xxjustynaxx 24.01.12, 17:17 Witam, czy ktoś miał do czynienia z tą marką?. Ubrania dostępne są na allegro w baardzo niskich cenach. Jakie te ubrania są: jaka jakość i czy różnią się od zdj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zakochanie Re: japan style 24.01.12, 17:23 z tego co wiem, to zdania są podzielone. a ja zdania nie mam, bo nigdy tych ubrań nie kupowałam, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
pineczka Re: japan style 24.01.12, 17:43 moja kuzynka zamówiła sobie sukienkę szarą a przyszłą jej brązowa z poobrywanymi ozdobami Odpowiedz Link Zgłoś
i.love.matal Re: japan style 24.01.12, 18:02 ja kupowałam i jestem zadowolona . jeżeli nie wiesz gdzie kupić ja bym nie kupowała na allegro tylko tu - www.loelstyle.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: japan style 24.01.12, 18:00 moj brat zamowil tam spodnie sa zawaliste ;D Odpowiedz Link Zgłoś
missiek.... Re: japan style 25.01.12, 20:47 Ja bardzo cenię sobie Japan Style są tam bardzo ładne rzeczy! POLECAM TOBIE! Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 25.01.12, 20:50 mam tylko bluzę kangurkę - tą z misiem pewnie każdy widział i nie jest ona sprowadzana z Japonii czy tam Chin , po prostu od polskiego producenta lepszej jakości i tyle. a z ceną bym nie przesadzała bo po 1 koszt wysyłki . po 2 nie zawsze paczka dociera i po 3 jakościowo słabizna. Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa941 slyszalam 25.01.12, 22:27 obecnie slyszalam o tej firmie ale nic nie zamawialam chociaz opinie sa srednie czasem nawet paczka nie dociera wiec kicha Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: slyszalam 26.01.12, 18:22 taak ceny są niskie ale koszt przesyłki duży . nie kupowałam nigdy nic, nie mam zdania co do jakości Odpowiedz Link Zgłoś
hejkaa Re: japan style 26.01.12, 19:27 Nie miałam z tym do czynienia, ale chyba sobie zamówię coś z japan style na allegro . Słyszałam , że to jest fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
i.love.matal Re: japan style 27.01.12, 21:17 nieryzykowałabym na allegro. japan style ma tam dużo negatywów Odpowiedz Link Zgłoś
katty05 Re: japan style 26.01.12, 20:14 Racja, ceny są bardzo niskie. Niedawno nawet wypatrzyłam tam sobie taki superrr płaszczyk, ale jak zobaczyłam koszty wysyłki to dotarło do mnie, że mi się kompletnie nie opłaca kupować. Zresztą najczęściej przesyłki przychodzą z samej Japonii, zależy od tego: od kogo i gdzie kupujesz, np. na allegro albo w jakiś innych sklepach internetowych. A jakość z tego co wiem to czasami masakryczna, a czasami w porządku. xd Odpowiedz Link Zgłoś
blackout. Re: japan style 26.01.12, 20:34 nie którzy mówią że jest to dobra marka inni że zła. ja jestem raczej za tą drugą strona, gdyż moja koleżanka zamówiła sobie właśnie z tego bluzkę. na obrazku super wyglądała, a w rzeczywistości okropnie. materiał byle jaki itp. ... osobiście odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna... Re: japan style 27.01.12, 23:37 osobiście Ci nie polecam tej firmy.. ubrania nie są najlepszej jakości ... i wyglądają troszeczkę gorzej niż na zdjęciach Odpowiedz Link Zgłoś