nutopia 28.08.05, 16:30 jesteście tu dzisiaj? Ktoś idzie na centralia (czy jak to tam się nazywa):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: Copytchanye!!! 28.08.05, 16:34 nutopia napisała: > jesteście tu dzisiaj? Ktoś idzie na centralia (czy jak to tam się nazywa):) ja nie idę na centralia,bo jestem jeszcze w Łolecku:)Więc będę na F.K.K. Nie wiem jak pozostali,część z nich na pewno pojawi się wieczorem lub w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Copytchanye!!! 28.08.05, 16:35 więc pozostałyśmy samotne na placu kopytkowym;;; Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Copytchanye!!! 28.08.05, 16:37 nutopia napisała: > więc pozostałyśmy samotne na placu kopytkowym;;; hmm,może ktoś się zjawi w miedzyczasie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Copytchanye!!! 28.08.05, 16:38 kamilar się kręcił gdzieś po białostockim ale straciłam go z oczu Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Copytchanye!!! 28.08.05, 16:45 nutopia napisała: > kamilar się kręcił gdzieś po białostockim ale straciłam go z oczu był też na kopytku,nekro też był,ale się gdzieś zapodział... Odpowiedz Link Zgłoś