kingulec111 13.10.11, 23:01 Hej wszystkim Mam takie pytanie. Na jakich stronach można oglądać filmy bez limitu? I jak byście mogły to podajcie jakieś stronki na których właśnie można oglądać filmy Z góry wielkie dzięki I nie wiem czy był taki wątek, bo nie szukałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanclubkovu Re: Filmy bez limitu ;) 14.10.11, 09:47 Ja tam oglądam na jutjubie . Odpowiedz Link Zgłoś
rock_lovu Re: Filmy bez limitu ;) 14.10.11, 15:19 Kiedyś na "psot.pl" było oglądanie darmowe, bez limitów, tylko po zalogowaniu, nie wiem, czy jeszcze tak jest ;D Obecnie korzystam z "UWAGA SPAM!!!!" ale to jest płatne chyba, że uzbierasz odpowiednią ilość punktów, zaczynając od 100. Bodajże od 300 jest pakiet tygodniowy. Za zalogowanie otrzymujesz 10 punktów ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rock_lovu Re: Filmy bez limitu ;) 14.10.11, 15:20 No i zaznaczyło mi, jako spam ;P "Obecnie oglądam na "zalukaj. pl"..." Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 14.10.11, 16:07 Wiecie jaki jest sposób na limity? Ładujecie sobie cały film, klikacie w 'Plik' i prawie na samym dole pisze "Pracuj w trybie offline" i oglądacie, a po obejrzeniu klikacie z powrotem na 'Plik' i "Pracuj w trybie online". Ja mam przeglądarkę Mozilla Firefox ale z tego co się orientuję, podobne opcje są w innych przeglądarkach. Odpowiedz Link Zgłoś