Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Modne torebki!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 14:22
    Postanowiłam założyć temat odnośnie torebek i galanterii skórzanej, dział w
    którym każdy będzie mógł zamieszczać swoje propozycje sklepów, osobiście
    polecam www.bler.com.pl atrakcyjne ceny, modnie i w każdym stylu -torebki,
    portfele skórzane damskie, męskie.

Czekam na dalsze propozycje!

arc
    Obserwuj wątek
      • Gość: mesiaczek Re: Modne torebki! IP: *.chello.pl 14.12.09, 14:26
        najfajniejsze najmodniejsze i najslodsze sa teraz takie
        www.allegro.pl/item848071344_torebka_manga_emo_japan_style_cute_promocja.html
        oraz japan style :)
      • oszalina Re: Modne torebki! 08.01.10, 12:51
        Zauważyłam, że pojawia się coraz więcej tzw. torebek-kuferków wykonanych ze
        skóry. Przyznam, że takie torebki są bardzo praktyczne, mają zazwyczaj dużo
        przegródek, a poza tym bardzo elegancko się prezentują.
        • Gość: stella Fashion Re: Modne torebki! IP: *.chello.pl 19.01.10, 23:53
          są jeszcze kuferki wykonane z metalu i materiału - to dopiero jest cuuudo
      • Gość: Stella Fashion Re: Modne torebki! IP: *.chello.pl 19.01.10, 19:04
        witam

zapraszam wszystkich na totalną wyprzedaż torebek. Upusty od -20% do 60%

www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13902314
      • oszalina Re: Modne torebki! 20.01.10, 10:53
        A co myślicie o teczkach i walizkach Samsonite? Słyszałam, że to jedne z
        najlepszych na rynku, podobno jakościowo inne się do tych nie umywają. Widziałam
        kilka modeli walizek, toreb podróżnych, nawet portfeli. Chciałabym poznać wasze
        zdanie na ten temat.
      • Gość: Rynia Re: Modne torebki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 11:58
        Ja ostatnio odkryłam nową markę torebek na polskim rynku Xandre. Kupiłam już u nich
        2 torebki i jestem zachwycona. Widze, że na Allegro też mozna je kupić. Jakość
        doskonała i super wzory jakich w Polsce nie widziałam. Zobaczcie i napiszcie co
        myślicie!:
        www.xandre.pl/
      • Gość: Misia Re: Modne torebki! IP: 77.255.57.* 27.01.10, 17:53
        Kiedyś nosilam wyłącznie torebki ze skóry lub skóry ekologicznej. Potem dostałam w
        prezencie torebkę z materiału i oszalałam. Kupuje już tylko takie z materiału. Są bardzo
        wygodne, można je nosić do wszystkiego. Do pracy zabieram laptopa w teczczce, a
        wszystkie potrzebne mi rzeczy wrzucam do jednej z ulubionych torebek... Zaraziłam juz
        tym dwie moje kumpele. Moje ulubione torebki kupuje w AntypodyMody.pl. Polecam,
        szczególnie od VenettoDesign lub Irys.... Przesyłam link, napiszcie jak Wam się
        podobają... Nie polecam Koperskiej - super wzory, ale wykonanie słabe...
        www.antypodymody.pl/dodatki.php?limit=2&#cont
      • irminna Re: Modne torebki! 12.03.10, 13:55
        ja kupuje torebki w bacie, reserved, orsay
      • panirewolucja Re: Modne torebki! 12.03.10, 19:20
        a ja dzisiaj natrafiłam na duży wybór fajnych torebek w sklepie Halens i byłam miło
        zaskoczona, bo trwa tam wiosenna wyprzedaż i można ustrzelić ciekawe okazje.
        Naprawdę się opłaca, bo torebkę można kupić teraz nawet za 25 zł (jeśli skorzysta się z
        kuponów, które znalazlam tutaj okazyjni.pl/kupon-846_Totalny+sza%C5%
        82+wyprzeda%C5%BCy%21.htm , a wybór jest naprawdę wielki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka