10.05.09, 21:47
nie chce z nikim klocic . demicialove i sweet madzik przeciez i tak sie nie
znamy... mysle ze zakladanie watkow o osobach nie jest fajne wiec wuniafan nie pisz jaka
jestem super.. proponuje zakonczyc temat tamtego watku i juz takich nie zakladac

wiec dziewczyny ZGODA?
Obserwuj wątek
    • demcialove Re: ZGODA??? 11.05.09, 15:19
      ,,, o zal...ale zes sie zblaznila....
      • sweet_madzik Re: ZGODA??? 11.05.09, 15:47
        wunia .. nie musiałaś nas od razy tak wyzywac i się szczycic że
        ktośzałożył wątek o tobie .. suspicious
        zgoda.?? pff .. jak to niektórzy mówią rzart.com.pl devildevil
        • demcialove Re: ZGODA??? 11.05.09, 15:53
          , , osoby ktore przpraszaja za takie badziewia są ...e...zalosne...co nie
          mozeesz zniesc ze nie jestes fajna nawet w necie..ojoj..bednee dzieckooo....
    • demcialove Re: ZGODA??? 11.05.09, 16:06
      seriooo ,. > . no co tyy . ! ile nad ty myslalas . ? . o zal mi ciee...ej ty na
      serio jestes ze smietnika. mamusia nie nauczyla , ze w necie trzeba byc
      gzrecznym , aha penwie nie ma czasu...bo po samej twojej glupiej gadce widac ze
      u ciebie panujee patologiaa . xd
      • sweet_madzik Re: ZGODA??? 11.05.09, 16:21
        ych demcialove [ jak masz na imię ;p . ? ] ja mam już dosyć takich dzieci ;
        - X
        na każdym kroku każdego wyzywają , obrażają : f
        ja mam chociaż godność i wunia szanuję , czyjeś zdanie , czyjś gust!!!
        a nie to co ty ..
        • demcialove Re: ZGODA??? 11.05.09, 16:26
          ee..acha...co tak teraz na stronee wuni pzreszlas..? . aha..ok..jak chcez...ale
          to ona mnjęę nazwala piepszniętą zdzirą ...;[
        • sweet_madzik Re: ZGODA??? 11.05.09, 21:22
          ale too było o wuni!! Demcialove ; - )
          • demcialove Re: ZGODA??? 12.05.09, 16:41
            aaa...xd . ale ja jestem... xd
            • natalka_xd Re: ZGODA??? 12.05.09, 23:18
              że tak się wtrące: demcialove, ale Ty dziecinna jesteś, zamiast zakończyć temat,
              zgodzić się, to jeszcze prowokujesz. A potem to święta ;p
              • demcialove Re: ZGODA??? 13.05.09, 08:09
                , , o zal mi cie...nie wiesz jak sie zaczęło ot sie nie wtrącaj...
                • katsuumi_17 Re: ZGODA??? 13.05.09, 17:00
                  demcialove SKOŃCZ JUZ Z TAKIMI TĘPYMI GADKAMI! Ok, można wymienić poglądy na
                  temat tego, czy daną gwiazdkę się lubi czy nie ale czy trzeba się o to kłócić i wyzywać jej
                  antyfanów? Czy naprawdę twoim zdaniem "bycie fajnym w internecie" to taka frajda? Nie
                  wiem, ile masz lat, ale po poziomie twoich wypowiedzi oraz olbrzymiej ilości znaczków mogę
                  stwierdzić, że nie więcej niż 14. Właściwie to nie znasz nawet tej wuni a wyzywasz ją jakby
                  nie wiadomo jaką krzywdę ci zrobiła. Zamknij się już i więcej nie zakładaj takich wątków,
                  chyba że chcesz żeby kotek.pl zamknął to forum. DO WSZYSTKICH KŁÓCĄCYCH SIĘ:
                  PRZESTAŃCIE SIĘ WZAJEMNIE OBRAŻAĆ, BO ANI NIE PODNIESIECIE W TEN SPOSÓB
                  SWOJEJ SAMOOCENY ANI NIE ZMIENICIE TEGO, KOGO OBRAŻACIE. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka