13.10.10, 18:26
niejestem zbyt lubiana ani zbyt ładna i jestem dosc niesmała bardzo chciała
bym miec chłopaka .uwazam ze to nie chodzi o wyglond tylko o smiałasc bo
nawet bzytsze dziewczyny tlko odważne maja chłopaków .ja nie wiem jak mam
pokonać nieśmiałość.pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • jay_bieber mam tak samo! 13.10.10, 18:30
      podoba mi sie jeden chłopak, a ja jestem zbyt nieśmiała, żeby go zagadać... i jestem
      brzydka. to znaczy ja tak siebie widze... a moja przyjaciółka mi mówi, że jestem
      przepiękna. a ona zawsze jest szczera, nawet do bólu. kilka razy już to odczułam ...
      ale jestem nieśmiała..... i nie wiem jak sie z tego wyleczyć sad
      • scarrlet Re: mam tak samo! 13.10.10, 22:58
        Na pewno znajdzie się chłopak któremu się spodobasz. I to z wzajemnością.. Ale na razie
        mogę ci poradzić, żebyś przyłożyła się do ortografii, bo straszne byki robisz.. Co jest tym
        bardziej dziwne, no bo mogłabyś przynajmniej skorzystać z opcji sprawdzania pisowni. Kiedy
        czytam posty, i widzę tyle błędów od razu mam przed oczyma jakiegoś barana
    • arbuzooowa Re: pomózcie 13.10.10, 22:44
      ja tez byłam nieśmiała..a teraz normalnie gadam z chłopakami przedtem to bym nawet nie
      zagadała...nie wiem skąd bierze sie u ciebie nieśmiałość bo u mnie zawsze była z powodu
      niskiej samooceny ..na szczęście się już jej wyzbyłam ...po prostu staraj sie być bardziej
      otwarta nie bój sie poznawać nowych ludzi...
      naucz sie przyjmować komplementy...i znajdź w sobie jakieś zalety ..
      bądź bardziej pewna siebie z czasem na pewno będziesz bardziej odważna zależy od tego
      jak bardzo chcesz sie zmienić a co do chłopaka to jak nie masz odwagi zagadać do niego
      to wkręć sie jakoś w jego paczke znajomych ;D

to powodzenia życze ;]wink
      • jenny. Re: pomózcie 13.10.10, 23:19
        pokaż dupę to cię zechcę..
        boże.. nie bądz taka jak wszystkie mówisz że nie jesteś ładna a pewnie połowa twoich
        dziewczyn z twojej szkoły wygląda jakby ją pociąg przejechał bez tapety.
        Nie przejumuj się tym niewiem ile masz lat ale przecierz świat nie kończy się na tym że nie
        masz chłopaka. Narazie zajmij się nauką
    • meggi_ Re: pomózcie 13.10.10, 23:26
      jak znajdziesz TEGO to nie będziesz miała problemu.
    • nicoole Przechodziłam to.. ale 16.10.10, 15:35
      towarzystwo mnie zmieniło i jestem baaardzo otwartabig_grin ale nie brzydkasmile ty
      pewnie też nie jesteśsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka