Dodaj do ulubionych

Jedna płeć w ławce

31.10.06, 09:00
Postaw tamę porąbańcom: www.skubi.net/nieoddaj.html

A co konkretnie robią ci porąbańcy? Opis tu: www.skubi.net/pis.html
Obserwuj wątek
    • Gość: ale ryj Jedna płeć w ławce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 19:50
      ale ryj sebastiana na pierwszym zdjęciu
    • Gość: Juka Jedna płeć w ławce IP: *.p.pppool.de 01.11.06, 01:12
      Hallo, Nie jestem zwolenniczka Giertycha , ale to , zeby wprowadzic mundurki i
      tarcze na rekawie to calkiem niezly pomysl. Sama to przezylam i nie uwazam , ze
      cos mi z tego powodu ubylo. Zaszczytem bylo nalezec do najlepszej szkoly. Teraz
      nosic " gole brzuchy "to codziennosc wielu szkol. A moze dobrze by bylo w
      mlodzierzy wyrobic poczucie godnosci do wlasnej szkoly i jej symbol w postaci
      tarczy szkolnej nosic dumnie.Mieszane szkoly byly i musza byc. Uwazam , ze tu
      nie ma dyskusji. Ta sprawa jest jasna
    • Gość: ktos Jedna płeć w ławce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 10:44
      a może pomysleć o zmniejszeniu liczebności klas...o pełnym etacie dla
      psychologa, bo do tej pory pracują oni z teguły tylko na pół etatu...o zmianie
      podstaw programowych, które nie są absolutnie dostosowane nawet do ucznia
      przeciętnego...o zwiększeniu roli nauczyciela,którego jakże często w pracy
      ograniczają rodzice..o zapewnieniu młodzieży zajęć pozaszkolnych, które owszem
      są, ale nie na kieszeń rodziców. Mogłabym tak jeszcze sporo pisać. Jestem
      belfrem i dobija mnie pustosłowie. Zacznijmy od tego, że mamy taką młodzież
      jaką wychowują i domy i najbliższe środowisko, i niestety szkoła. To nie jest
      tak, że młodzi ludzie w wieku gimnazjalnym to już degeneraci...To my, dorosli
      ponosimy winę za ich niedostosowanie, agresję wynikającą najczęściej z
      całkowitego zagubienia się i samotności. Ojjj...dużo by o tym pisać, ale
      stworzenie szkół o zaostrzonym rygorze...to dla mnie wielka pomyłka, podobnie
      jak likwidacja szkół koedukacyjnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka