Dodaj do ulubionych

Trailer: Dust 514

• sprawie-dliwy Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 17:48
      Czy aż tak cie boli to że w koncu konsola ps3 dostała same wyśmienite gry a twoja od czasów Gears of wars 2 nic nie pokazała, pewnie jak piszesz swoje komentaże to ci piana ze wściekłości leci, oceniasz gry które jeszcze nie wyszły i porównujesz je do jednych z najlepszych gier tego roku. Czy aż tak jesteś zaślepiony nienawiścią do firmy sony, że wypisujesz kłamstawa i głupoty. Jak ci kiedyś mówiłem jestestes tak zacofany że jako 21 latek nie potrafisz mówić po polsku i lol lub rotlf co to jest ??? ps to są już stwierdzenone fakty a nie twoje infantylne głupoty.
    • kkrt00 Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 17:52
      @tomi1988pl
      Po pierwsze KUF 2 trailer jest pre-rendered na PC i jeszcze nie bylo gameplayu z X0, byl tylko z PC [szukaj na gamersyde.com - gra wyglada srednio, troche lepiej niz wiekszosc gier ala Dynastii]
      Po drugie nic nie wiadomo o Crysis 2 poza tym, ze jest w produkcji. Jedyne co do tej pory widzielismy to tech dema z CryEngine 3.0, ktore tez nie porazaja jakos specjalnie, poza scena w sredniowieczu.
      Po trzecie Rage nie wyglada przynajmniej na trailerach jakos genialnie, wyglada ladnie, ale ma wiele elementow gorszych od Killzone 2.
      Aktualnie nie ma gry ladniejszej od Uncharted 2 nie tylko jesli chodzi o tekstury, ale tez o modele postaci jak rowniez technologie renderingu - i nie, Crysis [gra, nie mody do CryEngine 2.0] nie jest ladniejszy/bardziej zaawansowany technologicznie - nie wierzysz? Zapraszam do poczytania forum Beyond3D.
    • azaki Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 19:02
      RE5 ma modele postaci porównywalne jakoscią z U2 (lokacje ofkors są słabsze), na drugim miejscu postawiłbym MGS-a 4.
    • azaki Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 19:08
      jaracie się tym KZ2 jakby tam była jakas niesamowita grafa, serio nie rozumiem tego całego hype-u na grafę w KZ

-ani lokacje nie są jakies wielkie
      -ani postacie jakies wybitnie złozone(wiele gier ma lepsze)
      -ani tekstury jakies wypasione (wiele jest wręcz słabych)
      -geometria otoczenia tez nie powala

Do zalet grafy mozna zaliczyc oswietlenie, animację, i parę efektów (np particle) oraz oczywiscie design, design to najmocniejsza strona
    • d4ru73k Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 19:12
      marcin-ka - nie przyczepię się do grafiki U2 w singlu bo w sumie nie ma do czego, ale niestety grafika w multi (demo) nie prezentuje już takiego poziomu. W wielu miejscach wygląda bardzo średnio i gorzej od U1. Wystarczy popatrzeć na dość niską rozdzielczość tekstur czy kiepski model broni. Jeśli to demo ryje Ci beret to tylko pozostaje mi współczuć lol.
    • tomi1988pl Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 20:13
      kkrt00, widziales pokazowke Crysis'a 2, w ktorym koles tworzyl kawalki poziomow w czasie rzeczywistym? calosc to wciaz alpha, ale wygladalo tak, ze mogliby juz to wydac(pomijajac bardzo srednie pole widzenia).
      podobnie z Rage - obejrzyj filmiki ktore ujawniono w czasie quakecon'u lub zaraz po nim. te wszystkie efekty, fizyka(zwlaszcza), animacje czy tekstury, a gra przeciez ukaze sie za jakies dwa lata dopiero.
      odnosnie KUF 2 to chodzi mi glownie o to, ze gra z grafika na poziomie KZ2 jest zrobiona na tak ogromna skale.
    • the_king_is_the_one Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 20:30
      Po pierwsze zapowiada sie kolejny crap pokroju Haze, tu sie zgadzam z He-manem. Po 2 to wszystko było pokazywane na PC po 3 wcale to nie wygląda rewelacyjnie, powiem więcej wygląda blado. Za nim co kolwiek wyprzedzi na konsolach graficznie Uncharted 2 dużo wody w rzece przepłynie.
    • marcin-ka Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 20:33
      "Wystarczy popatrzeć na dość niską rozdzielczość tekstur czy kiepski model broni. Jeśli to demo ryje Ci beret to tylko pozostaje mi współczuć lol."

Jeśli dla Ciebie wyznacznikiem jakości oprawy audiowizualnej jest jedynie rozdzielczość tekstur, to współczuję tym bardziej. I gdzie ta "dość niska rozdzielczość" w U2? Chyba nie zauważyłeś, że podczas chodzenia z nosem przy ścianie płaszczyzny po prostu wychodzą poza DOF, wystarczy zrobić krok w tył i wszystko jest ostre, wyraźne i w odpowiedniej do rozdzielczości bufora ekranu jakości.
    • beredziak007 Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 20:35
      Ale zapominacie o jednym, a mianowicie KZ2 wyszło jakieś pół roku temu. Więcej nawet. Więc logiczne jest to, że z czasem wyjdą gry ładniejsze od wyżej wymienionej.

Kolega tomi chyba koniecznie chce jakąś interusującą inaczej dyskusję wywołać. Zastanów się, proszę.
    • ico72 Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 20:41
      wygląda swietnie
      p.s. niestety musze zgodzic sie z He-manem ze podczas gry w KZ2 odniosłem podobne wrazenie ze gram ciągle ten sam lvl uncertain
    • imbetterthanyou Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 22:45
      Ta gra zalatuje Kz2, chyba ktoś czerpał garściami z gry GG.
    • semerkchet Re: Trailer: Dust 514 10.10.09, 22:50
      @tomi
      "Dust 514 tez pewnie bedzie mial lepsza oprawe od Uncharted 2 biorac pod uwage, ze developer ma jeszcze przynajmniej rok pracy przed soba"
      Moje gratulacje, za rok oprawa graficzna w Twoim X360 przegoni/dogoni dzisiejszą jakość gier na PS3 - ciekawe jak będą wyglądały gry na pleja...
    • lubie_jajka_z_majonezem Re: Trailer: Dust 514 11.10.09, 00:07
      Sorry ale ten render wcale nie wygląda lepiej od REAL gameplay'u kz2
    • tomi1988pl Re: Trailer: Dust 514 11.10.09, 08:43
      semerkchet, yyy ps3 gonilo 360tke i minelo sporo czasu zanim dostales gre, ktora przebijala oprawa graficzna Gears of War 2.
    • the_king_is_the_one Re: Trailer: Dust 514 11.10.09, 08:45
      Ale o czym wy tu piszecie, jaka lepsza grafika? Jak K2 wygląda lepiej od tego a co tu porównywać do Uncharted 2, wy chyba na prawdę nie widzieliście Uncharted 2 w ruchu. tekstury w tej grze to takie małe mistrzostwo świata
    • the_king_is_the_one Re: Trailer: Dust 514 11.10.09, 09:02
      Rozumiem ze ty sobie jaja robisz tomi? Od Gears2 jest dużo gier ładniejszych na PS3, chodzby stary Heavenly Sword który wygląda kapitalnie do dziś. Już nie wspominając o K2,GT5P,ratchet Uncharted
    • the_king_is_the_one Re: Trailer: Dust 514 11.10.09, 09:08
      Dlaczego moje posty są kasowane?!!
    • ico72 Re: Trailer: Dust 514 11.10.09, 09:15
      @the_king_is_the_one
      nie podoba sie to panu od moderacji smile
      to zawziety fanboj Xszrota
    • marcin-ka Re: Trailer: Dust 514 11.10.09, 11:11
      E tam, baza danych z komentarzami szwankuje.
    • czezare_pl Re: Trailer: Dust 514 11.10.09, 11:39
      @the_king_is_the_one
      Skoro takie glupoty wypisujesz (Heavenly Sword ladniejszy od GoW2) to nic dziwnego, ze Ci posty kasuje...
    • sprawie-dliwy Re: Trailer: Dust 514 11.10.09, 13:42
      MGS 4, KZ 2, GT 5.P, Uncharted 2, A Hevane Sword i Uncharte DF ma bardzo podobną grafikę do tego co pokazało Gears Of War 2, ale prócz GeOW 2 to chyba nic "XSzrot 360" nie zaprezentowali jeśli chodzi o grafikę w najbliszych latach. I to są fakty a nie wysane z palca głupoty.
    • imbetterthanyou Re: Trailer: Dust 514 11.10.09, 15:58
      sprawie-dliwy popisałeś się tak jak każdy posiadasz PS3 z małym móżdżkiem potrafisz napisać bzdury i zakończyć całość słowem Xshrot lub temu podobnym.Myślę że jedyną nadzieją, dla uratowania polygamii przed zagładą jest pozbycie się userów PS3.
    • marrond Re: Trailer: Dust 514 11.10.09, 17:40
      Chcesz tu zrobić kółko wzajemnej adoracji z tabliczką X360?
    • suijin Re: Trailer: Dust 514 11.10.09, 17:51
      Dust będzie na silniku UE3, więc chyba raczej nie przeskoczą Gears of War2.
    • sprawie-dliwy Re: Trailer: Dust 514 11.10.09, 18:09
      imbett.... coś tam dalej, człowieku a co ty możesz o mnie wiedzieć że mnie porównujesz do swego rozumowania, to że ty jesteś ifantylnym chłopczykiem nie oznacza że ja im jestem. Nie dowartościowuję się pisząc bzdury. Po drugie "Xszrot" zacytowałem tylko innego właściciela tu konta, ale jeśli tak uważasz o swojej konsoli to możesz mi odać nie obraże się, byłem zadowolony jak posiadałem Xboksa 360. ps na koniec chciałem zakomunikować że ludzie twojego pokroju lub tomy = tracer, takich zagniewanych ślepców trzeba stąd pogonić żeby był tu spokój.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka