xxxiikermaxxx 10.05.09, 11:01 Jestem wysoki i szczupła. Ale niestety na brzuchu mam niewielką "oponke" - czyli taki wystający brzuch Chciałabym zeby był płaski.. pomocy..^^ Licze na Was. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vmk Re: BrzusZeek.:* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 11:11 Mam identyczny problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majson Re: BrzusZeek.:* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 12:35 też mam taki problem ale walcze codziennie robie 20 brzuszków bez drabinek i coraz badziej przybliżam stopy do pupy(wtedy jest coraz trudniej) mam nadzieje że się uda po jakimś czasie to zrzucić kiedyś miałam taki niżej brzuszek a teraz jest wyżej ale ja maże o takiej chłopięcej klacie ze widać mięśnie mam nadzieje że mi się uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: BrzusZeek.:* IP: *.xdsl.centertel.pl 10.05.09, 12:42 O właśnie może, aby zmniejszyć brzuszek trzeba wykonywać po parę brzuszków? W każdym bądź razie chętnie uczestnicz w zajęciach gimnastycznych na lekcji w-fu i zdrowo się odżywiaj, aby nie przytyć Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczkaxd Re: BrzusZeek.:* 10.05.09, 12:59 mam ten sam problem ale robię brzuszki Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: BrzusZeek.:* 10.05.09, 18:56 nie będę oryginalna - nie jedz po 18:oo i ćwicz. zobaczysz rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: BrzusZeek.:* 12.05.09, 18:54 ja nie jem od 19 bo późno chodzę spać (o 23, 24) . około 20 robie z... z 150 brzuszków. myślicie, że to pomoże? za 43 dni najważniejszy dzień mojego życia, myślicie, że do tej pory pozbędę się tej 'oponki' ? Odpowiedz Link Zgłoś
xxxiikermaxxx Re: BrzusZeek.:* 13.05.09, 13:42 ile razy w ciągu dnia jesz i co jesz.? Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: BrzusZeek.:* 13.05.09, 14:53 em... no... wstaję sobie o 7, grzecznie idę do szkoły, nie jem nic, bo nie jestem głodna, najwyżej jakieś ciacho (ale bardzo mało, ze 3 ciastka - niebo xD), wracam do domu, jem obiad, albo jak mama zrobi jakieś gó... za przeproszeniem to sobie robię kanapkę np. z szynką i pomidorem, to wracam do domu gdzieś o 14. no. potem jem ok. 16 kanapkę... raz taką, raz taką xD o 19 jem jogurta naturalnego o.O muszę zaznaczyć, że wodę niegazowaną piję przynajmniej po 3-4 litry dziennie (trudno uwierzyć, ale taka jest prawda). oprócz tego ćwiczę. robię po 120 brzuszków, codziennie o 10 więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxiikermaxxx Re: BrzusZeek.:* 13.05.09, 20:38 Ojej ja bym tak nie wytrzymała ;D ** Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: BrzusZeek.:* 13.05.09, 21:44 ja daję radę od tygodnia, i zaznaczam sobie dni w kalendarzu, jak mi się zachce rzucić wszystko w cholerę, to patrzę na kalendarz i mówię sobie 'nie mogę teraz się poddać' x3 jak myślicie, dam radę w 40 dni (wtedy mi się pomyliło)? Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: BrzusZeek.:* 13.05.09, 21:50 ` ja mam to samo. i z udami też .. chyba zaczne ćwiczyć tak naprawdę. kupie se nestle fitness ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uh&&& Re: BrzusZeek.:* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 16:27 Ja mam podobnie, tyle, że uda są zmorą. Jak odchudzić nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszana Re: BrzusZeek.:* 15.05.09, 19:24 brzuszki ;] codziennie po 20 brzuszków. i przysiady jak chcesz......;pp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia__ Re: BrzusZeek.:* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 21:16 Ja jestem szczupła i wysoka . Ale moje uda - masakra . ; || Odpowiedz Link Zgłoś
claireholt12332 Re: BrzusZeek.:* 15.05.09, 21:13 przejdź na poraaady lekarza lub zamów odchudzacz czyli maszynę taką która jest do ćwiczeń w ciągu tygodnia twój brzuch będzie płaski jak nigdy do tond Odpowiedz Link Zgłoś