Dodaj do ulubionych

problem z nie fotogienicznością.;/

22.01.12, 19:07
siema.;d < nie wiem czy dobrze napisałam jeden wyraz w tytule >
więc tak. chodzi mi o to, że na byle jakim zdj jakie sobie nie zrobie wychodze masakrycznie. i nie chodzi mi tutaj, żebyście sie nade mną użalały i wgl..
może wiecie jak sie ustawić do zdj tak, żeby wyjść w miare normalnie.? i od razu mówie, że patrzyłam już na takie strony jak maxmodels, photoblog i inne...pomóżcie jak możecie.:o
+ i bez głupich komentarzy.(;
Obserwuj wątek
    • van50 Re: problem z nie fotogienicznością.;/ 22.01.12, 19:21
      też nie jestem fotogeniczna wychodzi mi jedno zdjęcie na 100. Za to moja kumpela obojętnie jakie sb zrobi i wyjdzie genialne
      • jennaush Re: problem z nie fotogienicznością.;/ 22.01.12, 22:06
        van50 napisał(a):

> też nie jestem fotogeniczna wychodzi mi jedno zdjęcie na 100. Za to moja kumpel
        > a obojętnie jakie sb zrobi i wyjdzie genialne

mam tak samo jak Tyuncertain
    • noicomipowiesz Re: problem z nie fotogienicznością.;/ 22.01.12, 19:22
      Hm.. ja myślę, że jeżeli jest się niefotogenicznym to raczej w jeden dzień się niestanie fotogeniczny... uncertain Nie wiem czy ustawianie aparatu inaczej coś da.. niestety nie mogę ci pomóc.. wink
      Pozdrawiam kwiat
    • moustaches ; 22.01.12, 22:05
      a więc, ja też tak mam, że wychodzi mi 1 zdj.na 20, albo coś. hmm. rób naturalne miny, nie rób sb sama zdj., tylko proś o to kogoś innego, nie wiem, może kwestia makijażu albo fryzury? bo u mnie jest tak, że 1000 razy lepiej mi jest na zdj., gdy mam rozpuszczone włosy wink poeksperymentuj z wyglądem. dobrze też by było, gdyby foto były robione aparatem z dobrą rozdzielczością, a nie telefonem. no i rób zdj. "seriami" - a potem wybieraj te najładniejsze i poprzerabiaj je troche, dodaj efekty i będzie idealnie kiss
    • agapi Re: problem z nie fotogienicznością.;/ 22.01.12, 22:30
      temat mnie rozwalił. dzięki za poprawienie humoru xD. nie chcę być bardzo niegrzeczna, ale wiesz... nie pisze się ''nie fotogienicznością'' <lol2> przepraszam... musiałam xD
    • mydoubt. źle, no ale nie czepiam się. (; 22.01.12, 22:43
      mam ten sam problem i polecam foty z profilu. c ;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka