Dodaj do ulubionych

Michael Jackson!!

25.08.09, 11:27
No więc czy nie denerwuje was to że gdy zmarł Michael to nagle wsztscy sobie o nim
przypomnieli,jak to oni go lubią itp.
Z jego śmierci zrobili sobie niezłą reklame jeg rodzeństwo zarabia na tym opowidając o nim.
Na Klopsiku było chyba z 5 stron o nim ....
moja koleżanka niby jest wielką fanką ciągle o nim gada a wczesniej nawet słowa nie
powiedziała o nim ;/ Chce sie zabić o jego plakat a to tylko dlatego że taka fajna
dziewczyna go lubi ;/;/

Czekam na wasze opinie ;*
Obserwuj wątek
    • zig_zag Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 11:32
      Ale to już tak jest sad
      Prawdziwego artystę docenia się dopiero po jego śmierci...
      Też bardzo lubiłam (i teraz też).
      Ciągle słucham jego piosenek, a za życia w ogóle nie wiedziałam że tak śpiewa.
      Faktycznie jego rodzina nieźle na nim zarobiła, ale nie zapominajmy, że to był
      (i dalej jest w naszych sercach) Król Popu...
    • ardnaskela Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 11:33
      Tak. Masz rację.
      Okropnie mnie to denerwuje. Był wielkim artystą, wszyscy teraz o nim trąbią jaki on to nie
      był, czego on to nie dokonał i tak dalej. Ale pytam: gdzie wszyscy byli kiedy on jeszcze
      żył? Gdzie można znaleźć artykuły na internecie na jego temat przed jego śmiercią? No
      właśnie... Nie był obiektem szczególnego zainteresowania podczas swojego życia. Czasem
      tak jest, że ludzie zaczynają coś/ kogoś cenić, gdy już to stracą.
      Oczywiście znam, osoby które wiernie mu kibicowały zanim kopnął w kalendarz. Ale
      niewiele.
      • zig_zag Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 11:37
        Ale wszystko się już uspokoi, bo dowiedli z jakiej przyczyny umarł.
        Niech odpoczywa w spokoju...
        Przynajmniej TAM będzie miał spokój. Święty spokój...
      • hermiona13 Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 11:38
        Widzę, że nie ja jedna to zauważyłam. Kiedyś Michael dla wszystkich był owszem, królem
        popu, ale połowa z tych osób, które teraz ciągle domagają się o nim newsów, się nim nie
        interesowała. po jego śmierci wszystko się zmieniło. portale plotkarskie, strony internetowe,
        gazety młodzieżowe, wszyscy o nim piszą. Szczerze mówiąc to jest powoli denerwujące.
        w bravo w każdym numerze jest jego plakat, lub chociaż mały artykuł.
        Za każdym razem ktoś inny znajduję inne ślady i podejrzenia co do jego śmierci,
        ciągle są nowe okoliczności i zdarzenia. Rozumiem, żeświat przeżywa jego powiedzmy
        nagłą śmierć, ale to juz było dawno i nie warto tego nadal rozpamiętywać ...
    • independent_ Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 11:40
      niestety, takie życie.
      jeśli jesteś artystą i chcesz aby cię docenili mimo oskarżeń jakie wobec ciebie
      były - musisz umrzeć.
      smutne to, ale prawdziwe.

https://www.cracktwo.com/wp-content/uploads/2009/08/1696people-who-hate-michael-jackson-graph.jpg
      • ardnaskela Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 11:45
        Wykres, który wstawiła independent_, myślę że pokazuje wszystko. Czy to nie jest
        dziwne, że w przeciągu jednego dnia. JEDNEGO! Tyle procent ludzi nagle przestało go
        nienawidzić?
        • mileycyrus23 Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 11:52
          Ardnaskela: Dokładnie!Jeden dzień !!

Dobrze że już sie dowiedzieli czemu umarł i może to ucichnie.

Faktycznie w każdym bravo jest jego plakat czy artykuł.
          Przyznam ze nie byłam ani nie jestem jego wielką fanką ale piosenki miał świetne i zawsze
          będzie naszum KRÓLEM
          • nikt. Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 12:32
            ja przed śmiercią go sznowałam i podziwiaam, jako artystę,
            które przez cale życie miał tyle fanów i antyfanów,
            i sobie z tym radził.
            nie wiedziałam wtedy, jakie miał dzieciństwo
            i życie osobiste, po śmierci zaczełam przekonywć się
            do reszty Jego piosenek, oraz zainteresowałam się Jego życiem osobistym.
            na początku tego roku, czy to moze był zeszły,
            nie ważne, moja mama robiła jakieś porządki, ja siedziałam przy komputerze.
            chyba mi się nudziło, i włączyłam sobie piosenkę Michaela "Billie Jean",
            i poprosiłam moją mamę, żeby ją ze mną posłuchała.
            powiedziała, że nie ma czasu, ale usiadła.
            zapytałam ją, czy go lubi, ona powiedziała, że jest jej obojętny.
            ja jej powiedziałam, że go podziwiam.
            zapytała, dlaczego, i powiedziałam jej,
            za to, że radzi się z tymi wszystkimi plotkami na swój temat,
            bo słyszałam o tym "niby molestowaniu dzieci"
            i wybielaniu skóry.
            jednak w to nie wierzyłam.
            niektóre plotki są tak niedorzeczne,
            że po prostu nie można przkonać się do ich racji, a te nie były prawdą. (!)
            po śmierci moja mam pokazała mi kasetę, którą sobie kiedyś kupiła za jej własną wypłatę.
            To była kaseta Michaela Jacksona, Bad.
            zastanawiam się, czemu nie powiedziała mi wtedy, że go lubiła, i że ma jego kasetę.
            może nie wiedziała.. ?
            dziwi mnie to, że teraz, kiedy tylko się powie, że lubiło się twórczość Mike'a przed śmiercią,
            to nikt w to nie wierzy.
            ej, nie wszyscy są tacy.
            niemożliwe wręcz jest to, że ludzie, którzy wcześniej go wyzywali, teraz go wielbią.
            mam nadzieję, że to wkrótce im przejdzie, bo takie zachowanie to szczyt płytkości.. (nie wiem jak to sie odmienia. xd płytka, płytki, płytcy..)
            • katsuumi_17 Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 13:30
              Możecie mi wierzyć lub nie, ale jeszcze dłuuugo przed jego śmiercią słuchałam jego
              piosenek i podziwiałam go. Oglądałam dużo programów o nim i jego życiu, dowiadywałam
              się coraz więcej i z każdym takim programem coraz bardziej się do niego przekonywałam...
              Oraz coraz bardziej denerwowało mnie to, że zawistni ludzie wieszają na nim psy, kierując
              się tak naprawdę tylko plotkami i nic nie wiedząc przy tym o jego życiu.

Nagle po śmierci Michaela ludzie zaczęli udawać, jak bardzo go podziwiają. Redakcja
              Pudelka np. jeszcze parę dni przed śmiercią Jacksona pisała o tym, że "gnije", "nosi
              maskę", "wygląda jak trup" itp. to było okropnie niemsaczne. Nagle zaczęli go "podziwiać"
              i krytykować tych, którzy (tak jak Pudel) nagle się do niego przekonali. Redakcja Pudla
              przeczyła sama sobie.

Ludzie żerują na jego śmierci, wymyślają coraz to nowe ploty, żeby tylko się
              wypromować. Zamiast dać mu w spokoju odejść. To chore.
              • punk_rock_girl Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 13:53
                katsuumi_17
                masz zupełną rację.
                nie widziałam chyba tych artykułów, z takiej to przyczyny,że nie wchodzę od jakiegoś czasu na pudla.
                Michael Jackson nazywany wariatem,pedofilem itd. zaczął być kochany przez wszystkich..
                dlaczego?
                dlatego,że zmarł...
                tak...
                nie jestem jego fanką,ale kojarzę jego piosenki, nawet lubię niektóre.
                trzeba przyznać- był mężczyzną z imponującym głosem,i aż po prostu nie mogę uwierzyć,że kiedyś nie zwracałam zbytnio uwagi na jego twórczość.
              • independent_ Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 14:07
                katsuumi_17 zgadzam się.
              • mileycyrus23 Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 17:53
                Wierze Ci katsuumi.Widziałam że wypowiadałaś się na wielu wątkach o Nim

kiss
    • an3ciaa Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 13:56
      on jest jurz niemodnyyyyyyy uncertain uncertain uncertain jak morzna go słuchac?????????????????????//
      • nikt. Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 14:00
        an3iaa, sama jesteś niemodna.
        pewnie go słuchałaś wyłącznie po śmierci, bo taka była moda ?
        są i tacy.
        słuchają go Ci, którzy go lubią.
        a tobie nic do tego.

PS. "można" pisze się przez ż z kropką. Naucz się zasad ortografii, a potem coś pisz.
        • nikt. Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 14:02
          patrząc na twój profil na kotku wyobrażam sobie, jak wysoki masz iloraz inteligencji.
          "Sh@lona kr3jzoolk@"
          mam się śmiać, czy płakać ?
          iloletnie dzieci używają słowa "koffam" ?
          na pewno nie 12 - letnie.
          pewnie jesteś 9 - cio latką, która udaje starszą.
          • nikt. Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 14:05
            już też się pisze przez "ż" z kropką. -.-
          • independent_ Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 14:06
            nikt. jej konto to pewnie prowokacja. wink
            • nikt. Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 14:09
              właściwie też tak sobie pomyślałam, ale i tak się zbulwersowałam. >.<
    • jane_ Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 17:55
      już mówiłam - sądzę, że jest wiele artystów bardziej zasłużonych od jacksona, tylko nie tak wyhajpowanych jak on. koniec. kropka. nie będę się powtarzać.
      • miqusia Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 18:53
        Ten wykres bardzo dobrze to przedstawia, i wierzę
        Ci, katsuumi : )
        Słuchałam go, bo słucham popu.
        A jego piosenki są świetne, słuchałam ich wcześniej.
        Ale jak już gdzieś pisałam - wcześniej byłam głupia,
        słuchałam disneya, ubóstwiałam go wręcz.
        Ale muzyka, jaką tworzył Jackson mi odpowiadała.
        Słucham go tyle, ile wcześniej, no, trochę więcej ; )
        I nie bardzo miałam gdzie pisać, o jego muzyce, gdyż
        odwiedzałam tylko kotka, a na kotku o nim nie pisali.
        Tyle.
    • julitka Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 19:11
      To jest żałosne. Nie ma nic złego w tym, że ktoś dopiero po jego śmierci zaczął słuchać muzyki Michaela, ale bez przesady - niech ludzie nie uważają się nagle za jego fanów... ;/
      • oolluussiiaa96 Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 21:02
        zgodze się z Julitką kiss
        piosenek można posłuchac ale nagle nie mozna byc fanem confused
        • josie120 Re: Michael Jackson!! 25.08.09, 21:44
          Mnie też to strasznie wnerwia! Ludzie jeszcze rok temu gadali ,że on gnije itp.
          A teraz, nagle po jego śmierci wszystkie moje koleżanki słuchają jego piosenek,
          czytają o nim wszystko co można, wieszają plakaty na ścianach. A jeszcze
          dolewają oliwy do ognia ,bo nazywają się jego wielkimi fanami/fankami jego osoby
          ,a niedawno wieszali na nim psy.confused

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka