Dodaj do ulubionych

RANKING ŁAPÓWEK

26.01.05, 16:34
Proponuję abyście podawali kwotę łapówki jaką Wam przyszło zapłacić,
informację za co, info gdzie, i inicjały lekarza. Ciekawe jak ten "rynek" się
kształtuje. (Nie podawajcie lepiej nazwisk, bo prokuratura się tym
zainteresuje i będziecie po sądach chodzić. To ma być tylko orientacyjnie)
Obserwuj wątek
    • Gość: worek bez dna Re: RANKING ŁAPÓWEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:55
      100tysięcy złotych za wizyte domową lekarza - czy to nie za dużo ? ? ?
      • Gość: kira Re: RANKING ŁAPÓWEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:08
        Bez przerwy ktos do mnie dzwoni i pyta durnowato - ile trzeba mu dać.
        Po prostu ZAPYTAJ GO ILE ?
        Wtedy też nie bedziesz głupio pytał.
        Jak bedzie za dużo pójdziesz gdzie indziej.
        pozdr :-).
    • Gość: Ginko Re: RANKING ŁAPÓWEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:34
      18 tys. zł za przepuchline
      • grzalka Re: RANKING ŁAPÓWEK 26.01.05, 23:18
        Ordynator mojego męża zapłacił 15 tys. za operację kolana.
        • Gość: ewa Re: RANKING ŁAPÓWEK IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 26.01.05, 23:33
          a za mojego chlopa(koronografia i angioplastia)
          ubezpieczalnia zaplacila prywatnej klinice 10 000 euro
          • ttaz Re: RANKING ŁAPÓWEK 28.01.05, 06:25
            i co pomoglo? Maz czuje sie coraz gorzej. Zacznij cwiczyc jak trzeba chlopa
            zmieniac.
      • Gość: corcia Re: RANKING ŁAPÓWEK IP: *.interraw.net.pl 07.03.05, 18:31
        O jejku moj tata teraz sie bedzie wybieral ale czy nie przesadzasz 18 tys czy
        1800 to on nie ma szans na dobrego specjaliste jest na recie ale powiedz
        chociaz czy jestes zadowolony?
      • Gość: młody lekarz Re: RANKING ŁAPÓWEK IP: *.chello.pl 08.03.05, 12:45
        A co Ci "przepuchło"??????
    • Gość: blu Re: RANKING ŁAPÓWEK IP: *.salbis.pnet.com.pl 28.01.05, 00:55
      1000 zł Ukraińcom za pobicie polfa wystarczy ?
      • ttaz Re: RANKING ŁAPÓWEK 28.01.05, 06:27
        za 1000zl to jest ciezkie pobicie (trzeba wtedy dac 10,000 lapowki zeby
        klientowi dziury klute lekarze pozatykali). Lekkie to 200zl- po takim czyms
        facet wszystko odda co nie chcial.
      • polf Re: RANKING ŁAPÓWEK 07.02.05, 14:51
        Jesli to grozba "kolego" to mozemy porozmawiac faktycznie inaczej.
    • Gość: HAHAHAHAHAHA Re: NIKT SIĘ NIE PRZYZNA , A KAŻDY DAŁ ŁOBUZOM IP: 80.249.4.* 03.02.05, 16:57
      ZA DARMO SIĘ NIGDY NIE WYLECZYSZ , LEKARZE SĄ TAK ZEPSUCI I ZMANIEROWANI, ŻE
      TRZEBA DAWAĆ. jA OSOBIŚCIE NIGDY NIE DAŁEM, ALE KTOŚ Z MOJEJ BLISKIEJ RODZINY
      DAŁ ŁOBUZOWI -GINEKOLOGOWI 500 ZŁOTYCH ZA TO ŻEBY ZROBIŁ CESARKĘ, POMIMO TEGO
      ŻE KOBIETA PRZECHODZIŁA STRASZNE MĘKI. MUSIMY WSZYSCY UKRUCIĆ TO BIAŁE DRAŃSTWO
      • Gość: Nocny Piotruś Re: NIKT SIĘ NIE PRZYZNA , A KAŻDY DAŁ ŁOBUZOM IP: 81.219.249.* 07.02.05, 19:37
        No niestety, każdy poród to męka, tak już nas Bozia stworzyła, że kobieta nie
        rodzi bezboleśnie. Jeśli były komplikacje i coś zagrażało matce albo dziecku, to
        nie sądzę, żeby ginekolog narażał się na proces w sądzie i czekał nie wiadomo na
        co. Jeśli poród był prawidłowy, to cesarka była "na życzenie pacjentki". Dowiedz
        się ile kosztuje taka cesarka "za życzenie" w prywatnej klinice ginekologicznej.
        Może się okaże, że te 500 zł to było śmiesznie tanio. Nie popieram szarej
        strefy, należy pobierać pieniądze oficjalnie, wystawiać rachunki, odprowadzać
        należne podatki, wtedy wszystko gra. Możemy spekulować ile taka 'cesarka" będzie
        wtedy kosztowała : 2-3 tysiące zł ? Może mniej a może ciut więcej... rynek to
        wyreguluje. Ale wszystko będzie transparentne i legalne, zapłacisz, dostaniesz
        rachunek, odliczysz sobie od podatku (o ile ustawodawca na to pozwoli) i koniec.
        Takie jest moje skromne zdanko.
      • vitalia Re: NIKT SIĘ NIE PRZYZNA , A KAŻDY DAŁ ŁOBUZOM 07.02.05, 22:43
        Męki przechodziła...Też mi coś.A jaka kobieta ich nie przechodzi???

Popieram wypowiedż nocnego piotrusia..
      • aelithe Re: NIKT SIĘ NIE PRZYZNA , A KAŻDY DAŁ ŁOBUZOM 08.02.05, 00:30
        Za cesarkę na życzenie - tylko 500 złotych , to prawdziwy partacz, -wiesz ile
        kosztuje cesarka na życzenie na prywatnej porodówce

Jeśli ryzykował życie dziecka i mimo wskazan czekał na poród to jest po prostu
        idotą - jeden dobrze postawiony rodzic i kończy się jego kariera medyczna -
        ginekolodzy dośc często, nawet w komunie mieli zawieszane prawo wykonywania
        zawodu .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka