gomezka. 02.04.12, 17:10 Cześć. Chciałam się was zapytać, czy byłyście kiedyś na jakimś koncercie i czy po nim wasi idole rozdawali autografy?? Bardzo mi zależy na odpowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka282 Re: Koncert i autograf. 02.04.12, 17:16 Byłam na koncercie Ewy Farny tak, rozdawała autografy :p Odpowiedz Link Zgłoś
hejkaa Re: Koncert i autograf. 03.04.12, 11:40 Ja byłam na koncercie Gosi Andrzejewicz <hahaha>, autografy można było dostać, bo to był taki kameralny mały koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Koncert i autograf. 03.04.12, 15:21 jak byłam mała, to byłam na koncercie Majki Jeżowskiej i rozdawała autografy, nawet mam jeden hhahahahah. xD Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Koncert i autograf. 06.04.12, 09:32 zależy na czyj koncert idziesz, na takich na które ja chodzę to kwestia postania jakiegoś czasu pod wyjściem z klubu. na festiwalach czasem wykonawcy sobie robią spacerki po terenie albo uczestniczą w koncertach innych zespołów, więc można ich złapać. Odpowiedz Link Zgłoś
mausercap Re: Koncert i autograf. 06.04.12, 13:13 Tak, byłam na koncercie mojego ukochanego zespołu w 2010 roku, to był, jest i będzie najlepszy dzień w moim życiu. Co do autografów mam autograf wszystkich sześciu członków ze spotkaniu z zespołem w Empiku w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
dariija Re: Koncert i autograf. 06.04.12, 13:41 kilka mam, poczynając od : Video (haha), Feel (hahah) a kończąc na Shanon'ie Leto - tak udało mi się, oraz Rihanny : ) z dwóch ostatnich jestem dumna, są to moje skarby, cenne! ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
creyzola Re: Koncert i autograf. 06.04.12, 14:33 Mam autografy wszystkich z zespołu Afromental ! <3 mmmm PS. Rozdawali po koncercie + zdjęcia z Nimi też mam Odpowiedz Link Zgłoś