emciaaa 08.05.09, 20:11 Czy znacie jakieś wzruszające filmy , Przy ktorych ogladaniu placzecie ? Ja zawsze płacze gdy oglądam "szanse na sukces" z Hilary Duff ..a wy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati. Re: Wyciskacze łez IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.09, 20:15 Uwierz w ducha. Cudowny film I okropnie wzruszający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Wyciskacze łez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 23:09 Ja płakałam na ,, upiorze w operze'' , ,, Titanicu'' Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Wyciskacze łez 08.05.09, 23:12 Zielona Mila, Titanic, Uwierz w ducha, Pamiętnik. Świetne filmy <3 Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Wyciskacze łez 08.05.09, 23:14 Ja raczej nie płacze na filmach no chyba że ze śmiechu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Wyciskacze łez IP: *.xdsl.centertel.pl 09.05.09, 10:44 Ja czasami płaczę, ale nie daje po sobie tego poznać przy rodzicach... Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Wyciskacze łez 10.05.09, 09:37 ja zawsze placze jak ogladam sama jakis smutny film albo z kumpelą ..to obie placzemy ..ale jak ktos inny ze mną siedzi to sie powstrzymuje ) Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Wyciskacze łez 10.05.09, 10:35 Szkoła uczyć Zawsze na nim ryczę xD Uwielbiam ten film ... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
magda_black Re: Wyciskacze łez 10.05.09, 10:39 Raz popłakałam się na Titanicu i ran na Szkole uczuć, a po za tymi filmami jakoś nie mam zwyczaju ryczeć Odpowiedz Link Zgłoś
coffe28 Re: Wyciskacze łez 10.05.09, 11:40 Hmm... Jak niektóre przedmówczynie ja także raczej nie płaczę na filmach, jednakże kiedyś łza w oku m się zakręciła, kiedy to oglądałam Titanica Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: Wyciskacze łez 31.05.09, 22:15 Titanic, Podaj Dalej, Szkoła Uczuć, Szansa na Sukces, Karol, człowiek który został Papieżem, Karol, Papież który pozostał człowiekiem, Popiełuszko, wolność jest w nas Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka Re: Wyciskacze łez 10.05.09, 14:12 Ja to ryczę na wszystkim.Popłakałam się nawet jak czytałam "Mały Książe" Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Wyciskacze łez 10.05.09, 19:33 ja wlasnie obejzalam "szkole uczuc" i taz sie pare razy poplakalam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holly Re: Wyciskacze łez IP: 88.220.109.* 31.05.09, 21:53 Titanic, Ps : kocham Cię , Szkoła uczuć, Edward Nożycoręki (haahhaha, dokładnie ) ... i dużo by tu jeszcze wypisywać, ale ogólnie często zdarza mi się uronić łzę podczas filmu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holly Re: Wyciskacze łez IP: 88.220.109.* 31.05.09, 21:56 ahhhh, zapomniałabym. oczywiście - ''Ciekawy przypadek Beniamina Buttona'' . naprawdę, gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Wyciskacze łez 31.05.09, 21:58 nigdy nie płacze przy oglądaniu filmów . ; ) praktycznie one mnie nie wzruszają . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet3 Re: Wyciskacze łez 31.05.09, 22:30 szkoła uczuc, zielona mila ...na titanicu to juz nie placze bo juz mnie troche znudził ;p ale płakałam...i ostatnio to na kazdej bajce placzemoze ze mną jest cos nie tak... no nie wiem;D Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: Wyciskacze łez 31.05.09, 22:43 ` seven pounds . z willem smithem ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanyaniol Re: Wyciskacze łez 10.06.09, 23:36 ja płakalam na tylko mnie kochaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loczuś Re: Wyciskacze łez IP: *.koba.pl / 10.0.20.* 11.06.09, 11:03 a oglądałyście film klik i robisz co chcesz? Niby komedia a przez ostatnie 20 minut no przesadziłam 15 minut xd ryczałam a to się baaaaardzo rzadko u mnie zdarza... Jeszcze popłakałam się na ostatnim odcinku prison breaka... Na titanicu to tak może miałam zaszklone oczy ale nie płakałam, mnie trudno wzruszyć szczerze mówiąc xd o i jeszcze na szkole uczuć tylko ;];] Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Wyciskacze łez 17.06.09, 20:08 chyba jeszcze nie płakałam na filmie, no może na Hannah Montana xdd nie wiem czemu ale jakoś tak :p Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Wyciskacze łez 19.06.09, 16:09 ewus1- na Popiełuszce także płakałam. Wiele filmów historycznych zostaje spapranych przez... trudno powiedzieć, przez co, w każdym razie większość wydaje się bardzo sztuczna. Ale "Popiełuszko- wolność jest w nas" wydawał się tak prawdziwy, że prawdziwszego filmu hisotrycznego nie widziałam. I tak dla porównania- "Generał Nil", chociaż to całkiem inne filmy. Ale powstały w podobnym czasie i wiele osób je do siebie porównywało. Ten film podobał mi się, ale bez rewelacji. "Popiełuszko" dużo lepszy film. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Wyciskacze łez 19.06.09, 19:49 płaczę standardowo na tytanicu . przy szansie na sukces się troszeczkę popłakałam, jak mijały te dni po wypadku ... a byłam kiedyś na ;lektorze; nie komentować, mama nas wcisnęła bo na to chciała a na slumdogu miejsc nie było i mama nie wiedziała o czym to jest . wracając do tego lektora to ja spoglądam na mamę, jedna chusteczka, druga ... mówię o tym do brata, spoglądam na niego a koło niego jakaś pani też ryczy ; )) haha ; d Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Wyciskacze łez 20.07.09, 09:57 ja zawsze jak ogladam Hannah Montana The Movie ( a ogladałam juz z 10 razy ) zawsze rycze . najbardzej na tym jak travis dowiaduje sie ze Miley jest Hannah i powiedział jej "we've done" i potem jak ona za nim leci i krzyczy "travis please" ... haha .. i jeszcze troche jak jej ojciec mowi do yej laski ze On i Miley mają troche problemow i nie moze z nią być .. czasem jeszzce jak Miley mowi ze jest Hannah na tym koncerce .. Odpowiedz Link Zgłoś
luisca15hl Re: Wyciskacze łez 21.07.09, 19:41 Racja. Uwierz w ducha swietny film... ale mnie najbardziej rozwala Tajemnica Brokeback Mountain...Wyje jak najeta, a potem przez tydzien mam dola Odpowiedz Link Zgłoś