Dodaj do ulubionych

Bolesny w-f

07.09.10, 20:14
Hej, wczoraj miałam pierwszy w-f i cóż wfistka dała nam niezły wycisk i choć
wakacje starałam się spędzać aktywnie to mam takie zakwasy, że nie mogę nawet
wstać z krzesła a co dopiero chodzić cry. Czy jest na to jakaś rada, żeby
przestało mnie tak strasznie boleć czy muszę czekać aż samo przejdzie ??

A jak tam u was po w-fie ???
Obserwuj wątek
    • dusssia Re: Bolesny w-f 07.09.10, 20:17
      kurcze nie wiem ,
      napewno nie możesz cały czas leżec bo bedzie gorzej tylko.
      ja mam zwolnienie z wf niestety..
    • dream. Re: Bolesny w-f 07.09.10, 20:17
      u nas pani zakłada, że nikt nie miał kosza i robi nam wszystko od początku -
      dzisiaj uczyłyśmy się dobrze trzymać piłke -,-'
      wiec zazdroszcze Ci c:
    • paula_xoxo Re: Bolesny w-f 07.09.10, 20:19
      Raczej musisz poczekać aż samo przejdzie , ja nie znam żadnych sposobów . ; p
    • honeey Re: Bolesny w-f 07.09.10, 20:21
      u mnie tak sie złożyło że na pierwszej lekcji wf miałam zastępstwo xD ja jak
      miałam zakwasy po zajęciach tanecznych a pani potrafiła nas wymęczyć czekałam
      aż mi przejdzie nie wiem nie ma chyba sposobu na zakwasy : P
      • becia123x ;))) 07.09.10, 20:28
        ja wczoraj na w-fie zrobiłam sobie odprysk kości w stawie. graliśmy w dwa ognie,
        źle złapałam piłkę i BUUM

mam rękę w gipsie...

i zwolnienie do 15.10 ;D

ale bardzo chciałabym ćwiczyć, ponieważ lubię w-f. zakwasy same przejdą po
        pewnym czasie. trzymaj się ;**
        • blanus Przyjaciółka we wtorek wybiła sobie palca, ma ... 09.09.10, 17:10
          ...zwolnienie do końca miesiąca
    • only_exception Re: Bolesny w-f 07.09.10, 20:22
      Mam to samo xd Trzeba czekać aż przejdzie xd
    • cally Kostki lodu xp 07.09.10, 20:23
      Sposób stary jak świat, wanna pełna kostek lodu xp. Wiem, mało możliwe, że
      skombinujesz ich tyle, ale może po prostu zimna woda wystarczy. A jak nie, no
      cóż, trzeba przeczekać...
    • naomi. Re: Bolesny w-f 07.09.10, 20:27
      ja nie mam zakwasów , ponieważ chodziłam na siatkówkę , już od sierpnia : 3
      • geniaaa Re: Bolesny w-f 07.09.10, 20:34
        aby uniknąć zakwasów musiałabyś się codziennie rozgrzewać lub rozciągać minimum
        5, może 10 min. ^.^
    • katsuumi_17 Re: Bolesny w-f 07.09.10, 20:42
      Musisz poczekać. Rano rób sobie przed wyjściem z domu rozgrzewkę (w dzień wf-u), z
      resztą na lekcji też przecież powinniście ją mieć.
      U mnie wf narazie lajtowo wink
    • kinga1552 mam to samo 07.09.10, 20:45
    • olcissia_1998 Musisz... 09.09.10, 07:55
      ...poprostu dużo odpoczywać. Moja siostra kiedyś (ok.2 lata temu) jak były ferie
      świąteczne to zbierała przy sklepie "Biedronka" pieniądze na fundację świątecznej pomocy.
      Stała tam pół dnia z koleżanką, aż wkońcu wróciły do domu. Moja siostra aż płakała z
      bólu. Mama dała jej jakąś maść, kazała się położyć itp. Ale moja siorka po dwóch dniach
      wstała z łóżka(nie chodziła do szkoły(!!!) ) i wtedy już nie miałą zakwasów. A ja rok temu
      miałam przypadek zakwasów. Pani od w-fu kazała nam najpierw zrobić trzy koła wokół
      boiska(jakieś 200m jedno koło), potem jeszcze rozgrzewka, a na koniec były wyścigi.
      Każdy miał swoją parę. I trzeba się z nią było ścigać do mety. A ten bieg to jakieś 30m, a
      jeszcze trzeba było zawrócić. I tak wszystkie dziewczyny przebiegły 660 muncertain

W-f był naszczęście ostatni, więc mogłam iść już do domu. Trochę to zajęło. Zjadłam
      obiad, zrobiłam szybkie lekcje i położyłam się na swoje łóżko...Po godzinie nie bolało
    • fuchinggirl123 Re: Bolesny w-f 09.09.10, 15:42
      My mielismy miesnie brzucha - okropnosc .. i jeszcze bedziemy mieli wytrzymalosc czyli biega
      sie do okola sali jak naldluzej do 45 minut a jesli ktos nie dobiegnie chociaz do 4 czyli 30 minut
      to jednynka ;/
    • dominikax3 Re: Bolesny w-f 09.09.10, 15:48
      my też mieliście wycisk na pierwszej lekcji ;d musi to przeczekać.
    • riki1246 A ja miałam w wakacje 09.09.10, 15:55
      Ja miałam w wakacje na kolonii ponieważ powiedziałam cos brzydkiego i robiłam 30
      przysiadów..
      15 z rękami do przodu i 15 jakoś inaczej
      ale że w pewnym momencie jak zaczełam drugie 15 przysiadów robić i koleżaneczka moja
      nie liczyła a zrobiłam już 6 to musiałam od początku..
      Ja też miałam zakwasy że nawet z kibla za przeproszeniem nie mogłam wstać a co dopiero po
      schodach chodzić..
      sadsadsad
    • urszulka2691 wapno sobie kup w aptece;-) 09.09.10, 16:43
      wapno jest najlepsze na zakwasy ja codziennie pije juz od jakiegos roku i nigdy nie mam
      zakwasów ale pije tez dla tego że mam alergie i jak wypije mleko mam strasznie czerwone
      policzki no ale wapno to ma dużo włąściwości wiec wypij sobie np. rano przed szkola i
      bedzie ci lepiejwink
      • molinka Re: ym 09.09.10, 16:47
        ja też mam zakwasy xD właściwie dzisiaj już mniej , ale wczoraj to była masakra
        i nie po bieganiu a po skakaniu na skakance ... ; D choć dzisiaj biegaliśmy ( w
        deszcz i temperaturę max 15 st. ) więc możliwe że jutro też będzie nie fajnie .
    • coca_cola Re: Bolesny w-f 09.09.10, 16:49
      pO wf (jeśli to możliwe)leż z nogami do góry np.oparte o ścianę jak najwyżej potafisz to
      pomaga nogi tak /l - - to dłuższe to nogi a to krótsze to ściana xD
    • famous_ash Re: Bolesny w-f 09.09.10, 17:05
      hmm ja miałam zakwasy ale to nie po w-f.