nutopia 10.08.07, 15:35 nominuję rico do wyjścia z KK Nekro Wielki Bracie co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela0508 Re: nominacje 10.08.07, 15:41 nabić go na pal, oczy wydłubać i podpalić, poodpalić, podpalić Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: nominacje 10.08.07, 15:52 Jest taka reklama z hasłem: daję kopa! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nominacje 10.08.07, 16:01 nutopia napisała: > nominuję rico do wyjścia z KK > > Nekro Wielki Bracie > co ty na to? Hehehehe,grzeczna się znalazła:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
caryca111 Re: nominacje 10.08.07, 17:06 jesteś jakby ci to powiedzieć ........ dziwny? Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: nominacje 10.08.07, 17:11 caryca111 napisała: > jesteś jakby ci to powiedzieć ........ dziwny? coz znaczy "dziwny" ? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nominacje 10.08.07, 20:24 marecki-34 napisał: > caryca111 napisała: > > > jesteś jakby ci to powiedzieć ........ dziwny? > > coz znaczy "dziwny" ? > kaśka chciała powiedzieć "głupi kutafon" ale na valerine jedzie jak ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: nominacje 10.08.07, 22:01 nutopia napisała: > kaśka chciała powiedzieć "głupi kutafon" ale na valerine jedzie jak > ja:) to chyba w modzie...ja od rana też na tym jadę... Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nominacje 10.08.07, 20:36 caryca111 napisała: > jesteś jakby ci to powiedzieć ........ dziwny? Dlaczego pytasz dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: nominacje 10.08.07, 19:18 nutopia napisała: > nominuję rico do wyjścia z KK > > Nekro Wielki Bracie > co ty na to? Myśle,że Rico miał niefortunne wejście, może dać mu jeszcze jedną szansę,zanim dostanie bana jak z Białego do Chorzowa;) a ty Rico,tak,tak do ciebie mówię, wiem że potrafisz pisać grzecznie i po polsku:) może poczytaj trochę wątki i wpisz się w klimat tego forum,postaraj się:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: nominacje 10.08.07, 19:40 noo wez on jest fajny gosciu,po za tym dobrze jest miec na forum rózne charakterki:)))) badz tolerancyjna,Nutka,noooooo..........putiputi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nominacje 10.08.07, 20:26 mmagi napisała: > noo wez on jest fajny gosciu,po za tym dobrze jest miec na forum > rózne charakterki:)))) > > badz tolerancyjna,Nutka,noooooo..........putiputi:)))) może być sobie niegrzeczny ale nie może obrażać bo będę musiala go ukarać ... Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nominacje 10.08.07, 20:44 nutopia napisała: > może być sobie niegrzeczny ale nie może obrażać > bo będę musiala go ukarać > ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: juz cos Ci chodzi po głowie,widze to:))) nt 10.08.07, 22:02 mmagi napisała: Nawet w głowie:) Późno zauważyłem Twój post:( Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nominacje 10.08.07, 20:40 mmagi napisała: > noo wez on jest fajny gosciu,po za tym dobrze jest miec na forum > rózne charakterki:)))) > > badz tolerancyjna,Nutka,noooooo..........putiputi:)))) Mmaguś,ja sobie dam radę,dziękuję za wsparcie,lubię takie rozrabiaki ja Ty:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nominacje 10.08.07, 20:45 rico-chorzow napisał: > mmagi napisała: > > > noo wez on jest fajny gosciu,po za tym dobrze jest miec na forum > > rózne charakterki:)))) > > > > badz tolerancyjna,Nutka,noooooo..........putiputi:)))) > > Mmaguś,ja sobie dam radę,dziękuję za wsparcie,lubię takie rozrabiaki ja Ty:)))) > ) > > mhm jest tu jeszcze Makbrajduś, Nekruś, Luluś, Zewsiuś, i Śpiącuś ... Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nominacje 10.08.07, 20:50 nutopia napisała: > rico-chorzow napisał: > > > mmagi napisała: > > > > > noo wez on jest fajny gosciu,po za tym dobrze jest miec na forum > > > rózne charakterki:)))) > > > > > > badz tolerancyjna,Nutka,noooooo..........putiputi:)))) > > > > Mmaguś,ja sobie dam radę,dziękuję za wsparcie,lubię takie > rozrabiaki ja Ty:)))) > > ) > > > > mhm > jest tu jeszcze Makbrajduś, Nekruś, Luluś, Zewsiuś, i Śpiącuś ...i Nutopuś Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nominacje 10.08.07, 20:52 rico-chorzow napisał: > Dobrze uzupełniłem? nie-e Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nominacje 10.08.07, 21:02 nutopia napisała: > rico-chorzow napisał: > > > Dobrze uzupełniłem? > > nie-e Co nie-e? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: to ja cichutko se pójde a Wy sobie gruchajcie 10.08.07, 21:10 mmagi napisała: Jeżeli masz czas,proszę zostań,kłaniam się,co rzadko robię,chciałbym żebyś została,lubię Cię Rozrabiaro:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: to ja cichutko se pójde a Wy sobie gruchajcie 10.08.07, 21:17 ale ja chciałam cobysta sie zintegrowali:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: to ja cichutko se pójde a Wy sobie gruchajcie 10.08.07, 21:21 mmagi napisała: > ale ja chciałam cobysta sie zintegrowali:))) Nie zawsze i wszędzie to jest możliwe,Mmaguś,niestety:( Jak Ty się czujesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: to ja cichutko se pójde a Wy sobie gruchajcie 10.08.07, 21:23 jessu,mam deja vu:O? juz Ci odpisywałam:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: to ja cichutko se pójde a Wy sobie gruchajcie 10.08.07, 21:39 Cieszę się Rozrabiako:))),Lullu już mnie z buta częstuje;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: to ja cichutko se pójde a Wy sobie gruchajcie 10.08.07, 21:29 rico-chorzow napisał: > Nie zawsze i wszędzie to jest możliwe,Mmaguś,niestety:( > Szczególnie jak się wchodzi z buta na forum, nie witając się;) niesmacznie się prowadzi dyskusję my ty jesteśmy dla siebie grzeczni...wiesz? a jak za kimś nie przepadasz,albo temat nie odpowiada, to zwyczajnie idziesz sobie zrobić przepierkę,:D Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: to ja cichutko se pójde a Wy sobie gruchajcie 10.08.07, 21:45 lullu1 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > > Nie zawsze i wszędzie to jest możliwe,Mmaguś,niestety:( > > > > Szczególnie jak się wchodzi z buta na forum, > nie witając się;) > niesmacznie się prowadzi dyskusję > my ty jesteśmy dla siebie grzeczni...wiesz? > a jak za kimś nie przepadasz,albo temat nie odpowiada, > to zwyczajnie idziesz sobie zrobić przepierkę,:D Tak,buciorem tutaj wlazłem,znam to z historii mojej krainy,tam też wlazł ktoś nieprzedstawiając się,może to bardzo dobre zachowanie,jak i język nauczyłem się od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: to ja cichutko se pójde a Wy sobie gruchajcie 10.08.07, 21:55 Słuchaj Rico,twoje regionalne uprzedzenia jakoś nieszczególnie mnie wzruszają....tyle w temacie, a następnym razem,gdy będę chciała stanąć w twojej obronie,to siądę sobie cicho w kącie i zaczekam aż mi przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: to ja cichutko se pójde a Wy sobie gruchajcie 10.08.07, 21:59 Lullu,Ciebie też lubię:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: to ja cichutko se pójde a Wy sobie gruchajcie 11.08.07, 09:30 Lullu Tyś Wrocławianka, masz najbliżej do Chorzowa, jedź i zrób tam porządek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: to ja cichutko se pójde a Wy sobie gruchajcie 11.08.07, 09:58 nekroskop88 napisał: > Lullu Tyś Wrocławianka, masz najbliżej do Chorzowa, jedź i zrób tam > porządek ;-) Racja,pomogę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: to ja cichutko se pójde a Wy sobie gruchajcie 11.08.07, 10:03 Jak Lullu Cię dorwie... nie chciałbym być w Twojej skórze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: to ja cichutko se pójde a Wy sobie gruchajcie 11.08.07, 20:23 nekroskop88 napisał: > Jak Lullu Cię dorwie... nie chciałbym być w Twojej skórze ;-) > Nekro,jak możesz....:( spójrz jeszcze raz w moje oczy i powtórz to samo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: nominacje 10.08.07, 22:02 nutopia napisała: > nominuję rico do wyjścia z KK > > Nekro Wielki Bracie > co ty na to? może zagłosujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nominacje 10.08.07, 22:06 ela0508 napisała: > nutopia napisała: > > > nominuję rico do wyjścia z KK > > > > Nekro Wielki Bracie > > co ty na to? > > może zagłosujemy? :)Elu,po co,może zgłoszą się obrażeni u mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: nominacje 10.08.07, 23:30 Rico, znam ten ból. Też mnie tutaj nie lubili. Cenzura to bzdura! Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: nominacje 10.08.07, 23:41 stefan.bialystok napisał: Też mnie tutaj nie lubili.! Stefan,dlaczego ty piszesz w czasie przeszłym?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: nominacje 10.08.07, 23:43 Bo na razie ataki na moją skromną osobę ustały. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: nominacje 11.08.07, 09:37 A co Tobie zrobiłem, że mnie nie lubisz :( ? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nominacje 11.08.07, 09:54 stefan.bialystok napisał: > A co Tobie zrobiłem, że mnie nie lubisz :( ? Stefan,jeżeli o mnie chodzi,proszę,przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź:),a tak z góry,dlaczego miałbym Cię nie lubieć? Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: nominacje 11.08.07, 10:36 stefan.bialystok napisał: > A co Tobie zrobiłem, że mnie nie lubisz :( ? No właśnie,o to chodzi,że nic mi nie zrobiłeś:))))) Stefan,to tylko żarty:D Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: nominacje 11.08.07, 10:50 lullu1 napisała: > stefan.bialystok napisał: > Stefan,to tylko żarty:D > > To rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nominacje 11.08.07, 06:07 stefan.bialystok napisał: > Rico, znam ten ból. Też mnie tutaj nie lubili. Cenzura to bzdura! Tego bym nie powiedział - że mnie tutaj nie lubią -,powiedziałbym raczej że niektóre/niektórzy jeszcze nie wiedzą,że mnie lubią;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: nominacje 11.08.07, 11:28 nutopia napisała: > nominuję rico do wyjścia z KK > > Nekro Wielki Bracie > co ty na to? zmęczy się sam i ucieknie przez ogrodzenie (tak myślę) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nominacje 11.08.07, 20:55 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > nominuję rico do wyjścia z KK > > > > Nekro Wielki Bracie > > co ty na to? > > > zmęczy się sam i ucieknie przez ogrodzenie (tak myślę) Oooo,to myślisz??????? Jeden już też myślał i został myśliwym. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: nominacje 11.08.07, 22:31 rico-chorzow napisał: > makbrajd napisał: > > > nutopia napisała: > > > > > nominuję rico do wyjścia z KK > > > > > > Nekro Wielki Bracie > > > co ty na to? > > > > > > zmęczy się sam i ucieknie przez ogrodzenie (tak myślę) > > Oooo,to myślisz??????? > Jeden już też myślał i został myśliwym. o kurde..masz jeszcze jakieś przysłowia pod ręką? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nominacje 11.08.07, 23:13 makbrajd napisał: > o kurde..masz jeszcze jakieś przysłowia pod ręką? Nie,w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: nominacje 11.08.07, 23:21 rico-chorzow napisał: > makbrajd napisał: > > > o kurde..masz jeszcze jakieś przysłowia pod ręką? > > Nie,w dupie. ale fajnie...mów jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nominacje 12.08.07, 00:33 makbrajd napisał: > ale fajnie...mów jeszcze Kej,kaj? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: nominacje 12.08.07, 11:00 rico-chorzow napisał: > makbrajd napisał: > > > ale fajnie...mów jeszcze > > Kej,kaj? i jeszcze coś proszę Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nominacje 12.08.07, 11:55 makbrajd napisał: > rico-chorzow napisał: > > > makbrajd napisał: > > > > > ale fajnie...mów jeszcze > > > > Kej,kaj? > > > i jeszcze coś proszę skuli mje,kyndy? Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: nominacje 12.08.07, 12:32 Może Cię i skuli. Nie wiem. Narozrabiałeś to skuli. Dobra rada na przyszłość - nie rozrabiaj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nominacje 12.08.07, 12:35 A zapytałeś się sam siebie,co mnie Twoja rada interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: nominacje 12.08.07, 12:37 Podejrzewam, że nie interesuje. Mądry rozważy, głupi odrzuci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nominacje 12.08.07, 12:41 skoropis napisał: > Może Cię i skuli. Nie wiem. Narozrabiałeś to skuli. Dobra rada na przyszłość - > nie rozrabiaj. > :) Ja Ci dam dobrą radę,spóbuj mi powiedzieć - halo Rico,Rozrabiako:-) Ps. - skuli - nie ma nic wspólnego w polskim z - skuciem - w języku śląskim Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: nominacje 12.08.07, 12:44 > Ja Ci dam dobrą radę,spóbuj mi powiedzieć - halo Rico,Rozrabiako:-) :DDDDDDDDDDDDDDDDD A jednak! Rozrabiałeś, to i skuli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nominacje 12.08.07, 13:03 :D,-skuli- znaczy -z powodu- w języku śląskim,jeżeli rozrabiałem to - skuli - podobnych Tobie:) Odpowiedz Link Zgłoś