michaelmontana Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 16:05 Jak chcesz POp : Adrienne Bailon : Super Bad / Big Spender / Uncontorllable Sabrina Bryna : Byou Rock : Yellowcard - Miss indepedent Blius : Dżem - Diabelski Zart Pop R n ' B : Raven Symone : In this pictture / What are you gonna do Odpowiedz Link Zgłoś
bellamk Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 16:11 ja znam genialnego wykonawce peter & dj decibel mają boskie piosenki moim zdaniem, szkoda, że nie słychać o nich Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 16:26 Hey- Faza delta Strachy na lachy- Twoje oczy lubią mnie Happysad- Made in china Happysad- Taką wodą być Nevada Tan- Vorbei Nevada tan- wie es ist Nevada Tan- ein neuer Tag Panik- Was wurdest du tun Lipali- Barykady Ira- Mój Bóg Sunrise Avenue- Welcome to my life Sunrise Anenue- Forever yours Simple Plan- Perfect Killerpilze- Ich kann auch ohne dich Killerpilze- Es geht auch um dich Killerpilze- Letzte Minute Tokio Hotel- Spring nicht/ Don't Jump (zależy czy wolisz wersję niemiecką czy angielską) Z tych mniej znanych już nic więcej nie przychodzi mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
caughtupinyou Re: flyleaf! 18.07.10, 16:42 James Blunt - Carry you home. Brian Adams - Here I am. Daniel Powter - Bad day. Plain White T's - Hey there Delilah. Pearl Jam - Just breathe. Mellissa Etheridge - It will be me Phil Collins - On my way. Keith Urban - Somebody like you. Counting Crows - Accidentally in love. Honor Society - Where are you now? Youth Group - Forever young. We The Kings - Check Yes Juliet. Taylor Swift - Crazier. Staind - So far away. Phantom Planet - California. polecam te, są świetne. (: Odpowiedz Link Zgłoś
zmayslona13 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 16:36 Everything- Lifehous Zed- Renegade Fighter Poznałam je oglądając Smallvile No i polecam piosenkę z czołówki tegożże serialu (chyba "Save me") Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 16:39 Wszystkie piosenki 30 Seconds to Mars i większość AC/DC. Odpowiedz Link Zgłoś
allinflowers Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 16:40 Dolly Parton- Jolene Breaking Benjamin- so cold -The Diary of Jane Lamb- What sound Muse- supermassive black hole coś z polskich piosenek Dżem- do kołyski, Budka suflera- Jolka, Jolka - cisza jak ta - martwe morze Maryla Rodowicz- latwopalni Natalia Kukulska- Dłon Patrycja Markowska-Deszcz -kilka prostych prawd Republika- biala flaga Te napewno są mało znane Odpowiedz Link Zgłoś
infernal_scream Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 16:43 łąki łan - big baton. o.o Odpowiedz Link Zgłoś
vivisis Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 16:47 Drake Bell- Telegraph, Fool the World, Somehow Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 16:48 Genialne są piosenki zespołu Florence and the machine. Naprawdę Tobie i innym Kociakom polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
najli. Ja znam superowe. 18.07.10, 16:51 LaFee - Zusammen LaFee - Was ist das LaFee - Was hat sie LaFee - Verboten LaFee - Scheiss liebe LaFee - Jetzt erst recht LaFee - Ich bin ich LaFee - Heul Doch LaFee - Beweg dein arsch 5ivesta Family - Zachem Debby Ryan - Hakuna Matata Odpowiedz Link Zgłoś
xdaria9506x Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 16:55 Ja np. słucham często piosenek takich jak: *Eminem ft. Rihanna-love the way you lie *Adam Lambert-for your entertainment * Kelly Kelekidou - Glyka Glyka Glykeia Mou *Shayne Ward ft. Heidi Range-love begin in love *Plumb-cut *Plumb-Hang on *Eva Simons-love to the world Życzę miłych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 17:00 Mogę Ci polecić piosenki zespołu U2. Jak dla mnie są najlepsze. Np. - With or without you - Magnificent - Fez - Beautiful day i wieeeele innych. Polecam. Fajnie się słucha a melodia szybko wpada w ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 18:28 haha, to pytanie właśnie do mnie, zazwyczaj słucham piosenek nieznanych, które później stają się hitami. : D B.O.B ft. H. Williams - Airplanes. znana odrobinę. Michael Jackson - Speechless. Michael Jackson ft. Akon - Hold my hand. Gwen Stefani ft. Akon - Sweet Escape. Gwen Stefani - Rich Girl. Gwen Stefani - Hollaback Girl. Gwen Stefani - What You Waiting For? Gwen Stefani - 4 In the morning. Ashley Tisdale - Kiss the girl. Alyson Stoner - Dancin in the moonlight. The All - American Rejects - Gives you hell. resztę napiszę później. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaa.. Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 17:04 The Pretty Reckless ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
maluch13 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 17:06 Piosenki Adama i Marsów są naprawde super. Polecam wszystkim! Kilka z tych najlepszych: Adam Lambert - Whataya Want From Me, Sleepwalker, For Your Entertainment 30 Seconds To Mars - Vox Populi, Kings and Queens, Closer To The Edge, This Is War, Night of The Hunter, The Kill, From Yesterday Te też są niezłe David Guetta & Chris Willis Feat. Fergie & LMFAO - Gettin' Over You Timbaland feat. Justin Timberlake - Carry Out Usher ft. Will.I.Am - OMG Miłego słuchania Odpowiedz Link Zgłoś
maluch13 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 17:09 Zapomniałam o jeszcze jednej 30 Seconds To Mars - Search And Destroy Odpowiedz Link Zgłoś
kasieq_ Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 17:13 Polecam cały album Adama Lamberta. nie tylko Whataya wont... Następnie Bruno Mars - the other side. Travie Mccoy. album 'Lazaurus'. Mi osobiście jak się spodoba dana piosenka, to ściągam cały album . xD Odpowiedz Link Zgłoś
olciaczka Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 17:13 Taka powolna, ale fajna : Josh Golden-I fall down Odpowiedz Link Zgłoś
dzasta.01 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 17:16 david guetta & chris willis feat. fergie & lmfao - gettin' over you Brokencyde - get up adam lambert - fever B.O.B -airplanes Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_th Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 17:23 wszystkie secondhand serenade a najbardziej: it's not over..... i jeszcze simple plan - welcome to my life - save you - perfect Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 17:22 szczerze Ci polecam: bob one- nie ma czasu, znana, jestem sobą, jeden krok junior stress- znam ten stan, kroki, miłość jedna, aerobik, lsm, sound system, jego ego.... grubson- na szczycie, one, a ty nie! marika- esta festa vavamuffin- bless, vava to, jah jest prezydentem mesajah- każdego dnia the kooks- ooh la, sway, she moves in her own way the killers- sam's town [dwie wersje, jedna akustyczna, wspaniała], mr. brightside, andy you're a star, somebody told me, on top, read my mind, spaceman kings of leon- charmer arctic monkeys- bet that you look good on the dancefloor franz ferdinand- take me out 30seconds to mars- the kill Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 17:26 Nie podaję konkretnych tytułów ale soundtrackt z fajnych filmów może okazać się się dobry Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuulaxd Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 17:45 Mi się podobają z takich nieznanych : BIG SEAN ft MIKE POSNER-WHO KNOWS Fatboy Slim - Champion Sound Lightbulb Thieves "Work It Out Begin Again by Measure More of You Mozella The Wreckers - Leave the pieces Odpowiedz Link Zgłoś
garbagee Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 17:47 y . nie znam takich mało znanych ; p mało ludzi chyba, raczej słucha AC/DC a są zajebiści : ) Odpowiedz Link Zgłoś
tanya155 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 17:54 Piosenki Alexz Johnson z serialu Instant Star są świetne. Daj znać czy ci się spodobały. Najlepsza jest Don't you dare Odpowiedz Link Zgłoś
tanya155 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 17:55 Zobacz jeszcze na Aloha from hell i alvil lavigne Odpowiedz Link Zgłoś
ali12123 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 17:58 hyyyym.... ja mogę zaproponować 2 piosenki z przedstawienia teatralnego pt. " taniec wampirów" Nr1 to " obudź we mnie swoją wenus" a nr2 to "na orbicie serc" obie piosenki są naprawde przepiękne i polecam by je wysłuchać. i to tyle o de mnie Odpowiedz Link Zgłoś
smykol Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 18:00 Ja słucham troszeczkę starszych jak np ... culture club do you really want to hurt me , karma chameleon Odpowiedz Link Zgłoś
metaldoll Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 18:00 John & Jehn - Vampire John & Jehn - Time for the devil The Raveonettes - Lust Wild Palms - Over Time We Are Enfant Terrible - Eagles Don't Sparkle Detroit Social Club - Kiss The Sun Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf15 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 18:13 Piosenek nie będę wypisywać, bo ich strasznie dużo, ale napiszę Ci zespoły/artystów Carolina Liar, Simple Plan, McFly, AC/DC, White Lies, Forever the Sickest Kids, the academy is, aerosmitf, all american rejects, boys like girls, evermore, the fray, goo goo dolls, ksm, maroon 5, mat kearney, one republic, poison, red hot chilli peppers, roxette, snow patrol, the stiff dylans, the veronicas, yellowcard, 30 second to mars, 3oh!3 Troche tego jest, ale nie wiem jaki typ muzyki lubisz Odpowiedz Link Zgłoś