Dodaj do ulubionych

Mam problem-chłopak.

09.04.12, 14:17
Znam tego chłopak od dzieciństwa. Nasze mamy sa naj przyjaciółkami. Dopiero niedawno zaczelismy razem chodzic na kurs. Zawsze kolo siebie siedzimy, razem robimy. Jak ktoregos nie ma to drugi bieze materialy.
Czasami u niego bywa. Wtdy siedzimy razem w pokoju u niego. Gadamy, on mi gra na gitarze (elektrycznej) wygłupiamy się. Dodam, ze jest strasznie przystojny. Ja najpierw bylam w nim lekko zaduzona teraz serio na maxa sie w nim zakochałam. Nie moge przestac o nim myśleć. On nie ma fb ani nic takiego-to nie w jego stylu.
Nie umiem mu powiedziec o moim uczuciu. Niewiem jak zareaguje, co on czuje. Głupi bedzie jesli strce takie super przyjaciela. Dodam też, że to chłopak bardzo mily, dobrze wychowany np.przpuszcza mnie w drzwiach itp. Nie wiem czy nie uzna "chodzenia z kims " za głupie. Proszę, pomóżcie mi !
Obserwuj wątek
    • vampire44 Re: Mam problem-chłopak. 10.04.12, 12:33
      Miałam identyczną sytuację. Ale zbyt mało walczyłam. I go utraciłam. Nie popełniaj mojego błędu...
      • noicomipowiesz Re: Mam problem-chłopak. 13.04.12, 17:41
        Hm. No ale wychodzi na to że będziesz musiała mu o swoich uczuciach powiedzieć. Bo jeżeli nie ma fb, nk czy coś takiego to nie ma jak z nim trochę popisać, nawiązać kontakt, zostaje tylko spotkanie w realu.. Najpierw może pogadajcie o tym.. no np. spytaj się go kto mu się podoba czy coś.. może on też jest w tobie zakochany i może to on pierwszy wyzna swe uczucia.. no nie wiem. próbuj. do odważnych świat należy!! big_grin
        • onlycocochanel Re: Mam problem-chłopak. 15.04.12, 21:29
          Na Twoim miejscu bym go o to nie pytała, bo możesz go spłoszyć, a raczej tego nie chcesz wink Na pewno nie uzna bycia z kimś za głupie. Na Twoim miejscu zaproponowałabym mu spotkanie np wspólne kino, albo pizza. Poznasz go bliżej i może akurat otworzysz mu oczy smile
          • litge Re: Mam problem-chłopak. 18.04.12, 18:58
            Jeśli nigdy nie dał Ci żadnego sygnału, że mu się podobasz, to powiedzenie mu o swoich uczuciach jest ryzykowne. Możesz pogłębiać kontakty z nim i rozmawiać nawet o innych dziewczynach, podpuszczać go w rozmowie tak, żeby się nie domyślił typu "oo chciałabym mieć takie włosy jak ta dziewczyna" i dokładnie obserwować jego reakcję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka