jazzmine Nareszcie (: 05.05.11, 09:34 Tak czekałam, aż ktoś na kotku o tym napisze - grono fanów k-pop stale się powiększa! (: Lubię dokładnie te same zespoły co ty, przy czym obecnie moim ulubionym jest Big Bang. Słucham również girlsbandów, z których najbardziej lubię SNSD, 2NE1, f(x), 4 Minute W tym poście mogłybyśmy np. wymieniać ciekawe piosenki. Mogłybyśmy zainteresować k-popem kawałek kotkowej społeczności^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
noruwei Re: Nareszcie (: 07.05.11, 22:14 jazzmine napisał(a): > > W tym poście mogłybyśmy np. wymieniać ciekawe piosenki. > Mogłybyśmy zainteresować k-popem kawałek kotkowej społeczności^_^ myślę, że większość ludzi na kotku nie byłaby wcale zainteresowana k-popem, bo jak wiadomo, niektórzy są ograniczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmine Re: Nareszcie (: 08.05.11, 14:06 Fakt, ale są wyjątki. W mojej szkole, moja przyjaciółka, która była w Korei, zainteresowała nią 3 osoby + jeszcze odnalazłyśmy kolejne 3 osoby, które K-Pop już znały. Więc w ciągu paru miesięcy z jednej fanki zrobiło się 7 :] Odpowiedz Link Zgłoś
noruwei Re: Nareszcie (: 08.05.11, 14:12 to masz dobrze, bo w moim mieście podejrzewam, że tylko ja lubię azjatycką muzykę, to reszta jest strasznie ograniczona. ludzie mnie przerażają z tymi swoimi uprzedzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
kakusiaa__ Re: Muzyka Koreańska czy może jednak Japońska? 14.05.11, 15:47 Ja wolę muzykę Koreańską, zespoiły, które ja lubię to : - Big Bang - Super Junior - BEAST - SHINee - U-Kiss - After School i inne XD . Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: Muzyka Koreańska czy może jednak Japońska? 14.05.11, 16:11 Nie umiem się zdecydować... Z koreańskiej mam więcej ulubionych zespołów, a z japońskiej wokalistów solowych i obydwa kraje bardzo lubię A moje ulubione zespoły, japońskie: The GazettE An Cafe Plastic Tree SID koreańskie: 2NE1 4MINUTE BIGBANG Wonder Girls Miss A SHINee KARA Odpowiedz Link Zgłoś
noruwei Re: Muzyka Koreańska czy może jednak Japońska? 18.05.11, 16:53 wercia321 napisał(a): > Nie umiem się zdecydować... Z koreańskiej mam więcej ulubionych zespołów, a z j > apońskiej wokalistów solowych i obydwa kraje bardzo lubię A moje ulubione z > espoły, japońskie: > The GazettE > An Cafe > Plastic Tree boże boże boże, mogę Cię uściskać za Plastic Tree i the GazettE? a tak na poważnie, to miło poznać kolejną fankę Plastic Tree, cudowny zespół, mogę się non stop zachwycać ich muzyką. Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Muzyka Koreańska czy może jednak Japońska? 31.05.11, 22:02 JAPOŃSKA QRWAAA! ^-^ Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Muzyka Koreańska czy może jednak Japońska? 03.06.11, 22:41 Girls' Generation to moim zdaniem najlepszy zespół koreański. Hehe. Dziewczyny wydają się być sympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kakurenbo Japońska, ale z jednym wyjątkiem. 24.07.11, 22:46 Jedyny koreański zespół, jaki ubóstwiam całym sercem i kocham, to U-KISS. Kevina też uwielbiam, jest taki słodki, zwłaszcza w różowym sweterku. <3 Podchodzi mi jeszcze tylko jako tako ZE:A (Jung Heechul ♥, a z pojedynczych piosenek to f(x) feat. SHINee - Lollipop i SHINee - Electric Heart. A dla urozmaicenia japońskiej muzyki, nie biorę sobie koreańskiego, tylko, dla odmiany - tajskie. Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Japońska :3 26.07.11, 11:19 Acid Black Cherry Flow Ayumi Hamasaki Nightmare moje ulubione zespoły Japońskie : d Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Japońska :3 26.07.11, 11:21 Tfu! Ayumi Hamasaki to nie zespół! ;d Przez przypadek wrzuciłam ją do jednego wora z zespołami, mój błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 . 26.07.11, 12:37 Słucham tej i tej, chociaż z japońską mam dłuższe doświadczenie, bo z k-pop'em zaczęłam swoją przygodę jakieś 2-3 miesiące temu. Odpowiedz Link Zgłoś