julka_18 27.08.09, 19:00 u nas jest np Taniec z Gwiazdami , Mam Talent , BrzydUla . w Ameryce są takie same programy . my od nich ściągnęliśmy czy oni od nas . . ? bo nie mam pojęcia . x] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikt. Re: programy TVNu 27.08.09, 21:10 my od nich. jak mogłaś pomyśleć, że oni od nas?! xd przecieś Stany Zjednoczone są zawsze są lepsze. to tam wszysgtko się rodzi, filmy, gwiazdy, trendy.. to znaczy mam na myśli większość. Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: programy TVNu 27.08.09, 21:12 prawie wszystko u nas jest w oryginale amerykańskie. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: programy TVNu 27.08.09, 21:15 Oryginalna "Brzydula" jest kolumbijska, nawiasem mówiąc. Amerykanie też od kogoś ściągają. Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: programy TVNu 27.08.09, 21:51 więc powiedziałam 'prawie' . ^^' oczywiście polskim producentom , reżyserom i innym takim zdarzają się przebłyski inteligencji i powstają takie m jak miłość . o____O chociaż nie jestem pewna czy to przebłysk inteligencji czy głupoty . w każdym bądź razie stać ich na wymyślenie własnego tasiemca . Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: programy TVNu 27.08.09, 21:16 polska nigdy nie wymysli czegos swojego. jakie to tró. Odpowiedz Link Zgłoś
majka1314 Re: programy TVNu 28.08.09, 12:22 My od amerykanów, np. Mam talent tam już jest chyba trzecia edycja. Odpowiedz Link Zgłoś
rollercoaster. Re: programy TVNu 28.08.09, 12:43 oni od nas? pewnie. i jeszcze nam za to płacą... Odpowiedz Link Zgłoś