicom. mi raz co wieczor cos szelescilo i stukalo po biurkiem. a ja
      mam przy biurkiem taka deske co jest cm nad ziemia. i pewnego razu z pod niej wyszedl
      niegrozny żuczeksmile. i oto moj halasliwy sasiad.
    • sonia07 Re: Zjawiska Paranormalne . 15.08.10, 12:28
      Wpisz sobie w google "godzina 3". I staraj się chodzić wcześniej spać.
      • alexis69 Re: Zjawiska Paranormalne . 25.10.10, 21:44
        kurde, no nie umiem chodzić wcześnie spać, bynajmniej jak w domu jestem.
        nawet jak mam na 7;10 do szkoły to zasypiam dopiero o 1 lub 2, ale słysze różne
        rzeczy sciana dzisiaj w nocy np słyszałam jakieś dziwne szelesty w pokoju -.-
        + kroki . ;/
        jak śpie u babci to chodzę spać normalnie, o 22 albo 23, tylko w domu nie moge
        jakoś sciana
    • a_vie fajnie masz. 15.08.10, 12:29
      chyba naprawdę coś tam się dzieje. albo za mocno w to wierzysz. to są bardzo
      skomplikowane sprawy, ale lepiej w to nie wierzyć to wtedy się nie dzieje
      tak... bo jak sie za mocno w cos uwierzy to to się dzieje, uczyliśmy się tego
      ostatnio na religii.

a o 3 radzę Ci dawno spać bo o tej godzinie dzieją się najgorsze rzeczy, mam
      nadzieję, że wiesz o tym i 3 to godzina szatana.
    • zuzkka Re: Zjawiska Paranormalne . 15.08.10, 12:32
      powiedz rodzicom .
    • xxewkaxx22 Re: Zjawiska Paranormalne . 15.08.10, 12:37
      Koniecznie trzeba powiadomić rodziców smile
    • shevampire Re: Zjawiska Paranormalne . 30.08.10, 21:54
      Wierzę Ci...Najgorsze że tylko ty tego doświadczasz i nie masz za bardzo z kim o tym pogadaćsad Możesz powiedzieć rodzicom ale na pewno ci nie uwieżąindifferentJeśli rzeczywiście to lepiej więcej razy o tym nie wspominaj.Nie chce cię martwić ale to już nie może być zwykły wytwór wyobraźni.Dom może być nawiedzony ale ja tam nic nie wiem chociaż czytałam w necie dużo o duchach no i to o czym napisałaś że tam był cmentarz albo te kościsadsadWłaściwie niewiele możesz zrobić.sadOby to się nie powtórzyłoindifferentTrzymaj się.smile
    • nickaa Re: Zjawiska Paranormalne . 03.10.10, 20:36
      sądzę że powinnaś komuś powiedzieć. przez coś takiego możesz dostać obłędu
      porozmawiaj z rodzicami na poważnie może watro też iść do jakiegoś specjalisty
      nie wiem nie znam sięwink mam nadzieję że przestanie cię to nękać ;D
    • dolores_love115 hmmm... 10.10.10, 19:34
      Ja ci trochę wierze . Twój tata wykopał kości, nie? Skąd wiesz że są ludzkie?
      • kicikici.kotku Re: hmmm... 24.10.10, 00:25
        cięzka sprawakiss
    • trufla Re: Zjawiska Paranormalne . 24.10.10, 14:53
      Powiedziałabym, że twoja wyobraźnia płata Ci niezłego figla, ale może powinnaś
      powiedzieć o tym rodzicom...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka