sweet_dudee 28.10.10, 17:39 Nie wiem czy był taki temat, jesli tak to przepraszam ;DD Chodzi o to czy znacie zespół X-Japan. Słuchacie? Macie ulubiona piosenke? Ogolnie dzielcie sie opiniami na temat tego zespołu;DD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taebaby. Re: X-Japan. :D 28.10.10, 17:53 Nie spodziewałam się, że ktoś założy tutaj taki wątek. X Japan słucham, słuchałam i słuchać będę. Mają cudowne piosenki. Moje ulubione to 'Forever Love' i 'Tears'. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: X-Japan. :D 28.10.10, 18:35 Ja tez ogolnie znam bardzo malo fanów zespolu,a uwazam ,ze ich muzyka jest cudowna. Także uwielbiam "Tears" ,ale lubie tez "Endless rain" Odpowiedz Link Zgłoś
taebaby. Re: X-Japan. :D 29.10.10, 08:11 Ja znam może tylko trzy osoby, wliczając w to mojego tatę :3 Uważam dokładnie tak samo jak Ty. X Japan mają nie tylko cudowną muzykę. Mieli też wspaniałego Gitarzystę. Matko, ja nie wiem jak On mógł coś takiego zrobić... 'Endless rain'? Mój kolega lubi tą piosenkę. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: X-Japan. :D 29.10.10, 08:50 Dokladnie. Hide był cudowny... no ,ale te wspaniałe osoby odchodzą zbyt wczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś