Dodaj do ulubionych

Czy malujecie się do szkoły ? ;]

• abovethenoise Re: Czy malujecie się do szkoły ? ;] 06.09.11, 16:31
      Ja się nie maluje. mama by mnie zabiła xd
    • milusia22 Re: Czy malujecie się do szkoły ? ;] 06.09.11, 17:42
      tak big_grin
    • kindzia9777 Re: Czy malujecie się do szkoły ? ;] 06.09.11, 18:34
      tak u mnie w gim jest zajebiście mało która nauczycielka czy nauczyciel się czepiają ale to że się malujesz i chcesz poprawić swoją samo ocenę to nie znaczy że mają Ci sprawowanie obniżać... tego to już wg nie rozumiem ja się maluje fluidem tuszem błyszczykiem i kredką właśnie dzisiaj kupiła tongue_out a ty się nie przejmuj i to olej wiesz dla mnie szkoła nie jest tak bardzo ważna i nie obchodzi mnie jakie mam sprawowanie ważne żeby zdać i tyle...
    • lonellygirl Re: Czy malujecie się do szkoły ? ;] 08.09.11, 19:37
      u nas nie wolno malować włosów , twarzy , ani niczego innego. jak masz pomalowane włosy to dają ci punkty , potem dyrek , i jak nie przywrócisz swojego naturalnego koloru , to rodzice , a możesz i nawet ze szkoły wylecieć , różnie. z twarzą to różnie. zauważyłam ,że dziewczyny normalnie tuszują rzęsy , ja również tak robię , przecież tego tak nie widać. ale nasza szkoła strasznie przestrzega zasad. nie wolno się ubierać , tak , masz się ubierać tak. i bla bla bla.... jak był koniec roku szkolnego , to oczywiście było ciepło , nawet bardzo ciepło a my musiałyśmy się pocić w długich dżinsach bo spodenek nie wolno ubierać. -,-
    • wercia14 Re: Czy malujecie się do szkoły ? ;] 08.09.11, 21:18
      Ja się maluję, tylko, że jestem już w technikum, więc nic się nie czepiają. Ale w gim na początku tez się nie malowałam, zaczęłam chyba w 2 kl, na początku coś tam marali, ale w końcu się przyzwyczaili i dali sobie spokój, więc może u cb też tak będzie smile
    • btr.love NIE maluję się! uważam, że to dla słit dziewczynek 09.09.11, 14:26
    • temptation Re: Czy malujecie się do szkoły ? ;] 06.07.12, 11:31
      maluję rzęsy tuszem i na górną część oka kredkę bądź eyeliner ; ) nie uważam , żeby w moim makijażu było coś niestosownego , jest delikatny i nie rzuca się w oczy .
    • emosusie Re: Czy malujecie się do szkoły ? ;] 08.07.12, 21:13
      ja maluje rzęsy,nakładam kredke i lekki fluid.Nikt mi nie zwrócił uwagi.
    • vofe mam pomoc! :) 17.07.12, 14:21
      hej, miałam podobny problem do twojego, mam brązowo-rude rzęsy, ale długie. Aby, zapobiec głupim komentarzom kolezanek(które, niestety były) kupiłam sobie brązowy tusz. Mało kto, pokapował się, że mam pomalowane rzęsy.
    • music.girl Re: Czy malujecie się do szkoły ? ;] 03.08.12, 17:00
      Oczywiście, że się maluję wink
      Co prawda już trochę lepiej wyglądam bez makijażu, niż kiedyś, ale cóż...
      Ale niewiele się maluję. Tylko korektor, brązowawy cień do powiek i oczywiście tusz ;]
    • splash Re: Czy malujecie się do szkoły ? ;] 10.08.12, 12:19
      U nas chyba tak nie ma. Wiem na pewno, ze nie można mieć pomalowanych paznokci, chyba , że na bezbarwny kolor. Jakiś delikatny tusz do rzęs można.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka