Dodaj do ulubionych

Internet:)

27.12.10, 23:44
Czy wierzycie w tzw. znajomość internetową? Nie chodzi mi o typ dziewczyna+chłopak=para tylko czy wierzycie w to że przez internet można poznać kogoś kto może być potem przyjacielem itd. Ja osobiście 3 miesiące temu poznałam kolesia który mieszka ode mnie 300 km postanowiliśmy nigdy nie pokazywać zdjęć po prostu jesteśmy dla siebie dobrymi kumplami któremu możemy się wyżalić pogadać itp. Nie ujawniliśmy nawet nazwisk tylko imiona i numery gg jak na razie rozmawiamy o wszystkim słucha podobnej muzy uwielbia kino czuję jakbym zalała zaginionego bratasmile Najlepsze jest to że właśnie nie znamy się i nie oceniamy powierzchownie. Jedynym minusem jest to że nie wiem kto siedzi po drugiej stronie ale przecież nie wszyscy to pedofile i zboczeńcysmile
A jak jest z wami wierzycie w taką znajomość poznaliście już kogoś takiego wypowiadajcie sięsmile cool
Obserwuj wątek
    • paattii Re: Internet:) 28.12.10, 00:27
      Od ponad roku mam najlepszego przyjaciela, którego przypadkowo poznałam przez internet. Mieszka 60 km ode mnie. Jest po prostu cudowny. Jakby kochany brat. Nakrzyczy kiedy trzeba, pocieszy, pośmieje się razem, powydurnia itd., ale tak świetnie jest tylko jak piszemy przez gadu czy smsy. W realu nie jest tak fajnie... Ale i tak zostanie moim best friend.kisspiwo
      • lieb_de_sekunde tak 28.12.10, 00:56
        Poznalam wiele takich osob. Chocby nasza jakby to nazwac "tokiohotelowa rodzina" Znam wiele dziewczyn ktore moglabym nazwac przyjaciolkami. Mamy podobne upodobania, slochamy tej samej muzyki, wyzalamy sie sobie... To dzieki muzyce sie poznalismy i to jest najcudowniejsze
    • katsuumi_17 Re: Internet:) 28.12.10, 11:35
      Wierzę. Moja przyjaciółka poznała tak 2 kumpele, mieszkają na 2gim końcu Polski, a w zeszłe wakacje się z nimi spotkałyśmy i było genialnie!
    • koniara8 Re: Internet:) 28.12.10, 12:10
      Tak ja poznałam taką dziewczynę pisałam z nią na gg itd. Też nie wiedziałam jak ona wygląda ani ona nie wiedziała jak ja wyglądam. Ale po pewnym czasie tak wyszło, że po prostu nie miałyśmy już czasu ze sobą pisać czy coś tam no i już nie piszemy ani nic. Ale nadal mam jej numer tel. i gg . Heh.. smile Ale ja uważam, że jed nak lepiej mieć znajomych, którzy rozmawiają z tobą na żywo, anie jacyś internetowi. wink
    • anja_ Re: Internet:) 28.12.10, 12:56
      obecnie utrzymuję kontakt z jedną kotkowiczką. wymieniłyśmy się numerami telefonów i jest git.
    • azi1002 Pożeracz kropek i przecinków znów atakuje! 28.12.10, 12:58
      • savannah95 Re: Pożeracz kropek i przecinków znów atakuje! 28.12.10, 15:45
        Tak, bo gdy piszę na forum muszę stawiać wszystkie kropeczki i przecineczki zgodnie z zasadami ortografii.
        • azi1002 Re: Pożeracz kropek i przecinków znów atakuje! 29.12.10, 10:16
          Tak, bo może gdybyś je stawiała, to tekst byłby łatwiejszy do przeczytania. Ciekawa jestem, jak wygląda twój zeszyt do polskiego.
          • savannah95 Re: Pożeracz kropek i przecinków znów atakuje! 29.12.10, 15:34
            Polonistka się odezwała. Akurat z języka polskiego mam 6, a co do zeszytu to jest zajebiście prowadzony więc nie wywyższaj się. Wątek nie został utworzony po to abyś się mądrowała więc spójrz w górę na nagłówek.
            • savannah95 Re: Pożeracz kropek i przecinków znów atakuje! 29.12.10, 16:14
              Przepraszam za wyrażenie.
    • mweezy . 28.12.10, 13:35
      Ja poznałam kilka osób, z którymi utrzymujemy dość długo kontakt i nie ukrywam, że będę się starać z nimi spotkać, zwłaszcza z jedną, z którą piszemy niemal każdego dnia już prawie od dwóch lat, z moją Alusią. <3

W przyjaźń przez internet wierzę, a co do miłości... Nie sądzę, żeby można było zakochać się w osobie, z którą na żywo się nie rozmawia.
    • blondzia Re: Internet:) 29.12.10, 10:25
      Znam koleżankę przez internet piszę z nią na GG znam ją rok i dwa miesiące smile
      Jest bardzo fajna można z nią się dogadać i ma podobnego tatę do mojego nie z wyglądu tylko z charakteru nawet mają tak samą na imię tongue_out mieszka bardzo daleko na drugim końcu polski no ale cóż ale wiem jak wygląda ze zdjęć ponieważ mam ją w znajomych na NK smile
      Jest fanką tych samych gwiazd co ja i słucha tej samej muzyki chodź jest młodsza ale niewiele to za to bardzo fajna surprised
    • marsjanka115 x__x 29.12.10, 10:25
      ja mam same znajome z neta. mam ich gg i wogóle . fajnie się nam pisze .
      <3 echelon is a family kwiat
    • kontrastowa Re: Internet:) 29.12.10, 10:28
      mam jedną przyjaciółkę w Internecie ( ; Mieszka w sumie z 50 km ode mnie , nie ma problemu jakbyśmy się chcieli spotkać ; D Ale wolimy na razie pozostać przy pogaduszkach na gg ( ; . Gadam z nią tak z 2,3 tygodnie. Zawdzięczam jej na prawdę wiele. Pomogła mi w tylu sprawach i zawsze mnie pocieszała . Dlatego jak dla mnie oczywiście taka przyjazn ma sens .
    • ani_mru_mru Ehe, 29.12.10, 10:31
      Tak poznałam koleżanki. Bardzo fajnie się z nimi gada,
      A no i wiem, że to dziewczyny nie mam dowodów ale wiem na 100%
    • linda Re: Internet:) 29.12.10, 10:33
      Nie do końca , ale wierzę. smile
      • linda Re: Internet:) 29.12.10, 10:36
        No dokładnie , zgadzam się z dziewczynami po wyżej. Choćby na takim kotku można poznać wiele fajnych osób i nie koniecznie pedofilów. Obecnie piszę z kilkoma osobami i nie wyobrażam sobie zakończyć tych " internetowych " znajomości. Wierzę , że gdzieś nawet i daleko są fajne osoby , z którymi można pogadać....być może spotkać się wink Z tym , że tu jest trudniej bo odległość nas dzieli.
    • gorzata.14 nie 29.12.10, 10:33
      Nie wierze w takie znajomości. I ich nie zawieram z nikim bo nie wiem kto siedzi po tej drugiej stronie. !!!!
      • guma144 . 29.12.10, 11:00
        no ja wierze . tylko , ze moja i przyjazn tej dziewczyny przeszla na rl : P.
    • made_in_italia ;DD 29.12.10, 10:36
      Ja mam troszkę inaczej, bo jak byłam na wakacjach to poznałam chłopaka (on nie jest polakiem) bardzo fajnie nam się gadało (po angielsku), no i teraz zawsze jak on jest na facebooku to sobie gadamy. Pytałaś czy wierzę w taką znajomość. Oczywiście że wierzę ! Tylko trzeba zachowywać ostrożność wink
    • dominikax3 Re: Internet:) 29.12.10, 11:10
      ja nikogo takiego nie mam, ale moja koleżanka z klasy ma pełno takich przyjaciół. Nawet się śmiejemy że ma więcej przyjaciół w internecie niż w realuwink Nie znam szczegółów ale z niektórymi jest bardzo blisko, a nawet już z niektórymi się widziała na żywo. Dla mnie jest to chore, bo nie wiadomo kto jest po drugiej stronie. Ale to jej sprawa, jej się akurat udało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka