Dodaj do ulubionych

Problemy z chlopakiem

14.01.12, 03:35
Jestem z chlopakiem przez ponad 2 lata. Od 3 miesiecy aczkolwiek mam pewien problem z nim... Znalazl sobie "przyjaciolke". Zaczal nagle wszystko ukrywac, zmieniac wszedzie hasla, nie dopuszczac mnie do komorki, spotykac sie z nia sam na sam. Raz jak zasnal "zakradlam sie" i przeczytalam jego SMSy z nia:<br />
"Kocham Cie"<br />
"Nie moge sie doczekac zeby Cie przytulic jutro."<br />
"Kochanie..."<br /><br />

I takie teksty. Zerwalam z nim. On zapewnial mnie, ze to tylko byl niewinny flirt, ze ona nic dla niego nie znaczy. Dalam mu warunek: jesli kiedykolwiek do niego wroce on musi z nia zerwac kontakt bo sie skonczy jak tamtym razem... Wrocilismy do siebie. On aczkolwiek nadal z nia pisze, spotyka, daje jej bardzo duzo buziek. Codziennie sie klocimy o nia. Kocham go bardzo, ale nie wiem co teraz zrobic.? Bo mu chyba na niej bardzo zalezy... : L
Obserwuj wątek
    • bella_donna Re: Problemy z chlopakiem 14.01.12, 03:42
      Dodam tylko: Przed naszym zerwaniem zdazalo sie ze on potrafil do niej na prawie 4 godziny zadzwonic, mi mowiac ze mu sie przysnelo... : /
    • monik4 Re: Problemy z chlopakiem 14.01.12, 10:22
      idz do nej i powiedz jej zeby dala mu spokoj bo jest z toba -.- albo jej przywal xd
      • kropeczka23 Re: Problemy z chlopakiem 14.01.12, 11:22
        współczuję Ci. :c

Pogadaj z nim na spokojnie *wiem łatwo się mówi*... Może wreszcie coś powie, czy są razem czy coś.. ;c No nie wiem, nigdy tak się nie zdażyło..
        Możesz go też wziąc sprytnym sposobem, żeby się przyznał. Powiedz mu że byłaś u niej i ona się do wszystkiego przyznała. Niby że ci powiedziała że mają romans.. że on cię oszukuje. Zobaczysz wtedy jego reakcję, i czy się przyzna.. : /

Jeśli wszystkiemu zaprzeczy, to wtedy faktycznie radzę ci iść do tej dziewczyny i pogadać z nią...

Mam nadzieję że pomogłam, i zyczę powodzenia.. Jakby co pisz na priv. smile kwiat
        • hejkaa Re: Problemy z chlopakiem 14.01.12, 21:18
          Musicie szczerze porozmawiać. ALBO TY ALBO ONA. Warunek jest prosty, a jeżeli Twój chłopak naprawdę mocno Cię kocha - zerwie z nią kontakt.
          • bella_donna Re: Problemy z chlopakiem 15.01.12, 00:54
            Dziękuje bardzo za radę dziewczyny. smile
    • van50 Re: Problemy z chlopakiem 14.01.12, 11:38
      jeżeli mu zależy na innej to lepiej skończ z nim. Rozumiem że go kochasz ale tak będzie dla ciebie najlepiej. To może zaboleć ale zaboli bardziej jak on wybierze tamtą! Takie jest moje skromne zdanie.

Powodzenia
      • sandy Re: Problemy z chlopakiem 14.01.12, 12:44
        Najważniejsza jest szczera spokojna rozmowa, bez krzyków itd. Sama jestem w podobnej sytuacji: spotykam się z pewnym chłopakiem niby mu na mnie zależy ale wiem że pisze z pewną dziewczyną. Na początku myślałam że to tylko na facebooku jakieś komentarze. Ale gdy był u mnie i spał zajrzałam do telefonu i przeczytałam smsy coś w tym stylu: Ona:chętnie bym się do kogoś przytuliła i zasnęła. On:Ja też ale tylko z tobą kiss
        • bella_donna Re: Problemy z chlopakiem 14.01.12, 13:04
          Oj no to tez jaja... Moim zdaniem oni chca sie "dowartosciowac". Maja dziewczyne ale chca zeby ta druga na nich leciala... Co do mojego przypadku- to sie udalo. Powiedziala mu, ze go kocha. On niestety jest slepy i uwaza ze to "tylko jako kolege. Nic wiecej" ... : /
          • bella_donna Re: Problemy z chlopakiem 14.01.12, 13:08
            Jeszcze dodając : ta dziewczyna ma chlopaka z ktorym jest od 3 lat... Aczkolwiek teraz moj chlopak zaczal troszke inaczej sie zachowywac do niej (bo wie,ze w kazdym razie moge zazadac jego telefonu i przeczytac smsy) i ona mu pisze ze teski za tym jak jej pisal, ze ja kocha i takie tam... Desperatka.
            • sandy Re: Problemy z chlopakiem 14.01.12, 18:16
              Nie lubię takich sytuacji, ale przynajmniej wiem o tym, bo mi mówi że z nią pisze. Nie mogę żądać by przestał z nią pisać bo jak na razie nie jest moim chłopakiem, czy będzie też nie wiem ale wkrótce będę wiedzieć bo chce ze mną porozmawiać o nas bo zaczął poważnie o tym myśleć.
              • bella_donna Re: Problemy z chlopakiem 14.01.12, 20:18
                Chociaz nawet jak bedziecie razem to tez nie za bardzo mozesz mu powiedziec zeby zerwal z nia kontakt. No bo wkoncu kazdy ma prawo zeby sobie "dobrac" kolegow/ kolezanki... A poza tym, nie czulabys sie dobrze po takim "rozkazie"...
                • sandy Re: Problemy z chlopakiem 15.01.12, 09:45
                  Ja już mu wcześniej powiedziałam że nie mam zamiaru mu niczego zabraniać oczywiście w granicach rozsądku. Sama mam więcej kolegów niż koleżanek i on to rozumie
                  • rockowa941 Re: Problemy z chlopakiem 15.01.12, 20:11
                    nie warto sie z nim uzerac postaw sie nawet jesli go kochasz to minie a esli nie moze on zrozumie ze robi blad tracac cie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka