love_selena321 Re: X-factor,Must be the music,Bitwa na głosy 07.03.11, 17:18 WsZyStKo !! Odpowiedz Link Zgłoś
dancehall_gueen TUUUU 07.03.11, 17:37 Must be the music and X-factor - między tym nie potrafię wybierać, naprawdę .! bo w X-factor jest Wojewódzki a ta piosenka z Must be the music " różowa taczka" to mnie rozjebała. normalnie to jest HICIOR. Yeah .! także naprawdę nie wiem , co lepsze .! Bitwa na głosy .?? -jejj, dziwne to takie, ale da się oglądać .! . Odpowiedz Link Zgłoś
xdpiotrxd Re: X-factor,Must be the music,Bitwa na głosy 07.03.11, 17:53 najlepsze X-Factor Odpowiedz Link Zgłoś
love_sel_gomez Re: X-factor,Must be the music,Bitwa na głosy 07.03.11, 17:54 wszystko było super ale chyba o 0,01 % najbardziej podobał mi się X -factor Odpowiedz Link Zgłoś
asiax33 Re: X-factor,Must be the music,Bitwa na głosy 07.03.11, 17:57 1. X - Factor : the best o the best : ) 2. Must Be The MUsic - goood . ; D 3. Bitwa na gł. - takie sobie . xd Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Re: X-factor,Must be the music,Bitwa na głosy 07.03.11, 18:00 nie wiem. ale dobrze, że nie dali wszystkiego na jeden dzień, można sb obejrzeć i to i to. xD Odpowiedz Link Zgłoś
hera.xd Re: X-factor,Must be the music,Bitwa na głosy 07.03.11, 18:10 Mi się podobało Must be the misusic , było tam wiele fajnych muzyków to szansa nie tylko dla wokalistów ale też dla instrumentariów Odpowiedz Link Zgłoś
kiiin55 Re: X-factor,Must be the music,Bitwa na głosy 07.03.11, 18:23 x- factor. Odpowiedz Link Zgłoś
jesturoczo Re: X-factor,Must be the music,Bitwa na głosy 07.03.11, 19:00 Bitwa na głosy nie przypadła do gustu , Must be the music było nawet spoko a X-factor nie oglądałam , ale myśle że mogło być fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley1101 Re: X-factor,Must be the music,Bitwa na głosy 07.03.11, 19:06 oglądałam bitwę na głosy,ten program jest genialny!!!... zupełnie inne zasady niż w tych typu programów jak mam talent,x factor i must be the music,w nim są zupełnie inne zasady,i dlatego jest fajny,a od tamtych programów to rzygać mi się już chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carmel198800 Trudne pytanie 07.03.11, 19:27 Otóż na x-factor czekałam od dawna i narazie nieźle się zapowiada. Must be the music - tylko muzyka wydaję się strasznie wyrezyserowane i na swój sposób " tanie "... Bitwa na glosy nie jest czymś co mnie ciekawi, lecz oglądam, ponieważ śpiewa tam moja nauczycielka śpiewu Karolina Żuk X-FACTOR jak narazie po pierwszym odcinku najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: zdecydowanie 07.03.11, 19:30 x factor tvn wie jak się robi programy . Odpowiedz Link Zgłoś
kaapelusik Re: X-factor,Must be the music,Bitwa na głosy 07.03.11, 19:34 nie oglądałam "X-facor" ale widziałam "Must be the music" i zadziwiło mnie paru wokalistów,a najbardziej koleś, który śpiewał "wonderful life" --> brzmiał jak orginał ( no prawie, bo miał trochę większą chrypkę) ale nie no : był boski ! Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia...xd Re: X-factor,Must be the music,Bitwa na głosy 07.03.11, 20:10 wszystko jest fajne ale naj mniej opodoba mi się bitwa na głosy nie ma mocnej krytyki i wgl nudne to jest ale w niedziele oglądałam 3 rzeczy narazaz Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: X-factor,Must be the music,Bitwa na głosy 07.03.11, 20:41 wszystkie fajne jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona Odpowiedz Link Zgłoś
avriltoja Re: X-factor,Must be the music,Bitwa na głosy 07.03.11, 21:50 X-factor i Must be the music. Odpowiedz Link Zgłoś
ja4everxd Re: X-factor,Must be the music,Bitwa na głosy 07.03.11, 21:56 bitwa na głosy jest nawet ok Odpowiedz Link Zgłoś
xxxkarolciaxxx Re: X-factor,Must be the music,Bitwa na głosy 08.03.11, 11:26 X factor tylko ogladalam i polowe bitwy na glosy ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
izika8 Bitwaa i MBTM <33 click;D 08.03.11, 21:36 Bo X Factor za bardzo przypomina Mam Talent. ;/ No a MBTM taki powiew świeżości! Głosowania na Fejsie, liczba odtworzeń . . . Bitwa naa głosy jest super! Coś nowego ^^ Mi osobiście najbardziej podobał się Michał i Feel ;D °°°°°°°°°° Odpowiedz Link Zgłoś
vienna : ) 09.03.11, 19:56 uwielbiam programy o śpiewaniu . niech wygra najlepszy ! ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka __________________________________________________ 08.03.11, 22:57 szczerze? wszystkie mnie nudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
po_prostu_inna Re: X-factor,Must be the music,Bitwa na głosy 09.03.11, 19:31 x-factor! Odpowiedz Link Zgłoś
elena98 Re: X-factor,Must be the music,Bitwa na głosy 09.03.11, 20:06 Mi się podoba X-Factor i Must be the music. Bitwa na głosy według mnie była beznadziejna Odpowiedz Link Zgłoś
basiaxx3 Re: X-factor,Must be the music,Bitwa na głosy 10.03.11, 19:02 Must be the music boskie było < 333 kolejny odcinek już w sb !! < 333 Odpowiedz Link Zgłoś