Dodaj do ulubionych

Moja kuzynka

21.03.09, 11:18
Mam 13 la moja kuzynka ma 12.We wszystkim mnie naśladuje. To bym jeszcze
wytrzymała ale jak np.powiedziałam jej że najbardziej lubię Miley Cyrus to już
po kilku dniach ona też ją lubiła a to nie jest najgorsze.wytrzymała bym to
ale ona zawsze się przechwala że ma wszystko lepsze i nie wiem co mam zrobic
żeby ona przestała ją lubić i znalazła jakieś własne hobbyuncertain HELPsciana
Obserwuj wątek
    • kitty16 Re: Moja kuzynka 21.03.09, 12:33
      widocznie ma cie za wzór do naślowawania..możesz to uznać za komplement wink chce być taka jak ty wink
    • Gość: mruuuu Re: Moja kuzynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 13:58
      sciana
      no tak teraz posprzeczajcie sie o to która z was bardziej lubi Miley i która z
      was bardziej zasługuje na to by być fanką tej młodocianej debilki.....
      totalny poziom podstawówki confused
      co z tego że kuzynka cię naśladuje ?!
      pewnie ty naśladujesz Cyrus i jest ok nie !?
      mam nadzieje że z wiekiem przejdą wam te problemy....
    • martynaaa1 eee xd 21.03.09, 14:19
      .ja mam te ztaka kuzynke!
      i ona ma tyle samo lat co ja!
      .i pwoiem szczerze jest bogatsza,mieszka w warszawie i wogole!
      .tylko u niej jest taki problem ze jej rodzice zabardzo jej nie kochaja!
      dla nich liczy sie kasa! i dlatego ona taka wredota jest;/
      .i chce mnie ponizyc!
      .musisz znalezc slaby punkt!
    • alimiley Re: Moja kuzynka 21.03.09, 17:29
      do gościa to nie chodzi tylko o miley ale o wszystko ona w kazdym mozliwym
      momencie chce pokazac ze jest lepsza a tak nie jest zawsze jesli do niej
      przyjade zawsze chce mi pokazac ze jest lepsza krytykuje wszystkich na około a
      sama jest pełna wad ja juz nie wiem co mam jej powiedziec zeby sie wreszcze za
      przeproszeniem odpieprzyła ode mnie i znalazła sobie jakies wlasne zajęcie ona
      dostaje kase od swojego bogatego wójka i moze sobie pozwolic na wiele rożnych
      rzeczy na które ja musze zapracowac i prosze was o jakąś rade crycrying
      • miley_1 Re: Moja kuzynka 22.03.09, 12:55
        alimiley napisał(a):

> do gościa to nie chodzi tylko o miley ale o wszystko ona w kazdym mozliwym
        > momencie chce pokazac ze jest lepsza a tak nie jest zawsze jesli do niej
        > przyjade zawsze chce mi pokazac ze jest lepsza krytykuje wszystkich na około a
        > sama jest pełna wad ja juz nie wiem co mam jej powiedziec zeby sie wreszcze za
        > przeproszeniem odpieprzyła ode mnie i znalazła sobie jakies wlasne zajęcie ona
        > dostaje kase od swojego bogatego wójka i moze sobie pozwolic na wiele rożnych
        > rzeczy na które ja musze zapracowac i prosze was o jakąś rade crycrying

Jak dla mnie to nie przejmowałabym się nią tongue_out jak ona robi ci na zlośc to ty też
        zrób jje na złosć wiem co czujesz tez mam taką kuzynke ;/ ale zaczełam ją
        wnerwiać i sie odlepila o demnie smile
    • wigusia7 Re: Moja kuzynka 22.03.09, 10:22
      pogadaj z nią..może to pomoże, a jak nie to może pogadaj z rodzicami
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Moja kuzynka IP: *.xdsl.centertel.pl 22.03.09, 10:46
      wiem co czujesz.Mam taką koleżaneczkę,co wszystko odemnie odgapia.Ja mam mnóóóóóóóóstwo rzeczy z hannah
      montana (nie chcę się chwalic)a ona zaraz też musi miec,i na allegro se kupuje.

devildevilsuspiciousuncertain
      to jest takie denerwujące!!!!!!!!
    • Gość: anetkaxd Re: Moja kuzynka IP: *.xdsl.centertel.pl 22.03.09, 10:50
      powiedz jej,zeby sie jakos zachowywala normalnie,ze ciebie to denerwuje,i zeby wszystkiegonie odgapiala od
      ciebie.

aczy ona w ogole wie kimjest Cyrus?uncertain
      • Gość: isa Re: Moja kuzynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 13:20
        wlasciwie mam bardzo podobna kolezanke ona sobie kupuje to co ja kupilam sobie vczarne getry to ona tez dla
        mnie to jest zalosne z jednej strony sie ciesze ze komus podoba sie mój styl ale z drugiej....porozmawiaj z nia o tym
        i powiedz ze cie to denerwoje i ze niektóre rzeczy mozecie miec takie same ale inne juz nie i zeby sie przestala
        przechwalac bo to twoj styl a nie jej
    • majson Re: Moja kuzynka 22.03.09, 13:26
      moja siostra też mówi że wszystko od mnie naśladuje choć tak wcale nie jest
      spróbuj powiedzieć np. ja kochasz Selene itd. choć jej nie lubisz okłam ją ona
      się nastawi a gdy się będzie przechwalała to powiedz co ty ją lubisz ona jest
      taka głupia itd.
    • alimiley Re: Moja kuzynka 22.03.09, 15:18
      Dziękuje wam wszystkimkiss
      na pewno wypróbuje te wszystkie wasze porady i mam nadzieje że jakoś uporam się
      z tą moją kuzynkąconfused
      i mam tylko nadzieje że sie juz ode mnie odczepiangry
      • Gość: misiaxD Re: Moja kuzynka, POMOCY!! IP: *.csk.pl 30.03.09, 12:35
        a ja mam taki problem tylko z moja przyjaciolka. tez jest odemnie mlodsza i od pewnego czasu niby 'przypadkiem
        mnie kopiuje'. chcialam dostac plyta miley cyrus na gwiazdke , i opowiadalam jej ze sie ciesze ze ja dostane a
        potem sie okazuje ze ona tez dostala plyte mc. niby przez przypadk ze ona nic nie wiedziala..a potem kupilam sobie
        blyszczyk taki bardzo ladnie pachnacy. dalAM JEJ POWACHAC OCZYWISCIE itp. itd. a na drugi dzien miala
        identyczny i niby ze mama jej kupila a ona nie wiedzziala ze to ten sam co moj blabla bla.. moge duzo rzeczy
        wypisywac jeszce. nie wiem co mam robic rozmawialam z nia o tym bylo nawet miedzy nami troche klotni ale ona
        daalej mnie kopiuje. ostatnio sobie zrobilam grzywke na boku a potem patrze ona tez. a potem na prosto i pozniej
        ona tez. rozmawiam z nia rozmawiam ale do niej to nie dociera..to moja przyjaciolka i nie chialabym byc jakas
        zgryzliwa tylko nie chce zeby mnie nasladowala ciagle, juz sama nie wiem co mam robic! POMOCY!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka