Gość: Karinka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 13:28 Czy wiza turecka kosztuje 10Euro czy 10 Usd?Czy w samolocie serwuja napoje w cenie biletu czy trza doplacac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: etrusek Re: Zapytanie IP: 192.11.224.* 15.07.04, 14:23 10 USD sofdrinki w cenie alkohol płatny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karinka Re: Zapytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 14:55 No to juz mniej wiecej wiem,a jeszcze jedno pytanie czy jakis posilek albo cus jest?I czy owczywiscie odplatnie.Sory ze pytam ale bede leciala pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: Zapytanie 15.07.04, 14:57 posilek jest w zaleznosci od twojego touroperatora albo zimny alby cieply Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna.j Re: Zapytanie IP: 148.81.192.* 15.07.04, 15:04 Ja leciałam w maju do Antalyi i posiłku nie było. Był kawa, herbata lub soczek i ciasteczko. Odpowiedz Link Zgłoś
m3rkury Re: Zapytanie 15.07.04, 17:45 Wiza dla Polaków kosztuje 10 EUR LUB 10 USD. Teoretycznie do wyboru, chociaż jak byłem w czerwcu, to mieli jakieś opory przed dolarami (ale ja płaciłem w USD, więc ok). Aha warto mieć odliczoną dokładnie kwotę na wizę, bo mogą wydać w tureckich lirach po bardzo niekorzystnym kursie (ale to nie jest reguła) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IO Re: Zapytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 19:52 Naprawdę głupi jesteś czy coś do wyboru? heheheh nie wiedziałam, że kurs euro jest taki jak dolara naprawdę lepiej nie doradzaj... Odpowiedz Link Zgłoś
m3rkury Re: Zapytanie 15.07.04, 23:23 no głupi to ja nie jestem. Co najwyżej Tureccy urzędnicy nie potrafią dobrze liczyć. Jestem tam, co roku i wiem co mówię. 24.06 na lotnisku w Antalyi tak przynajmniej było. Albo 10 eur albo 10 USD. Jak nie wierzysz to sobie poleć :) A zamiast mówić, że ktoś jest głupi, zajmij się czymś pożytecznym. Aha - i jak zamierzasz kogoś obrażać, to nie rób tego anonimowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Zapytanie o ceny 16.07.04, 08:32 Wylatuję w środę do Side. Czas kupić walutę... Możecie podać przykładowe ceny; ile dziennie €/$ można wydać (nie rozbijając się po drogich restauracjach) Odpowiedz Link Zgłoś
justec Re: Zapytanie o ceny 16.07.04, 09:39 No wlasnie ja tez wylatuje ale w sobote,i tez nie mam zamiaru szalec ani jezdzic na wycieczki.Bede tam 7 dni. Odpowiedz Link Zgłoś