Gość: feline IP: *.w83-195.abo.wanadoo.fr 26.08.05, 15:00 Wlasnie zajrzalam sobie na forum o forum i zobaczylam, ze nasza nieoceniona Vacia tak sie o nas troszczy, ze szuka dla nas moderatora. Moze ustanowmy ja moderatorem honorowym ;-PPPPPP? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
draconessa Re: Vacia szuka dla nas moderatora 26.08.05, 15:03 jezusiemaryjojozefieswiety:)))))))))) To sie dopiero narobi. kurcze, z moderatorem bedzie tutaj nudno;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vacia Re: Vacia szuka dla nas moderatora 26.08.05, 15:16 Ja bym nie chciała być moderatorem, bo wtedy byłoby pusto tutaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Vacia szuka dla nas moderatora 26.08.05, 15:17 tez tak mysle. A w zasadzie, Vaciu, po co nam moderator???sami sie moderujemy, moze nie calkiem zgrabnie i sensownie, ale przynajmniej cos sie dzieje i jest wolnosc slowa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Vacia szuka dla nas moderatora 26.08.05, 16:40 Gość portalu: feline napisał(a): > Wlasnie zajrzalam sobie na forum o forum i zobaczylam, ze nasza nieoceniona > Vacia tak sie o nas troszczy, ze szuka dla nas moderatora. > Moze ustanowmy ja moderatorem honorowym ;-PPPPPP? moze napiszmy tam rowniez z podkresleniem, ze go chcemy, ale pod warunkiem, ze to nie bylaby vacia?:D powycina nas w cholere wtedy!:D Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Vacia szuka dla nas moderatora 26.08.05, 16:42 Moze sami sobie wybierzemy moderatora??? Tylko, ze to musi byc czlek o stalowych nerwach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczolaasia Położnik??????????? :DDDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:58 Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia eeee...ja mam swój typ..ale On znowu będzie 26.08.05, 17:49 straszyć tutaj tym tam Povulonem, czy jak to się pisze (serioserio nie wiem!!!!) albo wymyślać jakieś dziwne słowotwory, a ja jak ta gupia wszystkie słowniki z gwarą góralską przejrzałam... Draconessa aż do Zakopca pojechała sprawdzić o co mu chodzi, a Swan dzwonił do swoich przyjaciół, takze myślę, ze się nadaje... ma Stalowe Nerwy...;DDDD mam w poważaniu sygnaturki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ` Re: eeee... IP: *.wroclaw.czk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 02:20 > straszyć tutaj tym tam Povulonem, czy jak to się pisze (serioserio nie > wiem!!!!) PISZE SIĘ povalon Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Libra?????:DDDDD 26.08.05, 21:35 A wiesz, pomyslalam o tej samej kandydaturze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Położnik??????????? :DDDDD 26.08.05, 18:23 hehehe stalowe nerwy to on ma, ale na admina ma za miekkie serce:D Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Położnik??????????? :DDDDD 26.08.05, 18:25 cześć Pimpek :))) a swoją drogą, ciekawe gdzie On jest... się obraził, odpoczywa, rzucił wszystko w diabły i wyjechał??? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Położnik??????????? :DDDDD 26.08.05, 20:11 pszczolaasia napisała: > cześć Pimpek :))) a swoją drogą, ciekawe gdzie On jest... się obraził, > odpoczywa, rzucił wszystko w diabły i wyjechał??? urlop ma!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Położnik??????????? :DDDDD 26.08.05, 20:14 miesiąc??????????????????? nie żebym mu żałowała, ale chyba musze zawód zmienić.....:DDDD ja sobie WYŻEBRAŁAM 2 tygodnie...powiedziałam szefowi, ze pierd..le tą robotę i idę i może mnie pocałować...furia wcielona :DDD no nie zwolnił mnie..:DDDD musi chyba lubić Pszołę:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bozia2 Re: Położnik??????????? :DDDDD 29.08.05, 17:11 Może młodego lekarza powołać na moderatora?Jest fajnie pyskaty,umie elegancko rozbierać...posty na kawałki,mówi z sensem(czasem)i nawet lubię go czytać-matko,czuję od siebie wazelinę:))) A swoją drogą tęsknie za pilotem samolotu;) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Położnik??????????? :DDDDD 29.08.05, 19:59 znaczy Położnikiem?? bo aj dziś nei kumam za bardzo... praowicie urlop spędzam...na działce...widze trawę, trawę, trawę..zielono mi :DDD Młody Lekarz...hmmm to wszystko jest prawda co napisałaś..zwłaszcza o rozbieranku..:DDD ma dochtór umysł jak brzytwa..;))))) cześć Asiu:))) Odpowiedz Link Zgłoś