lula.pl 23.05.12, 09:13 Co zwykle kupujecie swojej mamie na Dzień Matki? Czekoladki, kwiaty, czy może coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
femelo.com Re: Prezenty na Dzień Matki 23.05.12, 09:26 Zależy. W tym roku będzie to bielizna;). Odpowiedz Link Zgłoś
dziadova Re: Prezenty na Dzień Matki 23.05.12, 19:35 Mało to finezyjne, ale wysyłam mamie czekoladki. Żeby nie było tak smętnie, to dorzucam laurkę ręcznej roboty (mojej i ślubnego). Dużo lepiej jest jak mam okazję widzieć się z mamą ( nieczęsto, bo mieszka dość daleko). Wtedy najlepszym prezentem jest upieczenie jej gofrów (kocha i przepada). Podarowałam kiedyś mamie żakiet, a innym razem kosmetyki, ale prostu są ludzie, na których największe wrażenie robią słodkości ;) Pozostaje cieszyć się z tego, że mama nie ma cukrzycy, odżywia się na co dzień raczej zdrowo i nie narzeka na figurę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
modnainaczej Re: Prezenty na Dzień Matki 24.05.12, 11:58 Moją mamę najbardziej cieszą kosmetyki, także w tym roku po raz kolejny ją tak uszczęśliwię :) Odpowiedz Link Zgłoś
izys Re: Prezenty na Dzień Matki 24.05.12, 16:16 Ja staram się co roku kupować coś innego. Tym razem chcę postawić na jej relaks i zastanawiam się nad wykupieniem weekendowego wyjazdu do SPA. Widziałam, że Primavera SPA ma specjalną ofertę z tej okazji, a mama na pewno będzie zadowolona z możliwości takiego wypoczynku i relaksu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaprzed Re: Prezenty na Dzień Matki 24.05.12, 20:12 Ja w tym roku kupiłam pomaranczowe trufle w czekoladzie w Lidlu xDxD Najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
1karinak Dla mamy 25.05.12, 01:20 Ja właśnie kupię mamie na dzień matki taki zestaw z lidla, czekoladki, kwiatek, kremik i dorzucam do tego voucher do spa na cały dzień relaksu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
vitaterri Re: Prezenty na Dzień Matki 24.05.13, 12:27 Kwiaty obowiązkowo ;) Ale zawsze kupuję mamie jeszcze jakiś drobiazg. W zeszłym roku kupiłam jej eleganckie pióro wieczne, a w tym postawie chyba na biżuterię :) Odpowiedz Link Zgłoś
lidka32 Re: Prezenty na Dzień Matki 25.05.13, 13:49 Zawsze kupowałam mamie książki, albo biżuterię. W tym roku pokusiłam się o zakup takiego oto diamentowego zestawu kosmetyków :) Seria sprawdzona, (sama używam produktów 30+) Odpowiedz Link Zgłoś
modna.wygodna Re: Prezenty na Dzień Matki 29.05.13, 11:09 W tym roku kupiłam mamie markową sukienkę, o której marzyła już od jakiegoś czasu. Bardzo się z niej ucieszyła :) Odpowiedz Link Zgłoś