Dodaj do ulubionych

exmykehl 3D

31.03.06, 11:41
Bardzo proszę o opinie na temat tego leku osob ktore go zazywaly. Prosze
opisac sposob uzycia (jedna seria czy wiecej, czy jakies przerwy, pora dnia)
i efekty. czy komus skutecznie pomogł?
Obserwuj wątek
    • alutka333 Re: exmykehl 3D 31.03.06, 12:14
      ja to stosowalam naprzemiennie z kroplami przeciwgrzybiczymi i pomoglo,
      homeopata zalecil, abym przy ponownym wystapieniu objawow powtorzyla
      • hopik Re: exmykehl 3D 31.03.06, 12:34
        czyli jak? 10 dni exmykehl, 10 dni krople? ile kropel, ile razy dziennie? ile
        takich cykli? masz kompletny spokój od tej pory?
        • slonko212 Re: exmykehl 3D 31.03.06, 22:19
          Witam, ja leczylam sie Exmykelem. Pomoglo, razem z czosnkiem, probiotykami,
          wilkakora, tranem i witaminami. Stosowalam te czopki po 1 na noc przez 10
          kolejnych dni codziennie na noc, a pozniej po jednym czopku 1 x w tygodniu
          przez kolejne 10 tygodni.
          Pozdrawiam
          slonko
      • misiaczekmoj Re: exmykehl 3D 01.04.06, 12:22
        alutka pomoglo?na co pomoglo?ile chorowalas?
    • misiaczekmoj Re: exmykehl 3D 01.04.06, 12:21
      Sluchajcie jezeli sie wypowiadacie jak cos na was pomoglo to musicie powiedziec od razu ile czasu chorowalyscie i konkretnie czy to byla grzybica pochwy ,czy co?
      Jest ronica miedzy grzybica chroniczna a poprostu grzybica raz na jakis czas.
      Chcemy sobie pomagac ale dajcie szerszy opis.
      • slonko212 Re: exmykehl 3D 01.04.06, 21:42
        Moja walka z grzybica trwa od roku. Jest to grzybica w przewodzie pokarmowym i
        w pochwie. Mialam ogolnie problem z ta choroba juz wczesniej. Zdarzaly mi sie
        na poczatku grzybice pochwy - generalnie raz w roku. Trzy lata temu grzybica
        zaatakowala moj organizm po leczeniu hormonalnym zwiazanym z torbielami
        jajnika. Po pol rocznym leczeniu medycyna tradycyjna trafilam do homeopatki.
        Wtedy pomogl mi exmykehl i leki Sanum. Po dwoch latach ponownie wystapila
        koniecznosc terapii hormonalnej i to byla kleska. Grzybica od razu zaatakowala
        ostro. Odstawilam hormony i rozpoczelam leczenie. Po 7 miesiacach walki w
        oparciu o metody tradycyjne trafilam na dra Janusa w internecie i zaczelam
        stosowac jego zalecenia. Potem byl znow homeopata i 3 m-ce leczenia jak wyzej.
        Po raz pierwszy od roku jest wyrazna poprawai az boje sie mowic ze czuje sie
        dobrze smile
        pozdrawiam slonko
        • misiaczekmoj Re: exmykehl 3D 01.04.06, 22:39
          Zabawa hormonami zle sie konczy, ja jestem wrazliwa na hormony.
          Bralam anty i mialam chroniczne bole glowy przez rok , dzien w dzien.
          Odstawilam po zorientowalam sie ze to od anty.
          Po tym jeszcze zostal bol glowy ale powoli sie zmniejszal.
          Ostatnio bralam primrose evening i widze ze teraz znowu zaburzylam prace hormonow wiec odstawilam.Mam lekkie bole glowy jak dlugo spie.
          Moim zdaniem nie wolno sie w to bawic, zadnej ingerencji w hormony.Dlatego na moja endometrioze nie pojde na zadne leczenie hormonami.

Co do exmykhel to ja tez bralam ale nie wiem czy zadzialal, wlasciwie nie umiem powiedziec bo nalozyla mi sie infekcja po kapieli w morzu.
          Slonko czy mozesz wiec powiedziec ze grzybica pochwy zostala wyleczona exmykhelem?Czy moze tez grzybica jelit glownie zawdzieczona exmykhelowi?

Chcialabym wiedziec jak to jest z tym lekiem.
          • slonko212 Re: exmykehl 3D 02.04.06, 10:24
            U mnie nastapila ogolna poprawa po wlaczeniu wilkakory. Z tego co wiem exmykehl
            dziala na caly organizm, ale przeciez pochwa tez ta jest smile
            Pozdrawiam
            Slonko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka