alexis69 24.06.10, 16:07 Czy ja zwariowałam ??? Niecały miesiąc temu wprowadziłam się do domku jednorodzinnego i po około dwóch tygodniach od wprowadzenia zaczęły dziać się tu dziwne rzeczy .. W domu mieszkam z rodzicami i dwiema siostrami i tylko ja tego doświadczam Przez kilka dni codziennie o 2.45 w nocy słychać pukanie do drzwi mojego pokoju.. zawsze wstaje sprawdzić ale nigdy za drzwiami nikogo nie ma a wszyscy w domu śpią . Na początku myślałam że może to mi się śni albo mam jakieś przesłyszenia, które mogą być związane ze zmęczeniem ale kiedy mój tata kopiąc w ogródku wykopał ludzkie kości strasznie się przeraziłam Na dodatek dowiedziałam się że tutaj gdzie mieszkam bardzo dawno temu był cmentarz . Przedwczoraj usłyszałam jakiś szept jak leżałam w łóżku a tej nocy wydarzyło się coś mega strasznego . Siedziałam przy komputerze, to było przed 3 nad ranem, poczułam jak ktoś dotyka mojej nogi, myślałam że to kot się łasi ale spojrzałam w dół, chciałam go pogłaskać ale okazało się że to wcale nie kot ! Na początku myślałam że przyszedł do mnie na chwilę i poszedł ale szukałam go po całym domu i nigdzie go nie było .. Bałam się iść spać, więc siedziałam przy komputerze aż zaczęło się rozwidniać i wtedy poszłam spać Co mam robić ? Powiedzieć rodzicom.. ? Trochę głupio mi komukolwiek to powiedzieć więc piszę tutaj . Liczę na Waszą pomoc . ; * Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 16:14 Powiedz rodzicom, to jasne. Ale czasami wyobraźnia płata figle. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirzycaxd Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 17:24 wyprowadz sie powiedz rodzicom Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: Zjawiska Paranormalne . 12.07.10, 19:25 Powiedz rodzicom,koniecznie! Ale najpierw zastanów się czy na 100% to nie Twoja wyobraźnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ro_sie Re: Zjawiska Paranormalne . 25.06.10, 17:50 powiedz rodzicom nikt przez internet ci nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
gienia_ Re: Zjawiska Paranormalne . 26.06.10, 18:10 ro_sie napisał(a): > powiedz rodzicom > nikt przez internet ci nie pomoże Tak, to prawda że przez inernet nikt nie pomoże naszej Alexis69 ale zawsze można wesprzeć i dobrze doradzić, prawda ? Nie bądź tak oschła ro_sie Odpowiedz Link Zgłoś
malinooowa17 Re: Zjawiska Paranormalne . 26.06.10, 20:52 Powiedz rodzicom,bo niedługo będziesz bała się zasnąć.Namów rodziców na przeprowadzke.Ja też nie mogłabym zasnąć w takim domu! Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 Re: Zjawiska Paranormalne . 12.07.10, 17:03 współczuję... wiesz powiedz rodzicom ale napewno ci nie uwierzą... Odpowiedz Link Zgłoś
gratka Re: Zjawiska Paranormalne . 09.08.10, 11:04 Zgadzam się z gienia_ ;* To brzmi jak w jakimś horrorze. Jak czytała, aż dreszcz mnie przeszedł...powiedz rodzicom. Jeżeli czujesz, że nie możesz tu mieszkać poproś o wyprowadzkę. Może niech, np mama przez noc zostanie z Tobą w pokoju? Jeżeli dorosły to zobaczy i mu się nie spodoba, pewnie wszystko pójdzie po Twojej myśli. Nie martw się ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
nikki_x Re: Zjawiska Paranormalne . 13.08.10, 20:23 Każda z nas wie, ze nei będzie ci łatwo powiedzieć tego rodzicom, ale musisz. Nie muszą być to rodzice, choć najlepiej byłoby. Ale powiedz to komuś, do kogo masz całkowite zaufanie, i wiesz że on ci pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita94 Re: Zjawiska Paranormalne . 13.08.10, 22:25 Nie zawsze rodzice nie uwierzą moi uwierzyli jak powiedziałam im ze czuje czyjas obecnosc i wiem ze to nie jest wyobraznia długo ich przekonywałam ale uwierzyli. Hej no pomyslcie troche dziewczyna mieszka w tym domu miesiac to logiczne ze rodzice w zyciu sie nie zgodza na przeprowadzke ale... pomysł z dorosłym w pokoju to dobry pomysł bo rodziece powiedza stuknij sie w czoło . Zapytaj sie kim jest ten duch tak radziła mi kolezanka ale on juz nie przyszedł więc nie pytałam. powiedz rodzica mam nadzieje ze Ci uwierzą Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Zjawiska Paranormalne . 12.07.10, 17:54 powiedz rodzicom ! Ja bym ze strachu umarła ! Odpowiedz Link Zgłoś
betty570 Re: Zjawiska Paranormalne . 14.08.10, 21:28 Są trzy sposoby: -Lecz sie u psychologa -Powiedz rodzicom! -Wyprowadź się Odpowiedz Link Zgłoś
natimiley Re: Zjawiska Paranormalne . 13.08.10, 21:59 Przeszedł mnie taki dreszcze,że włączyłam piosenkę energiczną bo tak cicho było. Ale powiedz rodzcom albo się przyzwyczai. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 16:25 Wiesz co ? Moge cie tylko pocieszyć, że nie jesteś jedyną osoba, ktora takich rzeczy doświadcza Ja miałam kiedys taką dziwną sytuację. Wprowadzilam się z rodzicami do domu i póxniej się dowiedziałam, że w moim pokoju kiedys powiesiła się taka kobieta, ktora bylo chra psychicznie - dokładnie to zrboila przed 20 laty. Całkiem niedawno wlaściwie. Byłam przerażona. W domu ciągle czułam czyjąś obecność. To było straszne. Ja kiedyś stanęłam przy lustrze i poprawialam sobie fryzurę i nagle zobaczylam jakis cień za mną ! Ja sobie nie żartuję - wiem, że to jest dziwne. Ale ja Ci wierzę, w to co mowisz. bo sama mam troche nieciekawe doswiadczenia. Oczywiście tylko mnie sie takie sytuacje przytrafialy - mnie jednej w całym domu. Moi rodzice mysleli, że zbzikowałam Ja tez nie wiedziałam co mam robić. I kiedys tak sobie powiedziałam w pokoju - Nie boje się Cb czy coś podobnego. No bo co moglby mi zrobic stary trup ? ;oo I poxniej juz nic sie nie dzialo - na serio. Możesz mi wierzyć albo nie. Ale ja Tb tutaj przysięgam, że nie kłamię . . . Nie wiem co mogę Ci poradzić, aczkolwiek w przeszlości sama ten problem rozwiązałam. Choc nie mówię, że sie nie boje tutaj przebywać, bo czasami mam wrażenie, że to wszystko co przeżylam, może zdarzyć się znowu. W tym domu juz chyba nigdy nie bd calkiem spokojna. Ale najlepiej by bylo jakby ten dom odwiedził ksiądz, jeśli te duchy nie zaznaly spokoju, to tylko egzorcysta cos może zdziałać. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 16:40 OMG, to chyba naprawdę nawiedzony dom. Jednak nie rozumiem, czemu tylko ciebie to spotyka. Pogadaj z mamą. Ale tak na poważnie, żeby ci uwierzyła. Albo nie wiem, nagraj to pukanie do drzwi, a potem puść mamie. Musisz komuś powiedzieć. Przecież nie chcesz żyć w ciągłym strachu aż do przeprowadzki, to jasne. Poza tym, gdyby mi ktoś powiedział, że w miejscu mojego domu był cmentarz, a ojciec w dodatku odkopał ludzkie zwłoki, to bym się chyba natychmiast przeprowadziła. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 17:13 łoooooooooooooooo. wieesz co ?? to ja cię wtedy łapnęłam za nogę. xDD hehe. Masz seryjnie dziwnie. z tym cmentarzem mnie przeraziło... radzę ci spitalać jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
cheergirlz Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 18:59 Ja też mieszkam na terenie starego cmentarza dzieci żydowskich. Idź do egzorcysty. Porozmawiaj o tym z księdzem. Odpowiedz Link Zgłoś
eclipse_nica eeee . x,x 24.06.10, 17:13 Jakoś wierzyć mi sie nie chce , chodziarz w duchy wierze . Zacznijmy od tego jeżeli to prawda to koniecznie poproś rodziców żeby sie przeprowadzili wraz z tobą i twoimi siostrami . Poproś ich również by wynajeli egzorcyste . Odpowiedz Link Zgłoś
kc_m eclipse_nica 24.06.10, 17:22 ale ty jestes dziwna. ' wierzyc mi sie nie chce ' pfff . nie chcesz to nie wierz i sie nie udzielaj . Odpowiedz Link Zgłoś
eclipse_nica Re: eclipse_nica 24.06.10, 17:27 kc_m napisał(a): > ale ty jestes dziwna. > ' wierzyc mi sie nie chce ' pfff . > nie chcesz to nie wierz i sie nie udzielaj . tsaa , tylko nie wierz co takie nastolatki jeszcze mogą wymyślić . Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: eclipse_nica 24.06.10, 17:35 eclipse_nica napisał(a): > kc_m napisał(a): > > > ale ty jestes dziwna. > > ' wierzyc mi sie nie chce ' pfff . > > nie chcesz to nie wierz i sie nie udzielaj . > > tsaa , tylko nie wierz co takie nastolatki jeszcze mogą wymyślić . Tylko, że ja sobie tego nie wymyśliłam, wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
chupachuck Re: eeee . x,x 27.06.10, 18:53 Troche przesadziłaś z tym egzorcystą! i przeprowadzką.... Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 17:19 Ja to bym się zaprzyjaźniła z kilkoma duchami ! <3 A tak na serio to może masz zwidy ? Porozmawiaj z rodzicami c; Odpowiedz Link Zgłoś
justi190998 Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 17:31 ale jestem głupia jak to przeczytałam to od razu mnie zaczęła noga i ucho swędzieć ;p a co do tematu : pogadaj z mamą lub tatą ... ja się w nocy ( bo zawsze późno chodzę ) boję iść do łazienki się myć, ale raz zrobiłam to co ty, czyli powiedziałam " NIE BOJĘ SIĘ CIEBIE " ... I PODZIAŁAŁO Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 18:53 Powiedz rodzicom... Czasami wyobraźnia płata figle ale jakbym była na twoim miejscu to bym padła ze strachu... Odpowiedz Link Zgłoś
squash . 24.06.10, 17:23 Twój tata wykopał kości i nikomu tego nie zgłosił? Tam może się znajdować więcej ludzkich szczątków . Odpowiedz Link Zgłoś
kingella24 Módlmy się za zmarłych 24.06.10, 17:40 No cóż... ja nigdy tego nie doświadczyłam, ale... pewnego dnia, tuż przed 1 listopada rozmawialiśmy na religii o święcie Wszystkich świętych, że trzeba się za nich modlić itp. No i pani nam powiedziała, że jak dusza po śmierci nie idzie od razu do nieba, tylko do czyśćca, to czasami daje ludziom na ziemi jakieś znaki, żeby się za nią modlili... Te znaki do może być właśnie pukanie do drzwi itp. Więc radzę ci pomodlić się za dusze wszystkich zmarłych na tym cmentarzu który ponoć był kiedyś na miejscu twojego domu może pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
olkapolkapl Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 17:25 Jezus ! To straszne , ja , gdybym doświadczyła tego co ty , to bym chyba z domu zwiała . Może poproś kościół . I wmawiaj sobie , że NIC ci się nie stanie ! W końcu może uwierzysz w siebie i przestaniesz się bać , w końcu powiesz "Nie boję się !" i będzie to prawda . Może wtedy to wszystko da Ci święty spokój . Uff . Dobrze , że moja babcia budowała ten dom , w którym mieszkam i że tu było kiedyś tylko pole . Odpowiedz Link Zgłoś
suczka Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 17:28 u mojego wujka np. zegar stoi czały czas a co roku o 23:15 działa przez minute i to w rocznice śmierci jego matki dokładnie o tej godzinie dziwne nie?? sama widziałam bo specjalnie u niego tego roku spałam żeby to zobaczyć!!! Ale ja kiedyś tak miałam że byłam sama w domu siedzie przy kompie i słysze ktos tupie w kuchni wstałam cisza usiadłam zadzwoniłam do rodziców żeby wracali ale sie nie dodzwoniłam i pomyślałam trudno zachwiłe słysze jakiś krzyk straszny masakra !! pisk jęk teraz sie już mega przeraziłam i zadzwoni.łam do psiapsiółki i przyszła do mnie z bratem i u mnie spali a później jak już byli wszystko ucichło i nawet ojciec zgłosił na policje że może kogoś mordowali albo cóś ale nic nie znaleźli ani nic !! dziwne nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
misiaaaa Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 17:34 Omg .! Historia jak z jakiegoś horroru .! ;/ I nawet wiem z jakiego .. Nie wiem ja jeszcze nie przeżyłam takiego czegoś.. ale słyszałam różne opowieści o zmarłych moich koleżanek..;pp Mam nadzieje że mnie takie coś nie spotka ;// Moim zdaniem powinnaś to jakoś powiedzie rodzicom i jak ci nie bd chcieli uwierzyc to udowodnij to.. np zabierz któregoś z rodziców o tej godz do swojego pokoju czy coś .. Sprawdź czy nie masz więcej kości w ogródku..;p Jak by tam były ... To ja bym sie chciała wyprowadzi .! JejQuu wszystkie dziewczyny co ty piszą o swoich historiach to.. ja bym chyba zwariowała na waszym miejscu Powiedzcie o tym komuś !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asia27 Nie dziwię Ci sie... 24.06.10, 17:31 To dosyć dziwne i straszne....powiedz o tym rodzicom Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_o_0 Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 17:31 Radzę ci porozmawiać z rodzicami, idz do kościoła, może da coś z tym zrobić nie zazdroszczę ci, nie chciałabym czegoś tego przeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
nayfree Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 17:35 Czasami jak siedzę sama w pokoju to coś na półkach albo się przesuwa albo spada. Czuje jakby ktoś nade mną stał. Ostatnio śniła mi się moja babcia i tak na mnie się dziwnie patrzyła. I w śnie pobiegłam do mamy i jej to powiedziałam, a moja babcia mówiła tak : Tak to prawda babcia Marysia się na Ciebie patrzy. Zaprosiłam ją tutaj. Obudziłam się i nie mogłam zasnąć. Ciągle o tym myślę. A jak zamykam oczy to pokazuje mi się twarz mojej babci. Byłam tak przestraszona, że nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tipa eem .. 24.06.10, 17:42 powiedź to mamie . koniecznie ! i powiedź rodzicom , aby raz spali z tobą w pokoju. abyś czuła się bezpieczna . może wtedy nic się nie wydarzy . i (o ile jesteś chrześcijanką) przyprowadź księdza do swojego domu / niiech pokropi pokoje. jeśli naprawdę był ten cmentarz to się wyprowadź !! mam nadzieję , że pomogłam . pozdrawiam, Tipa Odpowiedz Link Zgłoś
sweetyy1 Re: ........ 12.07.10, 17:23 Gdy umarla moja babcia zanucilam sobie piosenke z Titanica i wypowiedzialam słowa : I see you .... Wtedy zaczol sie ruszac sweter mojej siostry ... brrrr nigdy tego nie zapomne... Nie wiem co wiecej doradzic bo o rodzicach bylo .... Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkow_a Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 18:42 To jest znak aby sie pomodlić za twoja babcie moze jest w czyśćcu i potrzebuje twojej modlitwy porozmawiaj o tym z ksiedzem on powie ci to samo Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkow_a Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 18:44 Myślę że powinnaś się za nią pomodlić napewno pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
dziurka Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 17:37 O M G jak to przeczytałam to mnie ZATKAŁO!!! powiem (a raczej napiszę) ci tyle: stosuj się do rad wcześniejszych ^ ^ ^ ^ i pamiętaj wszystko będzie ok prędzej czy później musi być : ) a gdy twój koszmar się skończy możesz spokojnie napisać o tym ksiązkę ;p słowo daję to będzie bestseller!! :ddd Odpowiedz Link Zgłoś
upsssx3 A ja jej wierze ! 24.06.10, 17:37 ee z góry ostrzegam że się teraz rozpisze xd Też tak miałam. Wprowadziłam się do nowego domu i jakoś w pierwszym tygodniu słyszę jak ktoś po schodach. Myślałam że to moja mama czy ktoś tam ale po chwili słyszę 'Anka? Gdzie ty w nocy chodzisz?'. No w tedy się przestraszyłam bo to była moja mama. Siostra z nią spała a tata w pokoju obok już dawno chrapał. Moja mama w odpowiedzi dostała tylko' Ja w łóżku leże przecież. Myślałam że ty wstałaś...'. I w tedy moja mama wstała zobaczyć. Nie słyszałam jak wchodziła do łózka więc jak znowu usłyszałam kroki zapytałam się gdzie jest. I w odpowiedzi dostałam że w łóżku. Po tym cały czas kroki słychać ale już nie zwracam na to uwagi.I jeszcze do tego się dowiedziała ostatnio że w tym domu mieszkał przed nami terrorysta. Zajebiszcze nie ? ; o Jeszcze jedna historia taka zdarzyła się mojej prababci... Doiła krowę w oborze, tak że siedziała tyłem do drzwi.Jej mała córeczka Janka (4 lata miała) bawiła się obok, twarzą do drzwi. I nagle się odzywa Janka ' Mama Jadzia przyszła' (Jadzie to 9 MIESIĘCZNA siostra Janki, która leżała w domu chora z taką rurką co pomagała jej oddychać.) Babcia wiedziała że Jadzie nie mogła przyjść bo chodzić nie umiała i wiedział że duch pewnie przyszedł się pożegnać. Jak weszły do domu Jadzia była w wózku tam gdzie ją zostawiły, tyle że nie żyła. Wiem że pewnie nie wierzycie ale to prawda. Bo nawet gdyby Janka sobie to wymyśliła to jak wytłumaczyć to że Jadzia nie żyła? A co do cmentarz to się za bardzo nie przejmuj xd Ja mieszkałam na miejscu cmentarza żydowskiego który został zniszczony podczas wojny i potem zbudowano na nim blok. I czasem na klatce się słyszy jak ktoś chodzi ale jakoś nic się nie dzieje xdd Chociaż wiem że jak by mi ktoś kości wykopał z podwórka to bym dłuuugo nie spała... Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: A ja jej wierze ! 24.06.10, 17:43 Powiedz rodzicom! Mi też czasem zdarzają się przewidzenia x ( I ogólnie, dziwnie się czuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
nyc._.lon Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 17:40 porozmawiaj z mamą.. tylko tak na poważnie ; ) a potem już same zdecydujecie , co zrobić . : ) Odpowiedz Link Zgłoś
olciabuziaczki wOw 24.06.10, 17:41 Nigdy nie doświadczyłam takiego zjawiska i nie mam zamiaru. Jak oglądam te wszystkie programy o duchach to wychodzę z założenia że powinnaś wynająć egzorcystę czy coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 17:43 to co teraz powiem, zabrzmi głupio, dziecinnie i beznadziejnie, ale może to pewien sposób? spróbuj z tymi duchami porozmawiac. ja Ci wierzę, gdyż kiedyś sama jakby miałam doczynienia z duchami. bawiłam się z koleżankami i wywoływałam je. nie odwołałyśmy ich. potem przez tydzień budziłam się stale o równej 3 nad ranem, w nocy się czasem dusiłam i ogólnie, choc było gorąco, mnie cały czas było zimno. może to podświadomośc, nie wiem. po tygodniu przeszło i odtechnęłam z ulgą, ale po jakimś czasie to samo z siebie wróciło. stwierdziłam, iż naprawdę sobie przeskrobałam, bo to ja wszystko mówiłam na tym wywoływaniu duchów i to ja na ten pomysł wpadłam. w końcu jak mi to przebudzanie wróciło, obudziłam się o tej 3, z czystego strachu zaczęłam przepraszac te duchy, które wywołałyśmy. mówiłam, że żałuję etc. poskutkowało. nie wiem, czy to były prawdziwe duchy, czy moja wyobraźnia, ale ja w to uwierzyłam. więc może jak poczujesz jakby jakąś obecnośc to powiedz na głos, że nie chcesz zakłócic ich spokoju czy coś takiego. w każdym razie trzymam kciuki. a jeśli ktoś pomyśli z Was, że jestem wariatką i to, co powiedziałam, to głupota, to nie będę zaprzeczac. w końcu macie prawo myślec, co chcecie... Odpowiedz Link Zgłoś
nyc._.lon Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 17:52 mi jeszcze kiedyś ciocia mówiła ( ona też wierzy w duchy tak jak ja ) że jak czujesz obecność czegoś takiego jak duch to odmów " Zdrowaś Mario " i przejdzie.. wiem , że to brzmi trochę dziwnie , ale ja próbowałam i poskutkowało.. powodzenie . ;* Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 17:50 straszne !!! powiedz rodzicom Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 17:52 Skoro na tym miejscu znajdował się cmentarz to całkiem możliwe, że zostały tam jakiś niespokojne dusze. Wiem jak to brzmi, ale to może być prawda. Myślę, że trzeba by się do tego przyzwyczaić i żyć z tymi duchami w rozejmie, a jeśli nie to powiedz o tym rodzicom. Wiem, że to musi byś przerażające dlatego pozostaje egzorcysta. Problem jest tylko taki, że nie każdego ducha da się wygonić. Kurczę, możliwe, że Cię trochę przeraziłam, ale tylko to można zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
arya555 Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 18:00 Myślę ze nie zwariowalas... moja ciocia miala podobnie, ostatnio zdarzalo jej sie wiele podobnych sytuacji az kiedys jej maz siedzial sam w domu i poczul cos na kolanach myslal ze to kot ale nigdzie go nie bylo. Postanowili wezwac wrozke ktora sie w tym specjalizowala, i okazalo sie ze to duchy 5 osobowej rodziny ktora zginela podczas wojny a ich kosci byly zakopane w piwnicy(i je znalezli). Ta wrozka gadala z tymi duchami i naklonila je do opuszczenia domu choc tego nie chcieli i robili wszystko co w ich mocy zeby wyploszyc moja ciocie z domu nawet targali za wlosy kuzynke i wzniecili pozar ktory zniknal tak szybko jak sie pojawil(dziwne) no i jak w koncu odeszli to wrozka widziala jak Maryja zabrala pod plaszcz te duchy i odeszla. Od tej pory maja spokoj w domu i nie nekaja ich choroby. A tak poza tym to godzina 3 to godzina demonow ktore strasza wiec w poblizu tej godziny to ich sprawa. Chyba cie wystraszylam ale to prawda((9niestety((( Odpowiedz Link Zgłoś
balon123 Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 22:39 ja takiego czegoś nie doświadczyłam i nie chcę nawet. współczuje tym co tego doświadczyli. teraz boję sie pójść spać jak to przeczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
vera7 Re:Zjawiska paranormalne 12.08.10, 16:09 Mi sie nigdy cos takiego nie zdarzyło...i chyba lepiej ze nie Wgl wciaz sie boje ciemnosci moze nie az tak bardzo jak bylam mala ale wciąż...wiec jak czytam twoje wypowiedzi alexis69 to naprawde SZACUN!!! -"......Dzisiaj poszłam spać równo o 3.00, bo chciałam sprawdzić czy znów coś się wydarzy .. Zostawiłam zapalone światło w pokoju i położyłam się spać.. 5 minut po trzeciej usłyszałam jakiś hałas na dole.. Bałam sie tam zejść szczególnie że jest godz. 3 ! .. ale poszłam . Moi rodzice spali, potem poszłam do łazienki na dole i podczas gdy w niej byłam usłyszałam pukanie do jej drzwi shock Poszłam do mamy spytać czy to ona pukała i w odpowiedzi usłyszałam : nie, idź spać . Szybko pobiegłam po schodach do góry i położyłam się do łóżka i nakryłam kołdrą po same uszy ....." Ja bym nie mogla tak poprostu pojsc potem do lazienki a nastepnie ze takjakbym spokojem sie spytac mamy i dopiero potem zwiać do pokoju ja bym nawet sie nie odwazyla zejsc zobaczyc co z tymi drzwiami....jej!!!!! Niewyobrazam sobie co by mi sie stalo po uslyszeniu odpowiedzi mamy ze to nie ona pukala .....bym sie chyba zesralaw gacie i nie wychodzila z pokoju mamy nawet jakby chciala mnie przegonic do mego pokoju..!!!!! "3 dni temu gdy już zasypiałam nagle obudziłam się [ była godzina 2 coś ] słysząc kroki stąpające obok mojego łóżka. Kroki były bardzo wyraźne. Miałam ochotę krzyczeć albo ucieć do rodziców ale bałam się że mnie wyśmieją ...." Przy tych krokach to ja bym chyba juz umarła serio nawet nie odwazylabym sie otworzyc oczu a tym bardziej wstac i zapalic swiatlo.....!@!!!!!! i jeszcze z tymi trzaskajacymi drzwiami Matko!!!!!nie moglabym tak schodzic kilka razy sprawdzac a nastepnie sie isc wykapac!!!bym z lóżka nawet sie nie wychylała....Odważna jestes nie ma co!!] Co do radyto powiem tyle ze wmawiaj sobie ze jestes odwazna i ze sie nie boisz ...wkoncu to prawda moze wtedy minieŻycze rozwiazania tej sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
13ohyeah Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 18:03 Ja to bym się chyba zesrała ze strachu . xd Odpowiedz Link Zgłoś
justynamatula Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 17:54 Powiedz rodzicom albo (wiem, że to zabrzmi dziwnie) spróbuj z tymi duchami porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
akka Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 18:07 Powiedz o tym rodzicom, oni na pewno coś na to poradzą chyba Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 18:16 Ja niedługo też się przeprowadzam i będę mieszkała blisko cmentarza. Może jestem dziwna, ale nawet się cieszę, chodź wiadomo, że trochę boje. Będę co miała potem wnukom opowiadać. A jeżeli chodzi o twoją sytuację to jest strasznie dziwna. Watro by było porozmawiać z kimś na ten temat. Nie koniecznie z rodzicami. Wiem z doświadczenia, że powiedzą, że przesadzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetyy1 Re: Zjawiska Paranormalne . 12.07.10, 17:38 ja co roku na wakacje mieszkam nad cmentarzem w Ustce ;/ napoczatku sie balam ale zaczynalam sie czesto modlic i bylo dobrze , na wakacjach nawet raz mialam temperature 40'C , pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś