doggy 30.03.11, 16:03 Nie mogę się już doczekać. Strasznie się cieszę, to jeden z moich ulubionych zespołów ;D. Wybieracie się na koncert? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kammus Re: Paramore w Polsce! 30.03.11, 16:27 Jeeeee w końcu do Polski przyjeżdżają !!!! Jak uda mi się przekonać mamę żeby mnie zawiozła no to jasne że tak , tak , tak !! Ale by było świetnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka __________________________________________________ 30.03.11, 21:24 wiem o tym od kilku miesięcy ale dalej: nie jade. Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death nie 30.03.11, 17:23 nie wybieram się na koncert bo ich nie cierpię. ale fani pewnie skaczą z radości. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Paramore w Polsce! 30.03.11, 21:35 jak to będzie jakoś pod koniec lipca to wpadam chyba. jak nie to nie, bo mnie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: @jane_ 31.03.11, 19:32 co innego to lubienie, co innego to koncerty. na muse też chętnie szłam, a też ich nie lubię. to jest po prostu kompletnie inne doznanie, zapoznanie się bliżej z zespołem, wyrobienie sobie pełnej opinii. raz wychodzi na plus, raz na minus (a działo się tak często, np. z the horrors), więc żadnym koncertem nie gardzę. a paramore chętnie bym zobaczyła, chociażby z sentymentu. Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Ograniczenia wiekowe? 01.04.11, 21:03 Myślicie, że będą jakieś ograniczenia wiekowe? Jeśli będą nie wiem jak znajdę jakiegoś dorosłego opiekuna.. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Ograniczenia wiekowe? 02.04.11, 09:21 nie powinno być, jeśli będą liczyć na duże dochody, a pewnie będą... to znaczy, jedenastolatki na koncert to ja sama bym nie wpuściła bez opiekuna, ale zobaczymy, pewnie przy podaniu cen biletów otrzymamy szczegółowe informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: Ograniczenia wiekowe? 02.04.11, 13:00 wypada, że koncert będzie 5 dni przed moimi 15 urodzinami. mam nadzieje, że mnie wpuszczą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rabid_squirrel Re: Paramore w Polsce! 02.04.11, 13:02 chyba nie bo za daleko a strasznie chce jechać... Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: @rabid_squirrel 02.04.11, 14:22 no to najbliżej nie masz. ja jestem z podkarpacia, też dosyć daleko. ale dla mnie to nie jest aż tak wielki problem, mogę pojechać pociągiem or sth. xd Odpowiedz Link Zgłoś
doggy .... 04.04.11, 17:57 "Wstęp osób niepełnoletnich na koncert Rock In Summer 4 lipca (Paramore i inni) możliwy będzie pod opieką rodziców lub opiekunów prawnych." - z facebooka. To zajebiście. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: .... 04.04.11, 18:09 eeee tam bredzą. niby na imprezy alter artu trzeba też mieć piętnastkę, a od dwóch lat wchodzę bez problemu. w sumie to nieźle to rozegrali: nastki muszą teraz kupić dwa bilety, bo muszą przyprowadzić za rączkę opiekuna, nawet nie pełnoletnią koleżankę. cfaniaki. Odpowiedz Link Zgłoś