Dodaj do ulubionych

Program ochrony księżniczek 2 ?

22.06.09, 11:18
https://bi.gazeta.pl/im/2/6629/z6629652X.jpg
https://spotlight.demilovatodaily.com/albums/Movie/Princess%20Protection%20Program/Merchandise/Books/001.jpg

Kotek dowiedział się od gwiazd " Program ochrony księżniczek " , że powstanie
w 2011 roku " Program ochrony księżniczek 2 " !

-Nie powinnam mówić tajemnic filmu , lecz powiem tylko tyle , że będzie
lepszy i będą nowe postacie .
- powiedziała Demi.

Zdjęcia do filmu powstaną dopiero w lutym 2010 r.
Obserwuj wątek
    • demcialove Re: Program ochrony księżniczek 2 ? 22.06.09, 11:24
      .ja nie lubie
      tego filmu . x - (
      .nie podobał mi
      siee.
    • emciaaa Re: Program ochrony księżniczek 2 ? 22.06.09, 11:26
      oo fajnie ze bedzie druga czesc smileale szkoda ze tak pozno ..za 3 lata to juz
      kazdy o tym filmie zapomni ..teraz powinni zaczac przygotowania jesli chca zeby
      film mial duzy rozglos indifferent
    • pati896 Program ochrony księżniczek 2 ? 22.06.09, 11:40
      suspiciousJeśli to prawda to suuper...bp film był zajefajny wink A ty demcialove już mnie
      wkurzasz...oj przecież tam grała twoja Demi...Jeśli by tam garła Miley to ten film byłby dla
      ciebie jakimś olśnieniem...Ja rozumiem, ze każdy ma swoje zdanie...ale gusty nie mogą sie
      tak zmieniąć...tak naprawdę fily wam się podobają, ale musicie powiedziec, ze nie , bo
      przecież gra tam aktorka, której nienawidzicie...Żałosne...no sorry, ale to prawda uncertain Ja też
      nie zabardzo lubie Mili, ale filmy z nią mi sie podobają i potrafie to przyznac uncertain
      • demcialove Re: Program ochrony księżniczek 2 ? 22.06.09, 12:00
        ,.jeju .
        o zal mi ciee ,.
        NIE PODOBAŁ MI
        SIE I JUZ.

.fakt.Demi
        zagrała tam bosko.
        ale jakbys
        nie zauwarzyla
        kietkorzy w odroznieniu
        do cb juz z disneya
        wyrastają...
    • demi92 Re: Program ochrony księżniczek 2 ? 22.06.09, 13:22
      osobiście mi sie ten fim podobał smile ale nie chciałabym drugie części jakos nie usmiecha mi sie myśl ze disney musi z kazdego filmu robić tyle części że potem na niego patrzeć nie idzie uncertain np. HSM
      • miley_love. Re: Program ochrony księżniczek 2 ? 22.06.09, 13:42
        pati. nie każdemu film musi się podobać. przecież demcia nie napisała nic o
        selenie, po prostu wyraziła swoje zdanie. mnie film się podobał, ale gra
        aktorska seleny - nie. strasznie mi się za to podobała gra demi. ale mnie też
        się druga część nie uśmiecha.
        • demi92 Re: Program ochrony księżniczek 2 ? 22.06.09, 13:48
          mi też sie bardziej podobało jak zagrała demi wink bez urazy ale taka jest prawda
    • sysiek4444 Re: Program ochrony księżniczek 2 ? 22.06.09, 13:48
      To był swietny film *_* ale sie ciesze ze mi powiedzialas o drugiej częsci *_* !!!! kiss xD
      Nie moge sie doczekać do tej nastepnej czesci zdechne z nmiedoczekania !!!!
      I pewnie druga cząsc bedzie o tym ze ten facet ucieknie z wiezienia i bedzie chcial znowu
      wziasc slub albo sie zemscic - tak zawsze jest xD !!!!! JEJU NIO JA NIE
      WYTRZYMAM !!!!!!!!!!cryingconfusedangrycryshockuncertainindifferentsadtongue_outscianascianascianasciana
    • pati896 Program ochrony księżniczek 2 ? 22.06.09, 15:56
      Nie no sorry, ale ja chyba napisałam oś na ten temat, ze szanuje jej zdanie, ale ludzie czy
      wy tego nie widzicie jak niektórzy tutaj prubują się tutaj wszystkim upodobać..byle tylko
      być bardziej lubianym i nikt sie ich nie czepiał. Oszukują wtedy same siebie uncertain Ciągle gusty
      sie im zmieniają..a tak naprawdę czują coś innego.! uncertain I przepraszam bardzo, ale ja na
      disneyu oglądam tylko 3 seriale to bardzo rzadko i nie wspomniałam też nic o Selenie.! uncertain
      • miley_love. Re: Program ochrony księżniczek 2 ? 22.06.09, 17:11
        ale nie dawno jeszcze lubiłaś miley. więc tobie też często gusta się zmieniają ]
        : - >
        • lolcia66 Re: Program ochrony księżniczek 2 ? 22.06.09, 18:05
          Fajnie ciekawe o czym będzie smile zgadzam się z miley_love. każdy lubi co chce. Mi
          osobiście film się podobał i cieszę się na myśl o 2 części ale co do pati to
          uważam, że chyba nie zależy od aktorów (może trochę tak) tylko od fabuły.
          • lolinka Re: Program ochrony księżniczek 2 ? 24.06.09, 12:48
            Według mnie film jest extra!Z zachowania wole Rosie a z ubioru Cartersmile
            Miałam jeszcze lepszą zabawe podczas filmu ponieważ oglądałam go najlepszą
            przyjaciółką!xD
            Szkoda, że dopiero w 2010 r. będzie tego 2 częśćsad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka