mileyoxox Re: Zjawiska Paranormalne . 24.10.10, 20:20 wow , bałabym się sie megastrasznie : / Odpowiedz Link Zgłoś
kc_m Re: Zjawiska Paranormalne . 25.10.10, 22:11 i jak ? dzieja sie dalej te zjawiska? Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Omfg ;o 26.10.10, 01:31 Ale się wystraszyłam ;o Przed chwilą w mojej sypialni zobaczyłam jakąś ciemną postać Być może mam haluny od tych antydepresantów które zażywam ale mam teraz stracha, a właśnie miałam iść spać ;/ znów nie zasne Jest ktoś ktoś kto nie śpi i może ze mną popisać? Odpowiedz Link Zgłoś
kc_m Re: Omfg ;o 26.10.10, 01:45 biedna ;* sory ze sie nie odzywalam ale szukalam avatara ;x Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Omfg ;o 26.10.10, 01:49 Spoko , przyjedziesz do mnie ? będzie mi raźniej Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Zjawiska Paranormalne . 26.10.10, 07:43 ja bym po pierwszym razie powiedziała rodzicom ;d Odpowiedz Link Zgłoś
eweel95 Re: Zjawiska Paranormalne . 26.10.10, 09:33 ostro. ja mysle zebys powiedziala o rodzicom, niech ktores z nich przekima noc w twoim pokoju to zobaczy. ja kiedys miałam podobna sytuacje, mieszkalam w domu kilkorodzinnym, byly cztery mieszkania, dwa na parterze i dwa na pietrze, ja mieszkalam na parterze. jak siedzialam w pokoju to nagle jakby ktos podszedl i zaczal bawic sie wlacznikiem od swiatla, albo drzwi otwieraly sie i zamykaly mimo ze nie bylo przeciagow. do tego kolezanka jak z nudow w nocy gralismy w chowanego, podobno widziała ducha małej dziewczynki. kiedy sie wyprowadzilismy, Mama mi powiedziała , ze cała ta strona, na ktorej my mieszkalismy, spaliła sie w pozarze, ( potem wyremontowali), a w tym mieszkaniu gdzie ja mieszkałam spaliło się dwoje Dzieci, Dziewczynka miała 5 lat, a Chłopiec 8. Odpowiedz Link Zgłoś
cariette Re: Zjawiska Paranormalne . 26.10.10, 14:41 Dzięki tobie będę bała się zasnąć Nigdy mi się nic takiego nie przydarzyło więc nie bardzo wiem co ci poradzić . Może egzorcysta ci pomoże ? Odpowiedz Link Zgłoś
ilona90 Re: Zjawiska Paranormalne . 01.11.10, 15:05 być może ci nieuwieżą ale wiesz możesz ich zaprosić o tej godzinie do siebie do pokoju i ci odrazu powinni uwierzyć Odpowiedz Link Zgłoś