karriiinna7665 17.09.10, 22:13 Czy było dzisiaj u was w szkole sprzątanie świata? Na ilu lekcjach? U mnie było na dwóch ostatnich;p jak coś to kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ily Re: Sprzątanie świata;D 17.09.10, 22:17 Było na ostatniej. I dlatego nam skrócili lekcje o 5 min. Odpowiedz Link Zgłoś
paula_xoxo Re: Sprzątanie świata;D 17.09.10, 22:18 Byłoo po czwaartej lekcji . : DD Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ Re: Sprzątanie świata;D 17.09.10, 22:20 Nasz świat ograniczył się do szkolnego boiska, na wuefie. Odpowiedz Link Zgłoś
littlex3 Re: Sprzątanie świata;D 17.09.10, 22:23 my wgl nie mieliśmy lekcji ;D najpierw w kościele koncert mega był ! a potem sprzątnie . o wpu 12 byłam w chacie a tak siedziałabym do 3 na lekcjaach xd Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: Sprzątanie świata;D 17.09.10, 22:23 Było w tamtym roku chyba w marcu mieliśmy 2 lekcje. Ale co to był za dzień ; d A w tym roku niby mamy mieć, ale nie wiem ; p Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: Sprzątanie świata;D 17.09.10, 22:27 było . na jednej lekcji . zebraliśmy z jakieś sześć pełnych worków . Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Tutaj... 18.09.10, 08:16 Jak byłam w przedszkolu to było takie coś. Każdy dostał rękawiczki i worki na śmieci. Wadą rękawiczek było to, że łatwo się psuły np. jakaś dziewczynka wkłądając jedną zniszczyła ją i miała fajnie bo nie musiała sprzątać tych brudów Ale u mnie w szkole nie ma tego ze względu na pogodę xDD Odpowiedz Link Zgłoś
dochuu. Tu!!!!!!!! 17.09.10, 22:33 U mnie było.Pominę fakt iż nikt nie raczył nas poinformować wcześniej.Poszliśmy w błocko(moja szkoła choć jedna z najlepszych w Poznaniu,jest trochę na uboczu ),w połowie zaczęło padać,a babka zgubiła drogę.Ja tam wiedziała mniej więcej gdzie jesteśmy ale w końcu nie ja jedyna i to nie ja jestem dorosła I prawie nic nie zbierałam.Brzydziłam się,bo chodziliśmy po jakiejś menelskiej ulicy,i były tam same butelki po wódkach i innych trunkach wysokoprocentowych.I nie chciałam się uwalić wystarczyło ,że adidasy mi się ubłociły.Ja tam się tego nie tykam.Wiem ,że zaraz będą na mnie najeżdżać ,że nie dbam o środowisko i że trzeba dać przykład itp.Ale ja sama nie śmiecę a i komu miałam dać przykład-jakimś menelom?Wątpie.Więc ,że tak to ujmę sprawę olałam. Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 u mnie nie-w poznaniu cały czas lało...:D 17.09.10, 22:38 karriiinna7665 napisał(a): > Czy było dzisiaj u was w szkole sprzątanie świata? Na ilu lekcjach? > > U mnie było na dwóch ostatnich;p > > jak coś to kosz więc ajnie...bo nienawidze sprzątać świata... Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaax3 Re: Sprzątanie świata;D 17.09.10, 22:44 u mnie było na ostatniej lekcji i jeszcze pare godzin po lekcjach : > Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Sprzątanie świata;D 17.09.10, 22:45 Było chyba w podstawówce. 1-3 szło. Odpowiedz Link Zgłoś
nnaattaallaa Re: Sprzątanie świata;D 17.09.10, 23:35 u nas w gimnazjum byłOo mieliśmy tylko pierwsze 3 lekcje xD a po sprzątaniu do domu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: Sprzątanie świata;D 18.09.10, 08:22 mamy chyba w ee .. nie wiem , za niedługo . : P Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Sprzątanie świata;D 18.09.10, 08:19 my nie sprzataliśmy, ale mojej siostry klasa tak . Odpowiedz Link Zgłoś
schokobonsy U mnie.. 18.09.10, 08:41 Na ostatniej lekcji poszliśmy sprzątać plaże.Wróciłam około 16:30 do domu . Odpowiedz Link Zgłoś
ticket Re: Sprzątanie świata;D 19.09.10, 14:04 było od 9:50 do 11:30, wcześniej mieliśmy lekcję wychowawczą i pokaz cyrkowców, a po sprzątaniu ognicho do 12:30 Odpowiedz Link Zgłoś