ada1 22.10.02, 08:31 Do jakiego specjalisty należy zgłosić się z astmą oskrzelową? astma nie jest na tle alergicznym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Pomocy! IP: *.crowley.pl 22.10.02, 11:32 Wydaje mi się, że do PULMONOLOGA- jest t lekarz od chorób płucnych. Z jakiego miasta pochodzisz, bo mój lekarz rodzinny jest dobrym pulmonologiem. Ja jestem z Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: Pomocy! 22.10.02, 12:40 Ja również z W-wy. Czy mogłabyś podać namiary na tego lekarza? jeśli nie chcesz na forum, to napisz na priva. Dziękuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Pomocy! IP: *.crowley.pl 23.10.02, 10:23 Jestem zapisana do przychodni na Banacha. Napis zmi swój adres e-mail'owy. napewno odpiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: Pomocy! 23.10.02, 10:28 Gość portalu: Monika napisał(a): > Jestem zapisana do przychodni na Banacha. Napis zmi swój adres e-mail'owy. > napewno odpiszę. Pisz na adres gazety: ada1@poczta.gazeta.pl Bardzo zależy mi na czasie, chciałabym zapisać się jeszcze w tym tygodniu, czy do tego lekarza są długie terminy oczekiwania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Pomocy! IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 23.10.02, 11:53 Juz wysłałam Ci maila z namiarami. Jak nie doszedła to daj znać. Pozdrawiam. Monika Odpowiedz Link Zgłoś