Dodaj do ulubionych

Podkład na zimę

03.12.10, 18:33
Mam prawie 16 lat ^^. Nigdy nie używałam podkładów tylko kremy na zimę.
Bałam się trochę, że moja skóra się zniszczy, bo dużo czytałam na temat podkładów i dużo ludzi pisało, że skóra się po nich bardziej starzeje i szybciej powstają zmarszczki.
Może wy wiecie coś na ten temat i poradzie jaki mogłabym w tym wieku używaćsmile
Będę bardzo wdzięcznawink
Obserwuj wątek
    • icarly_ Re: Podkład na zimę 03.12.10, 18:58
      jestem starsza mniej więcej od ciebie o rok.JA dopiero zaczęłam się malować.Myśle że podkład w zimę nie sprawi że się zestarzejemy czy zniszczymy czy zmarszczki szybciej powstanąwink ale pamiętaj używaj bazy pod podkład (moja z lancome) albo kremu.Ja używam dwóch podkładów na zime.Albo maximum cover estee laudersmirk albo lancome TEINT IDOLE FRESH WEAR albo wogóle nie używamsmile
      • icarly_ Re: Podkład na zimę 03.12.10, 19:01
        a z tańszej półki to essnece stay all day.Musisz wyprubować pare podkładów które będą ci odpowiadały
        • icarly_ Re: Podkład na zimę 03.12.10, 19:01
          *essencesmile
    • malinka1154 Re: Podkład na zimę 03.12.10, 19:08
      Ja mam 14 lat i używam z Miss Sporty jest dobry albo jak niechcesz zrujnowac sobie cery to wyprobuj jeden z tych kosmetyków z minerałami smile
    • dirty Re: Podkład na zimę 03.12.10, 19:15
      ja mam 13 lat i używam z miss sporty albo l'oreal ;d
    • kontrastowa Re: Podkład na zimę 03.12.10, 19:16
      polecam podkład od nivea . ten z kremem nawilżającym ..
      Jest przeznaczony dla nastolatek xd . Na pewno jest delikatniejszy ..
      Kosztuje około 15 zł
      • muszelka Re: Podkład na zimę 03.12.10, 19:27
        mi wystarczy puder. polecam avon colortrend.
        • kamusia99 do kontrastowa.. ja mam to i... 03.12.10, 19:35
          powiem ci że to nie do kazdej skóry pasuje nby to nie kryje i jest jasne ale dla mnie zaciemne po prostu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka