taka.jedna. 31.07.11, 19:31 Czy chodzicie na zakupy same? np. do galerii Czy raczej zazwyczaj towarzyszy wam "doradca" - kumpela, siostra, kuzynka? ps jak był taki wątek to sorry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszqa13 na zakupy zazwyczaj idę z... 28.09.11, 18:10 mamą...chociaż ona uważa że powinnam sama bo mam świetny styl i zawsze wybieram świetne ubrania ale jakoś tak wole usłyszeć opinię drugiej zaufanej osoby jak coś przymierzam/kupuję... Odpowiedz Link Zgłoś
ora97 Re: na zakupy zazwyczaj idę z... 05.11.11, 15:37 Ja wolę chodzić na zakupy z kimś, np.moją przyjaciółką, paroma koleżankami albo z mamą. Bo nie zawsze wiem, czy ubrania, które mi się podobają do mnie pasują, czy nie wyglądam w nich dziwnie, albo czy dobrze mi w takim kolorze Odpowiedz Link Zgłoś
lena620 Re: na zakupy zazwyczaj idę z... mama albo tata 05.11.11, 17:09 niby to moze troche dziecinne, ale ja na zakupy tylko z rodzicami. ok, kilka razy bylam z kolezankami, tlyko ze z tata mam nieograniczony budzet Odpowiedz Link Zgłoś
haneczka789 Re: na zakupy zazwyczaj idę z... 06.11.11, 22:03 myszqa13 napisał(a): > mamą...chociaż ona uważa że powinnam sama bo mam świetny styl i zawsze wybieram > świetne ubrania ale jakoś tak wole usłyszeć opinię drugiej zaufanej osoby jak > coś przymierzam/kupuję... Popieram. Zawsze muszę mieć kogoś przy sobie, aby mi doradził czy nie wyglądam w stroju głupio, czy do mnie pasuje itp. Odpowiedz Link Zgłoś
nikolkaa__ __________________ 16.11.11, 19:39 Zawsze z siostrą lub mamą ewentualnie Przyjaciółka <33 Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: samotne zakupy. 31.07.11, 20:08 chodzę z kumpelami c: samej by było nudno raczej . Odpowiedz Link Zgłoś
kara33441 Re: samotne zakupy. 31.07.11, 20:19 Nigdy nie chodzę sama jak coś to z mamą lub kumpelą... Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: samotne zakupy. 31.07.11, 20:20 jeszcze nigdy nie byłam sama na zakupach w galerii handlowej :p Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: samotne zakupy. 31.07.11, 21:47 ubrania przeważnie kupuję w sh i zawsze chodzę sama. nie lubię, kiedy ktoś mnie pogania, ani nie lubię poganiać. Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac nigdy sama. 31.07.11, 22:22 Nigdy nie byłam na zakupach w centrum handlowym sama. Zawsze jest to przyjaciółka, koleżanka, a najlepiej mama, bo funduje wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
carter95 Re: samotne zakupy. 31.07.11, 22:32 zazwyczaj jeżdżę z Bratem...Samemu robić zakupu to nie frajda... xD Odpowiedz Link Zgłoś
zagroszkowana Re: samotne zakupy. 31.07.11, 22:34 ja tez nie lubie chodzic sama na zakupy, zawsze wole gdy ktos mi doradzi co mam kupic i czy dobrze w tym wygladam ; dd. Odpowiedz Link Zgłoś
ilovevampires16 Re: samotne zakupy. 31.07.11, 22:37 Różnie bywa. Ale wolę chodzić z przyjaciółkami Odpowiedz Link Zgłoś
jenny. Re: samotne zakupy. 31.07.11, 22:36 czasami jeżdze sama ale tylko wtedy kiedy jestem wkurzona albo coś i musze sie odstresowac zazwyczaj nic nie kupue tylko sie rozglądam ale gdy jade coś kupic to wole miec kogoś pod ręką kto mi powie że wygladam ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: samotne zakupy. 31.07.11, 23:50 Uwielbiam chodzić sama. Często chodzę z kimś, ale tylko na jakieś jedzenie, czy pooglądać, albo do kina. Jedyna rzecz jaką lubię kupować z kimś to charmsy, bo nigdy nie umiem się zdecydować. Jak idę sama, to mogę sobie pomierzyć wszystko 10 razy, zastanowić się 35 razy i nikt mnie nie pogania. I przeważnie wydaję więcej kasy niż z mamą, bo nie lubię jej tak naciągać. Dostaję tyle kieszonkowego, że mi spokojnie wystarczy i głupio sie czuję jak mama płaci za następną bluzkę czy coś swoją kartą... Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: samotne zakupy. 31.07.11, 23:55 zawsze próbuję jakoś uciec towarzyszom. lubię łazić sama. c; Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: samotne zakupy. 01.08.11, 00:13 hmm, chodzę z kumpelami, ale wolę chodzić sama - dziwna teoria : o ale np. jak jestem z mamą to zawsze mnie pogania czy już sie ubrałam i wgl biore kase i sama ide : ) Odpowiedz Link Zgłoś
majoolowa Re: samotne zakupy. 01.08.11, 11:48 Jeśli mam ustalone co mam kupić to zdarza się, że pójdę sama, jednak moi znajomi również bardzo kochają zakupy wiec sami się wproszą idąc ze mną ;D Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: samotne zakupy. 01.08.11, 21:21 Kilka razy się zdarzyło ,ale wolę chodzić ze znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: samotne zakupy. 01.08.11, 21:52 chodzę jak nie mam z kim, ale zazwyczaj kogoś wynajduję do towarzystwa Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: samotne zakupy. 01.08.11, 22:07 Nie chodzę sama, raczej towarzyszy mi mama lub kumpela. Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: samotne zakupy. 02.08.11, 16:43 chodzę z mamą. wolałabym sama, ale mamę zawsze uda się naciągnąć na jakiś ciuch c: chodząc sama wszystkie "zachcianki" musiałabym kupować za kieszonkowe, co jest... niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: samotne zakupy. 02.08.11, 16:53 najczęściej z siostrą lub koleżankami nigdy sama!! no chyba, że po chleb Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: samotne zakupy. 02.08.11, 17:25 nie lubię sama...wole z mamą, albo z koleżanką c; Odpowiedz Link Zgłoś
trvskavkax yhym... 02.08.11, 17:29 troche to dziwne, ale ja zawsze na zakupy lubilam chodzic z mamą, ona mi ciut doradzala i pilnowała żebym wszystkiego nie wydala, bo jak juz cos kupie, to zaraz wykupie caly sklep xD Odpowiedz Link Zgłoś
xxstokrotkaxx TU!:D 06.11.11, 10:50 ja zazwyczaj chodzę z mamą, z tego powodu co trvskavkax . Czasem też z koleżankami ale wydaje wtedy pięć razy wiecej kasy xd. Był taki przypadek, gdzie mama dała mi kase na torbe szkolną i książki. Pojechałam wtedy z koleżanką i zamiast książek to kupiłam ubrania więc lepiej chyba z mamą Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: samotne zakupy. 02.08.11, 17:43 Najczęściej chodzę z koleżanką, ale sama tez daje sobie rade Odpowiedz Link Zgłoś
harrypotterxd Re: samotne zakupy. 02.08.11, 17:46 Nigdy sama raczej ze znajomymi Odpowiedz Link Zgłoś
domciaxdnika Re: samotne zakupy. 02.08.11, 17:55 zawsze muszę kogoś przy sobie mieć Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: samotne zakupy. 02.08.11, 18:57 zawsze sama i tylko i i wyłącznie sama . to ja będę nosiła potem ciuchy które kupię i to ja mam je wybrać. zwłaszcza jeśli chcę mieć swój styl a nie wyglądać jak moje koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: samotne zakupy. 02.08.11, 19:04 Ja muszę jechać 50 km, żeby kupić coś fajnego, więc zawsze chodzę z mamą. Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: samotne zakupy. 28.09.11, 18:49 diamond_girl12 napisał(a): > Ja muszę jechać 50 km, żeby kupić coś fajnego, więc zawsze chodzę z mamą. Ja tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
ann_eta Re: samotne zakupy. 02.08.11, 19:18 zawsze sama -.- mogę się wtedy na spokojnie zastanowić, nie kieruję się niczyją opinią, biorę to co mi się podoba, nie słucham narzekań itp. chodzę na zakupy jak chcę od wszystkich odpocząć, dlatego sama Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: samotne zakupy. 02.08.11, 20:32 Sama.. Mam swój styl i nie pytam ludzi czy im się to podoba, ja po prostu kupuję bo mi się to podoba. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
szalona12345 Re: samotne zakupy. 02.08.11, 20:41 Nie . Zawsze towarzyszy mi albo koleżanka albo ktoś z rodziny , bo sama na zakupach się nudzę . Poza tym z kimś zawsze jest weselej XD . Odpowiedz Link Zgłoś