Dodaj do ulubionych

Wakacyjna praca .

28.06.11, 19:47
Hej kociaki ;*

Zapewne wiele z was chciałoby mieć jakąś prac na wakacje żeby sobie troszkę dorobić . Ja od kilku lat zawsze chciałam i szukałam , w tym roku jednak praca sama przyszła do mnie . koleżanka z pracy mamy nie ma co robić z dzieckiem bo od 1 lipca zamykają przedszkola , więc od poniedziałku do piątku w godzinkach od 7- 15 będę zajmowała się sześciolatkiem .

Moje pytanie do was , co mam tam robić poza tym że go karmić bo wiecie to jest 8 godzin więc trochę tych zajęć muszę wykompinować .

z góry dziękibig_grin
Obserwuj wątek
    • mari86 Re: Wakacyjna praca . 28.06.11, 21:40
      Grajcie w gry planszowe, pooglądajcie bajki, posłuchajcie piosenek z youtube dla dzieci typu pluszowy miś, jedzie pociąg, kotek kłopotek, piesek bim bek. Mój brat jest trochę młodszy, ale się sprawdza. Idźcie na plac zabaw. Na pewno coś wymyślisz wink
      • szalona12345 Re: Wakacyjna praca . 29.06.11, 01:12
        Wiadomo dać jeść , na spacer pójdź , na plac zabaw , pojeździjcie rowerami , pooglądajcie bajki , pobaw się z nim zabawkami i czas zleci wink.
    • nikawika Re: Wakacyjna praca . 29.06.11, 14:23
      o, ja też będe się zajmowała dzieckiem. tyle że 3-letnim. xd
      baw się z nim, czytaj mu, idź z nim na spacer. xd
    • katsuumi_17 Re: Wakacyjna praca . 29.06.11, 14:55
      Sześciolatek jest już całkiem duży- myślę, że spacery, zabawa w paiskownicy, gry planszowe są w sam raz wink fajna praca smile
      • olusia... Re: Wakacyjna praca . 30.06.11, 14:54
        Ja mam brata w tym wieku i muszę się nim zajmować. Może gry, rowery i jakies zabawki czy cos w tym stylu wink
    • blondzia Re: Wakacyjna praca . 30.06.11, 15:09
      a to chłopczyk czy dziewczynka ?

bo ja mam siostrę w podobnym wieku i wiele razy z nią zostawałam to się z nią bawiłam lalkami barbie oglądałam telewizję dziecko też może przed komputerem posiedzieć .tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka