cementry_drive Re: My chemical romance 09.11.09, 15:23 mwha. to trzebabylo utopic xD <wyobraza sobie siebie trzymajaca bachora za krecone kudelki> . uhuh. musze znalezc to zdjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 09.11.09, 15:34 dzisiaj musiałam po niej sprzątać, bo nie potrafi zjeść obiadu jak człowiek. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 09.11.09, 16:28 oh o.O szczerze wspolczuje. ja bym nie wytrzymala -.-' mam problemy ze znalezieniem tego zdjecia. tak, zabijcie mnie, prosze was bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 09.11.09, 18:04 spoko, nie zabiję cię. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: My chemical romance 09.11.09, 20:00 hm, cześć, dawno mnie tu nie było. pamiętała/wiedziała któraś o wczorajszych urodzinach Alicii? ;d bo ja sobie dzisiaj przypomniaaaaałam. ;< Odpowiedz Link Zgłoś
mychemical_girl MCR!! MCR!!! 09.11.09, 20:06 Tak, tak i jeszcze raz TAK!!!!!!!!! Uwielbiam My Chem Zresztą już od dawna jestem podpisana pod petycja o ich koncert. Tak fajnie by było zobaczyć ich u nas.... Gerard....ach..... Frank...ach..... Odpowiedz Link Zgłoś
mychemical_girl Re: MCR!! MCR!!! 09.11.09, 20:12 Boże, ja chcę mojego Gerarda!!!! Mrau....Tak na scenie go zobaczyć..<marzenie>... Zapraszam na opowiadanie o Chemikach: www.my-rocknroll-romance.blog.onet.pl My friend prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: MCR!! MCR!!! 09.11.09, 20:13 niestety, muszę cię zmartwić, bo petycje raczej gów*o dają. istnieje też możliwość ubłagania rodziców na wyjazd za granicę. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: MCR!! MCR!!! 09.11.09, 21:12 ja szczerze sie przyznaje ze nie pamietalam. i sie wyglupie, ale nie glupio mi z tego powodu ;x ekhem. Gerard jest moj, moj moj xD ostatecznie mgoe sie nim podzielic ooo. *_* a ze zdjeciem dalam ciala. i moje wszystkie dotychczasowe marzenia legly w gruzach, na miniaturce i owszem gerard, a na powiekszeniu jakis koles, ktory wgl go nawet nie przypomina. zabije sie. < idzie skakac z 2 pietra o.O'> a co do petycji to nie ma co sie meczyc. one nie daja zadnych rezultatow. zgadzam sie z brightside, lepiej wyjechac za granice ;x Odpowiedz Link Zgłoś
miss_chemical Re: My chemical romance 09.11.09, 20:10 TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,T AK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TA K,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK, TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,T AK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TA K,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK, TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,T AK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TA K,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My Chemical Romance. 12.11.09, 22:36 ŁAAAAAAA Kur.... rcze. Mam karę do 8 grudnia! Na komp x/ 2,4 z przyrody. Zabije się. Ale otoż zła Beatka weszła sobioe na laptopa gdy rodziców nie ma -_-'' Łuu... A co do zdięcia... To terudno. Ekhem, nie wiem kiedy tu następnym razem wejdę ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My Chemical Romance. 13.11.09, 20:54 taaa. ostatnio robi sie tu coraz ciszej =.=' ale stanowczo za dużo paple[ albo paplam?!]. a wlasciwie pisze. wiec postanowilam sie zamknac nieco i dac wam pole do popisu ;x rebel, badz wiec czesciej zla i wymykaj sie na potajemne zrzeszenie erotomanek my chemical romance. Odpowiedz Link Zgłoś
losers Re: My chemical romance 13.11.09, 21:11 Ah, pokroić bym się dała za jeden taki koncert. :- ** Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My chemical romance 13.11.09, 22:46 Weszłam. No, no, no! Jak możecie! Udzielajcie się! Co z tym zdięciem xD Znalazłam plakat Marsów w pokoju xDD Zakupiłam plakat Green Day'a!! Wiecie gdzie można zakupić plakaty MCR? I piszce! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 14.11.09, 01:28 ja od poniedzialku bede korzystala z polskich sluzb zdrowia. prawdopodobnie do 25 listopada. zapalenie pluc rzadziii, yeah. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 14.11.09, 13:25 x> plakat chemików możesz zakupić na przyszkład na rockmetalshop ; P tylko za taki plakat, duzy bynajmniej, gdzies kolo 20 zlotych -.-' mozesz poszperac takze po gazetach rockowych, czasem cos z nimi jest. niach, wspolczuje ; c zdrowiej ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My chemical romance 14.11.09, 19:14 Jajć! Jestem u babci i mam dostęp do neta. A rodzice piętro niżej nic nie podejrzewając -_-'' Cisza, jak nie wiem. Cementry podziel sie czymś z nami o Gerardzie. Eh... Dlaczego on nie pisze na Twitterze? xD To znaczy, nie żebym się tak okropnie przejmowała... Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 15.11.09, 12:15 osz. REBEL ale ty złaaa jestes ! XD a czego ja hę? ja sie juz wystarczajaco duzo nagadałam. no dobra. Gerard ma nieziemsko boski tyłek <pada>. własnie nie wiem o.O zapewne lenistwo, ale ja sobie wmawiam, że zajmuje sie swoja kochana rodzinka przez co nie ma czasu. mwha ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My chemical romance 15.11.09, 13:03 On się w ogl nigdzie nie udziela :p Na ich oficjalnej stronie o nim cisza -_-'' Mike jest świetny *_* cud i miód. ale no i tak Gerard jest o niebo lepszy ;* To znaczy... wolę Billiego Joe <leci na twarz> Tak, tak wiem. Jestem okropnie zła xD Wiecie, że zostałam mianowana przez moją starszą siostrę grzybem? Tak teraz na mnie mówi. Podobno mam takie włosy ;/ Aghr. za to ona jest Bunią z Gumisów. i są jaja xDD Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 15.11.09, 13:46 mwhaha. no ba xD mikey tez chodzacy sex *_* no, niestety. cóz moze zajmuje sie Bandit? jezu... ale ona jest przeslodka. mwhaha. Gerard jest wzorowym tatusiem. damn. chciałabym go zobaczyc jak zmienia jej pieluche ;x <pada> gha. tak, tak. armstrong tez jest fajny, ale zeby nie bylo wojny, zostawiam ci go calego ;x ale ten, moze sie tak rzuc na jego syne hę ? xD grzybek i bunia? mwha. spoko xD nie ma to jak siostra ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My chemical romance 15.11.09, 14:39 A spróbowałabyś go dotknąć to byś pożałowała. A co do synów... może, może. Jeszcze 1...4...6... lat i jego żona może wnosić pozew o rozwód (będę mieć wtedy 18 ). Przykro mi, ale niestety nie powstrzymam się. A co do Gerarda i jego córeczki to musi być przesłodki widok. Ależ on się dalej trzyma. Ile to już? 30 na karku? A on nadal tak młodo wygląda <rozpływa sie>. Ekhem, ekhem <krztusi się herbatą> Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 15.11.09, 16:25 niestety, wasze plany na temat małżeństwa z Gee spełzają na niczym. tak, pomarzyć nie można. ;x przez weekend bede miec kontakt z wami, ale w tyg juz nie. ;d zaraz sobie pluca wypluje. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re:My chemical romance 15.11.09, 16:50 rebel a co musisz miec 18? xD nie... xD mwhaha. zyczysz mu rozwodu? osz ty. zyj jego szczesciem ;x 32 ^ ^ nie wyglada za cholere. ale mimo wieku i tak go pozadam ;x brightside a kto tu mowi o malzenstwie? xD mnie wystarczy ze choc raz bd mogla sie zatopic w jego ramionkach *_* <pada na ryj> tak, wiem. jestem chora psychicznie =-=' Odpowiedz Link Zgłoś
hilary.duff Re:My chemical romance 15.11.09, 16:55 lubię ich. nie wiem czemu ale największą słabosć mam do piosenki : I am not okay. Jest po prostu swietna . Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re:My chemical romance 15.11.09, 17:20 bo wyzwala złe emocje? i tam gerard jest taki slodki i cmoka frania? *_* ahhh. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary.duff Re:My chemical romance 15.11.09, 17:42 mozliwe...nie wiem po prostu jest boska xD i taak teledysk jest swietny. nie wiem czemu ale fajnie jak chłopaki się'cmokaja' xD np. Billie z Tre ,i oni w tym teledysku ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re:My chemical romance 15.11.09, 17:48 no ba xD wiadomo ze boski ^ ^ taaa. tez mam slabosc do cmokających sie facetów <pada> *___* Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re:My chemical romance 15.11.09, 17:50 mi się ten cmok podoba. trust me. ;d drive - mmm, marzenia. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re:My chemical romance 16.11.09, 14:46 agh. to jest takie.. słodkie ;x mwhaha. sie okaze. jak zgwałce gerarda to ci bedzie głupio, zobaczysz xD Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re:My chemical romance 16.11.09, 18:16 mwhaha. uzyje. brightside, ale ja Cie prosze, a wiedz ze robie to zadko, nie wyrywaj mnie z mojego swiata marzen ... jesli sobie uswiadomie ze nigdy nie poczuje w rece posladka Gerarda to rzuce sie z mostu ;c <kwili> Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re:My chemical romance 17.11.09, 14:27 oh, ale ja uwielbiam wyrywac ludzi z marzen. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 16.11.09, 18:31 i ten, dawno sie miałam juz zapytac, czy ktos z was jest zalogowany na forum mcr ? <pada> tak, kieruje mna czysta ciekawosc. Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: My chemical romance 16.11.09, 18:53 byłoby super, jak już wcześniej pisałam <3 Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My chemical romance 20.11.09, 16:56 Dziewczynki wy sobie jaja robicie. Wchodzę dziś na stronkę na muzyce, przeglądam ją a tu 0. Więc wchodzę na drógą strone i tu was dopiero odnajduje. Och och och. Pisać! Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 20.11.09, 17:19 ekhem. a ty nie możesz czasem napisac hm? xD ja juz stanowczo za dużo się tu udzielam ;x zawsze najwiecej paple i wgl. uh. widzieliscie nowe zdjecia na stronie mcr? bosh. ale gerard ma tam slodka mine ;x <dziabie go w nos> Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My chemical romance 20.11.09, 17:36 Co oni mają z tymi hamburgerami? Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 20.11.09, 17:39 mwhaha. kto ich tam wie *.* gerardzie, moge być twoim hamburgerem ^-^ bla.bla. moge pomarzyc. zaraz by mnie wyplul =-=' agh. ale bynajmniej choc chwile bylabym w jego ustach >.< Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My chemical romance 20.11.09, 17:46 No wiesz. Ale przynajmniej zwróciłby uwagę na tak niesmaczny hamburger ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 20.11.09, 20:13 mwhaha. no wlasnie ;x i chociaz przez minute jego wzrok spoczalby wlasnie na mnie . mwhahaha. a w ogole to rebel skad ty jestes? xD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My chemical romance 20.11.09, 20:40 Kraków. Rozkmina, że gadam z swietnym chłopakiem na gg xD Cód mió i orzeszki xDD Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 20.11.09, 21:47 cześć, mogę was zjeść? ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: My chemical romance 20.11.09, 23:39 indi jest be, fuj i ohyda. tak fokle - el0el0el0! indie ma szlabaniq do końca listopada i 16 (słownie; szesnaście) jedynek w tym pięć z matematyki którą uważa za zuo. rodzicielka indie już śpi, a indie ma laptopa w pokoju więc hulaj dusza, piekła nie ma. tyryryry. ;x indie była dzisiaj ze swoją best friend na Nju Mun i się popłakała, bo gra aktorska Kristen jest tak żałosna że ojajebie! o, i nawpieprzała się darmowego popcornu (Cinema City roxxx!). w forumowskim kolporterze są koszulki z Green Day'a, a dokładnie to z nadrukiem okladki AI. są tez inne shity, jak np. Feel (wtf?!) a z MCR nie ma. ;ccc IRYTUJE MNIE TEN ZJEBANY NICK!!!11oneoneone piszę tutaj, bo lofciam ten wątek soł maczzz. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 20.11.09, 23:51 ja zawsze mam wyje*ane na szlabany które daje mi mama. XD u nas też są koszulki! i było z mcr. <333 Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 21.11.09, 12:10 ooo ;x rebel , a jakie to ciacho hm? ; > oo indie o.O XD dawno cie nie widziałam xD bosh. nienawidze kristen stewart. bynajmniej jako aktorki, kazda role gra tak samo - beznamietnie i bez uczuc. xD jaaa. koszulka z feelem? juz biegne ja kupic ;x mwhaa. ekhem, zabieraj sie do nauki, leniu! ;x ja dostep do koszulek z mcr mam jedynie przez inetrnet mwha. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna13 Re: My chemical romance 20.11.09, 23:45 stałabym dwa dni w kolejce po bilet. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My chemical romance 21.11.09, 13:30 Łubudubu. Zobaczę czy w Hetmanie na rynku są koszuli z MCR Łaaa... A co do biletów to dzisiaj gadałam z siostrą co byśmy zrobiły gdyby nasze ukochane zespoły przyjechały do polski ;-D To był czad. Jeszcze, jeszcze, jeszcze. Tego chłopaka znam ze strony green day'a. On jewst łaaadny ^^ Ale cóż was będę zanudzać xD Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 21.11.09, 15:02 polecam zakup przez inrenet ;x ajj! pokaz go, pokaz! ; > Odpowiedz Link Zgłoś
sillysmile Re: My chemical romance 21.11.09, 13:43 lubię ich jedną, czy dwie piosenki ) Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 21.11.09, 17:29 images.warnerbrosrecords.com/drupal6x/cores/latest/sites/mcr6/files/photos/rayandg.JPG images.warnerbrosrecords.com/drupal6x/cores/latest/sites/mcr6/files/photos/mcrsitepic.jpg images.warnerbrosrecords.com/drupal6x/cores/latest/sites/mcr6/files/photos/bob038.jpg images.warnerbrosrecords.com/drupal6x/cores/latest/sites/mcr6/files/photos/MCRInStudioGeneral2.jpg images.warnerbrosrecords.com/drupal6x/cores/latest/sites/mcr6/files/mcr_ap_cover.jpg ale to słit i krejzi. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 21.11.09, 17:55 majkel to sam seks, chce jego płaszczyk, jego spodnie i jego buty. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 22.11.09, 14:04 rawrr. o tych zdjeciach pisalam pare dni wczesniej ;x boshe. one sa za cudowne. tak rebel, twojego. mam wewnetrzna ochote go ujrzec ;x Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My chemical romance 22.11.09, 15:10 Cementry podaj jakieś skrócenie twego nicku (=__=) A co do tego chłopca to... mogę ci go co najwyżej opisać Ma dłuższe włosy, sa brązowe, ładne oczka i w ogóle słit Moje koleżanki są do niego nieco sceptyczne. Znalazł mnie na naszej-klasie Chciałabym być małą Bandit Lee Way. Ta to ma tatusia xD Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 22.11.09, 16:29 oghh.... xD ale i tak wolałabym jego zdjęcie, bo nie potrafie go sobie zwizualizowac -.-' mwhaha. a pisz jak chcesz . >.< ejjjj! ja chce byc bandit ;c Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My chemical romance 22.11.09, 16:37 Ojć ojć ojć. Bądź nią sobie. Ja się zadowolę Billiem Joe (tak to się pisze?) W szkole i na polu (z kolezankami oczywiście) jestem z nim w 1 miesiącu ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My chemical romance 22.11.09, 17:26 12 latka w ciąży -_-. A ty Cemantry zrobiłaś już test? Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 22.11.09, 17:29 najlepsze było na Summer Sonic, po koncercie MCR - byłam tak podekscytowana, że nie piłam, nie jadłam i bolał mnie brzuch niemiłosiernie. tata stwierdził że jestem i ciąży i że musiał mu się film urwać bo nie pamięta momentu w którym pobiegłam za scenę i zgwałciłam któregoś z Chemików. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My chemical romance 22.11.09, 17:32 Przepraszam pomyliłam sobie nicki Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My chemical romance 22.11.09, 19:41 Ubierz sobie Gerarda 2 + muzyczka xD Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 22.11.09, 19:58 chyba go zostawię rozebranego. XDD Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 23.11.09, 15:27 niah.niah. ---.--- rebel, ja z nim mam już 90385923085 dzieci ;x jedno ladniejsze od drugiego [ bo wdaly sie w tatusia] xD mwhaha. a czemu nie? 12 rok zycia to piekny czas na rodzenie dzieci <pada> brightside, fajnego masz tate o.O ejjj. prosze cie, bo mnie sie wszystko wykreca ze nie pojechalam na sonic ;x Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 23.11.09, 15:33 a szczególnie z Gerardem. ;dd Ja urodzę dziecko Mikey'mu albo Bobowi. ;dd cementry_drive - następnym razem Cię zabiorę. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 23.11.09, 16:57 gha.! Bobowi? juz sobei wyobraziłam takiego rudego Bobaska z kolczykiem w wardze i glanach ;x < zakochana> mwhaha. trzymam za slowo <zlapala sie mocno i nie pusci> zuaona, jeszcze nie masz z nim dziecka?! ;o xD Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 23.11.09, 17:27 ale Bob jest taki seksi. <3 cdn.buzznet.com/assets/imgx/6/8/9/2/1/4/1/orig-6892141.jpg oh, Bob, sprawiasz że serce mi płonie. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 23.11.09, 17:50 ghaa. to bierz sie za niego ! XD < o ile wie to jest wolny póki co > ekhem. tylko bym chciala byc zaproszona na zareczyny ;c i slub ;c i chrzciny... i nie wiem co jeszcze ;x Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 23.11.09, 17:51 będziesz też na pogrzebie, zaprosimy Cię. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 23.11.09, 19:29 oooo ;x niezmiernie mi miło ; > ekhuem. wątek wygasa. ale róbcie co chcecie. ja stwierdzilam, ze bd sie tylko czasem udzielac, bo i tak ja sie najwiecej produkuje, zreszta nie potrzebnie . tyłek gerarda przyprawia mnie o .... ekhe. nie skoncze. damn. durne ze mnie stworzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 23.11.09, 19:36 nie mow mi o tylku Gee! teraz bede o nim myslec przez kolejne piec dni. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: My chemical romance 23.11.09, 19:37 Raczej nie poszłabym ale oni są spoko i fajnie gdyby przyjechali;D Odpowiedz Link Zgłoś
zakazany.owoc Re: My chemical romance 23.11.09, 19:48 Na bym na bank poszła. Przecież MCR to jest najlepszy zaspół jaki może istnieć ! I Gerard szkoda, że zajęty już jest ; - cc Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 23.11.09, 19:52 brightside, zostaw gerardowy tylek mnie. ja sie nim zajme ;x owocu , zajety, zajety. xD a ja jestem jego kochanka! mwha! chcesz to ci go oddam na JEDNA noc xD . Odpowiedz Link Zgłoś
zakazany.owoc Re: My chemical romance 23.11.09, 19:59 tylko na jedną ? : - cc to mi nie starczy . ja go chcę przynajmniej na dwie noce ; >> mwah x D Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 23.11.09, 20:02 wy wszyscy zachlani na tylek gerarda ;x mwhaha. dobra moze i na dwie.. ale z odstepami bo dwie pod rzad bez neigo nie wyrobie ;x mwhaha. xD Odpowiedz Link Zgłoś
zakazany.owoc Re: My chemical romance 23.11.09, 20:05 z odstępami ? ; - cc < intensywne myślenie > no dobraa, jakoś wytrzymam ; > hahah, Geerard rozchwytywany jest jak widzę x DDD branie ma jak nikt inny ; > Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 24.11.09, 15:51 eh, zaluje ze po summer sonic jednak nie wykradlam sie za kulisy i nie pomacalam Gerarda. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
zakazany.owoc Re: My chemical romance 24.11.09, 16:08 mrs. uszz, ja bym tak na pewno zrobiła x DDD no ale szkoda, szkoda ; - c byś potem powiedziała jakie wrażenie ; - c A może nawet udałoby Ci się zakosić skarpetki Gerarda ? x DD Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 24.11.09, 16:10 najbardziej to ja bym chciala zakosic pasek od spodni Gee, koszulkę Mikey'go i opaskę Boba. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 24.11.09, 18:11 no cóz życie ;x no ba! . xD bosh, bosh. ja bym napenwo sie tam przedarla. mogliby mnei wynosic ochroniarze, co tam ;x mialabym poczucie ze probowalam. xD a ten... dalabys mi gerardowe majtki ? ]; > Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 24.11.09, 18:15 gdybym je miała, to bym Ci powiedziała CHYBA CIĘ POGIĘŁO! Odpowiedz Link Zgłoś
zakazany.owoc Re: My chemical romance 24.11.09, 18:18 ja bym porwała go całego, zamiast tak po jednej części garderoby x DDD<br /> do worka i do domu ; DD a potem grałby mi koncerty w piwnicy ; >> < 33333333 Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 24.11.09, 18:26 u mnie to by oni mieli jak w niebie, nie chcieli by wracać. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 24.11.09, 18:29 ghahaha. jak nie oddasz dobrowolnie to Cie nawiedze w nocy jako swinio- wampirjednokielkny i sila zabiiore ;x mwhaha. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 24.11.09, 18:35 ooo njeee! postawię sobię Franka z tekturki, odstraszy cię. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 24.11.09, 18:37 mwhaha. z tekturki? xD ogh. nie przebije sie przez niego ;c prawdziwego bym dziabla a takiego.. ugh ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 24.11.09, 18:45 o prawdziwym to my mozemy pomarzyc i widziec go w pokoju oczami wyobraźni. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 24.11.09, 18:47 no ale mozemy ;x czemu ty musisz byc taka realistka ;c zaburzasz moje wyimaginowane wyobrazenie o swiecie ;c Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 24.11.09, 19:14 ghahaha. xD spoko, mam tak rozchwiala wyobraznia ze w mig sobie wytworze drugi swiat <pada> xD Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 24.11.09, 19:17 hahahahha, gdybys weszla w moja glowe, w moj swiat to bys nie wyszla. XD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My Chemical Romance 25.11.09, 16:34 Łajć jakie wy plany snujecie Mike jest wolny ? Hah. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My Chemical Romance 25.11.09, 17:19 jeśli chodzi o panów z mcr - nie, wszyscy są zajęci, jak podaje mychemicalromance.com.pl ;c Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My Chemical Romance 25.11.09, 17:34 Niesprawiedliwość <otwiera balkon>. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My Chemical Romance 25.11.09, 19:03 czemuż? one są najszczęśliwszymi kobietami pod słońcem. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My Chemical Romance 25.11.09, 19:06 Właśnie. One. Ale jeśli One są szczęśliwe z moimi... <szybko poprawia sie> a raczej tylko i wyłącznie waszymi szczęściami, to jestem szczęśliwa xD Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My Chemical Romance 25.11.09, 19:14 cóż za filozofia. ;dd ja juz dawno pogodzilam sie z faktem ze Lindsey, Alicia, Jamia, Christa i Katlyn lulają naszych panów do snu. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My Chemical Romance 26.11.09, 18:49 mwhaha. xD ja tylko jestem o tych trzech panow zazdrosna ^ ^ boba i rayana lubie, ale nie zgwalcilabym. *_* tak, mozecie mnie zabic. ale nie pociagaja mnie ;x mwhahaha. xD emm. rebel? kiedy zobacze zdjecie tego ciacha? ;x Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My Chemical Romance 26.11.09, 19:00 Ray'a nie Rayana. ;d Bob jest najseksowniejszym perkusistą ever. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: My Chemical Romance 27.11.09, 08:25 taa, a Meg White najseksowniejszą perkusistką ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: My Chemical Romance 27.11.09, 15:07 Taak. Meg, kojarzę ją ^^. Ale jak mam być szczera co do My Chemical Romance to jedynie Gee i Mikey mi się w miarę podobają. Wolę kogoś innego ; ] . Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: My Chemical Romance 27.11.09, 15:14 megi megiś meguu megan maggy magie MEEEEG : 33333 uwielbiam jąąą. kiedyś jej nie trawiłam, ale mi przeszło. i w ogóle. 'In the cold, cold night', aw ! *_* Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My Chemical Romance 27.11.09, 15:20 jedna z moich ulubionych piosenek białych pasków. <33 gdybym miała wybrać najseksowniejszą wokalistkę, wybrała bym panią Mosshart. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: My Chemical Romance 27.11.09, 17:44 alison! kocham alison! uwielbiam alison! to najlepsza kobieta na świecie! w poniedziałek miała urodziny, razem ze mną : 333 ale nie umiem wybrać najlepszej i najseksowniejszej wokalistki, no bo i Alison, i Lykke, i Florence, i Ladyhawke, i Bat for Lashes, i Katie White, i KT Tunstall. oO Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My Chemical Romance 27.11.09, 17:53 u mnie Alison jest pierwsza, a cala reszta jest na drugim miejscu. btw. kocham jej zajebiscie czerwono-brokatowe usta w Cheap and Cheerful <3 Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: My Chemical Romance 27.11.09, 18:09 i tak ten teledysk jest moim ulubionym : 3333 (aaw, duporyjek : 33) Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My Chemical Romance 27.11.09, 18:11 cholercia, chcę na ich koncert. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: My Chemical Romance 27.11.09, 18:17 tak tak tak : 3333 mrmrrr! : 33 bilet kupiłabym od razu, moje zabójstwa : 33 Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My Chemical Romance 27.11.09, 18:23 po ich koncercie na summer sonicu w zeszłym roku chciałam porwać Alison ze sobą do domu, trzymałabym ją w szafie, karmiłabym a ona śpiewałaby mi do snu. niestety zostałam sprowadzona na ziemię przez jakiegoś Japończyka który mnie nadepnął. >.< Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: My Chemical Romance 27.11.09, 19:07 aggrh, byłaś w zeszłym roku? tam byli panikarze [panic! at the disco] i the kooks. : 33 lol aaaw! Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My Chemical Romance 27.11.09, 19:15 w zeszłym i w tym roku również. ;d jak chcesz, to za rok wpakuję cię do walizki i przewiozę. ;d aczkolwiek myślę, że lot do Tokio w luku bagazowym nie jest najwygodniejszy. XDD Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: My Chemical Romance 27.11.09, 20:24 łeee wiesz, dam dużo. zależy kto będzie. XD Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My Chemical Romance 27.11.09, 21:53 wiesz mi, po tym, jak sie to wszystko skoncznczy, bedziesz przezywac jeszcze kilka miesiecy. ja nadal przezywam. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: My chemical romance 27.11.09, 15:27 Z chęcią bym poszła na koncert MCR forever <3 Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My chemical romance 27.11.09, 17:07 Hah nie jestem w temacie -_- . A co do chłopaczka to nic... się nie dzieje. Dajcie jakieś nowinki o MCR bo wykituję Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 27.11.09, 17:17 wuwuwu kropka majkemikalromans kropka kom peel polecam. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ mcr. 28.11.09, 13:26 eloska, za dwadzieścia dziewięć postów stuknie nam tysiąc. jak słit. <33 pani brightside, nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę tego rocznego SS, zeszłorocznego też. i w ogóle tego wszystkiego, co widziałaś. ;c pani drive vel. jazda po cmentarzu, dżerard jest móóój. zua, kocham Cię. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: mcr. 28.11.09, 13:54 ten wątek jest chyba drugim najpopularniejszym wątkiem w tym dziale. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: mcr. 28.11.09, 15:00 ghahaha. xD no... 1000 o.O mwhahaha. nie oddam go ;x bedziesz musiala go wyrywac z moich zakrwawionych rak, a na koniec dziabne cie swym jednym kłem i bedziesz dzielic ze mna zywot wampira z jednym kłem . *_* Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: mcr. 28.11.09, 20:12 korci mnie, aby wam powiedzieć że to w ch*j nierealne, ale się powstrzymam. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: mcr. 28.11.09, 20:15 eii feeeś, my tak zawsze. wczoraj robiłam psychotest na facebook'u: Kim tak naprawdę jesteś? i wyszło mi, że jestem wariatką. Na pytanie: Co najczęściej słyszysz od ludzi? Odpowiedziałam: Proszę zażyć proszki i założyć kaftan. : DD Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: mcr. 29.11.09, 17:32 muzyka.onet.pl/10174,2086622,plotki.html słiiiiiiiiiiiiit! ;33 osobiscie, imie Bandit mi sie podoba. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: mcr. 30.11.09, 15:17 słyszalam. damn. Bandit to cudowne imie *_* aghhh. jest duzo bezsensownych imion ktore gwiazdy nadaja dzieciom.. dlaczego uwzieli sie na rodzine Way'ów? oO BANDIT . BANDIT . BANDIT. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: mcr. 30.11.09, 20:47 ghaha. nie rozumiem tych ludzi *_* ekhem, czy wrobel lub jablko ma jakies ukryte znaczenie lub chociaz piekno w nazwie ktorego ja nie widze? ! <pada> jak bede miec corke to nazwe ja bandit <pada> . a jak syna.... to tez xD Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: mcr. 03.12.09, 20:42 bu! . <kwika> cicho, za cicho. x.X =-=' wy tez macie takie zboczenie na tyłek gee ? >.< Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: mcr. 03.12.09, 21:15 ja tam nazwę syna Franciszek. *tupnęła nogą ;d* och, wybacz, cementry, ale nie. nie mam za wielu okazji przyjrzeć się tyłkowi Franka, więc na Franka też nie. xD ale myślę, że w tym zboczeniu nie jesteś sama. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: mcr. 03.12.09, 21:33 ależ oczywiście. <33 jak sobie pomyślę, że lynzi może go pomacać na co dzień to mnie coś bierze. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: mcr. 04.12.09, 18:44 zua . ! jak tak mozesz? ;c nie czcic tylka ?! <kwiczy> . No fakt, ja tez za duzo nei widzialam, zaledwie pare zdjec, ale jak widze to mam sliniotok xD brightside . nawet nic nie mow. jak pomysle to bym ja wytargala za te czarne kudły i przywiazala do kaloryfera ;c . x. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: mcr. 04.12.09, 19:03 eeeej, nie możesz! ;c w ogole, to polecam wejść na strone polską mcr. ten njusik mnie rozczulił. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: mcr. 04.12.09, 20:33 Dokładnie. A co do obsesji to... czasem czasem Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: mcr. 05.12.09, 16:25 ghahaha. polska strona mcr mi nie chodzi *_* dzieki mietek. ale na oficjalna wchodze codzien ;x praktycznie tylko Jeff pisze -.-' wrr. Lyn, pozycz nam go na troche. nacieszylas sie juz nim chyba.. nie uwazasz? *_* Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: mcr. 05.12.09, 18:01 Ona go z pewnością trzyma na smyczy -_- . Boi się o niego. Ale nie ma obaw. Cementry świetnie się nim zaopiekuje. 1. Pewnej upalnej nocy Gerard Way, wokalista zespołu My Chemical Romance, leży w łóżku z rozkopaną kołdrą. Ubrany jest w... praktycznie to w ogóle nie jest w nic ubrany bo ma na sobie same slipy. Mieszka w pewnym warszawskim hotelu. Jets tam ponieważ przyjechał na koncert do Polski. Hotel ten nie jest dobrze obstawiony przez ochronę gdyż niestety nigdy nie był wcześniej w polsce i nie wiedział jakie tam panuja klimaty. W pewnym momencie obudził się, słysząc pewne stękanie pod oknem. Przestraszył się, ale zachował zimną krew. Nie zdążył dobrze podejść do okna bo zauważył w jego ramach pewną osobę. Była ona ubrana na czarno (wiemy tylko tyle gdyż umysł nie piszącej nie pracowała zbyt szybko). Gee patrzył się na nią swymi pięknymi oczami. Udało mu się zidentyfikowac to, że ta osoba jest dziewczyną, na 100% jest z Polski i ma 13 - 17 lat... Dokończcie xD Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: mcr. 05.12.09, 18:19 nie mogę bo zemdleję. moja wyobraźnia jest zdolna do wielu rzeczy. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: mcr. 06.12.09, 15:28 mam maly defekt mozgu. ;dd łii! tysiac! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: mcr. 06.12.09, 16:55 ojeeeeeejkuuuu, przypomniało mi się jak tu było tylko 13 postów. xD Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: My chemical romance 05.12.09, 18:06 jak na latoo xDD pozdróówka ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznica_ Re: My chemical romance 05.12.09, 18:24 Dałabym wszystko za bilet na koncert My Chemical Romance < 33 Gerard :serce Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 06.12.09, 17:46 ła cziki ła ła! jest 1000 muahahah! XD <kwąka cicho> ghahaha. rebel, lepiej abym ja tego nie konczyla *_* ohohohohoh. w ogóle, hoł hoł, dobrego mikołaja, prezentow i wgl ;x <wie ze sie troche spoznila ale mitkowi znowu odbilo> . wepcham sie przed was wszystkie i zazyczam sobie Gerardowych majtek <slini sie> Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 08.12.09, 14:03 ja się nie mogę doczekać premiery nowej plyty. jak wyjdzie przed kwietniem, to chcę ją na urodziny. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re:My chemical romance 08.12.09, 15:36 mwhahaha. nie! . ma wyjsc w lutyym *_* <kwiczy> dzizyss. wiem, ze mam zaplon i wgl, ale po zobaczeniu tydzien temu gerard z zarostem, to z checia bym go z zyeltka gonila by mu to zgolic o.O dobrze ze juz nie ma ;x Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re:My chemical romance 10.12.09, 18:22 Gee to by seksownie wyglądał nawet z nadwagą. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re:My chemical romance 11.12.09, 16:19 i wyglądal ;x <spoziera na nieliczne zdjecia Gerarda z lat... wczesniejszych> tylko ze jak mial ten zarost to bylo widac ile ma lat ; < bo tak to ja mu daje max 23 <pada z kochania> . rawwwr. jestesmy ostatnio na wymarciu *_* Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re:My chemical romance 15.12.09, 14:52 oborze, wontek nam dednoł. ;x aaa, chce piątek chce piątek chce piątek. londyn mnie przywita i znowu będę w stanie przesiadywać w pokoju kuzynki 24h/ dobę, ona ma pełno plakatów mcr i w ogóle to ona jest jeszcze bardziej walnięta na ich punkcie niż ja. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re:My chemical romance 16.12.09, 21:01 mwhahaha. i to na całej lini ;x ejj ! . zrob zdjecie jej pokoju ;x ah ah. swieta tuz tuz xD mam nadzieje, ze słuchacie all i want for christmas is you w wykonaniu chemikow hę? x> x. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re:My chemical romance 17.12.09, 18:29 może zrobię, jak nie zapomnę. : D Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 17.12.09, 19:18 może? <udaje ze nie potrafi czytac > mwhahaha. taaa. przypłacone potem i krwią nadawców ;x Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 20.12.09, 12:55 cześć dziubasie, pozdro z Londynu. czuję się dziwnie będąc o godzinę do tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 21.12.09, 15:26 ej ej ej ;c ty cholerna szczesciaro ; o to jest nie sprawiedliwe, ułaaa. xD poluj tam na Gerarda ;x znajdzie sie tam, na przeciwko Ciebie, ot co . i zrob mu taka porno fotke... proooszee.. xD i nie zapomnij udokumentowac tego pokoju, cudu natury ;x milego pobytu London cityy ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 01.01.10, 12:41 jeeeeej. ! ! . wczoraj, 31 grudnia urodziny obchodzil najlepszy perkusista ^ ^ ahhh. Bob, Bobku! . życze Ci wszystkiego najlepszego. żebyś sobie znalazł tą jedną, jedyną najprawdziwsza milosc [ o ile juz jej nie masz ;x ] i zebys splodzil potomstwo, byle jak najwieksze! . i życze Ci zdrowia i szczęścia . i chce ci powiedziec że mimo że sie nie wychylasz to i tak cie kazdy widzi, i docenia to co robisz spostrzega jak twe cudne rudawe wloski powiewaja dumnie ;x . ahh. 100 lat! . ah. i żeczę ci oczywiście abyś ruszył w końcu tylek, a także tyłek pozostałych, i przyjechał do Polski. ^ . ^ . ; * tarara. wątek umarł. 3 strona. mwhaha. ale co tam. *_* Bob i daj mi kiedyś swoje pałeczki ; c Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: My chemical romance 02.01.10, 11:30 ja mu złożyłam życzenia, na laście. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 02.01.10, 22:47 ojejq o.O independent powraca na salony ;x. oh. dobra, pobiłas mnie z tym lastem ; c. wątek starsznie obumarł . a ja tak lubię z kimś podyskutować o my chemkach . =-='. oh. zapomniałam zupełnie złożyć wam życzenia o.O. wesołych świat <pada>. i szczesliwego nowego roku ! . duuuużo <pokazuja lapami> wszystkiego. x. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: My chemical romance 02.01.10, 22:51 wchodź tu częściej, bo ja wróciłam i załamałam się kiedy zobaczyłam jak umiera ten wątuś. :c Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 03.01.10, 15:42 ok. ok xD . to ty czesciej wlaź ! . x> side, kiedy zobaczymy zdjęcia tego pokoju ; < . ahh. jestem niecierpliwa osoba z natury. jeeju. dobija mnie to że Gerard nie daje o sobie znaku życia ; c. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: My chemical romance 05.01.10, 16:37 pewnie jest zajęty tatusiowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: My chemical romance 05.01.10, 16:45 ahahahhahahahaha, pewnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ czejśśśśśśćććććć! 29.12.09, 09:46 czemu wątek nam umiera? ;c fakt, nie było mnie tu przez miesiąc noale to nie powód aby się obijać. ;c mrs.brightside - ja chcę zdjęcie tego pokoju. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: czejśśśśśśćććććć! 05.01.10, 16:38 nie zrobiłam zdjęcia, wybaczycie? a tak o ogóle, to kiedy wy mieliście już 2010 ja miałam jeszcze godzinę 2009 i to było zjebane uczucie. XD Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: czejśśśśśśćććććć! 05.01.10, 16:45 ooooooo nieeeeeeeeeee. :c a zrobiłam sobie taką nadzieję. :c Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: czejśśśśśśćććććć! 05.01.10, 20:08 ogh ; ( a ja tak chcialam zobaczyc taka kapliczke my chemikową ; ( . ahuhu. co ty gadasz. bardzo fajnie, przez godzine moglas czuc sie mlodsza ! . xD a tak nawiasem to życzę wam wszystkiego, wszystkiego najlepszego w nowym roku. tak wiem mam zapłon =-=.' zdrówka, szczęscia, miłości, ale takiej true <pada> i wgl najlepszego. wybaczcie, nie jestem dobra w składaniu życzeń. mam nadzieje, że watek choć troche ożyje . ahh. tatusiowanie ; c . a gdzie czas dla fanow? <wchodzi z buciorami w prywatne życie gerarda i nie wychodzi > . Odpowiedz Link Zgłoś