Dodaj do ulubionych

Recenzja: Forza Motorsport 3

• graczz11233 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 22:31
      @doscglupot, z poważaniem koleś, ale uderzając 'przodem' nigdy mi się karoseria z wyłu nie wygięła.. nawet w forzie 2.
      nie wiem jak możesz napisać, że grafika jest słabym puntem gry.
      wg mnie jest to najładniejsza wydana gra wyścigowa.
    • graczz11233 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 23:13
      elementone ma przekopane w głowie.
      a w zasadzie nic tam nie ma.
      Elementone, kup wreszcie Xa i przestań się ślinić do Forzy3, bo jesteś gorszym fanboyem Ps3, niż heman, xboxa.
      Zrób coś ze sobą i zacznij ROZSĄDNIE myśleć, taka moja rada na przyszłość. Zdejmij klapki z oczu i przestań wciskać wytwory swojej wyobraźni. SZEŚĆ minus i mówisz ze gra słaba ? PLUS - Grafika, i F3 jest brzydka. Człowieku, ocknij się.
    • kry-pta Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 23:15
      Ja dalej nie moge zrozumiec dlaczego forze3 porownuje sie do GT5.Przeciez juz Forza1 zdeklasowała zupełnie tą serie
    • graczz11233 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 23:17
      Fanboye PS3, jesteście śmieszni.
      Są tutaj TEŻ kulturalni ludzie na poziomie, którzy co prawda Xboxa nie mają, ale potrafią przyznać, że F3 jest ok. I chwała im za to.
      Tak jak ja nie ma ps3, a wiem, że Uncharted2 jest warte każdej ceny. I nigdy tej gry nie skrytykuję.
      A to, że każdy FANBOY ps3 ma forza-kompleks, to już wasza wina.
      Wpajajcie sobie do głowi, że GT5 zniszczy wszystko, ale oszczędźcie tego NAM. Naprawdę, niewielu to interesuje, wasza wyimaginowana opinia, w dodatku BEZPODSTAWNA, bądź wyrobiona jutubem.
    • graczz11233 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 23:21
      elementone, a ty jesteś typowym 14latkiem, który gra w NFSy.
      GRAFIKA, GRAFIKA, GRAFIKA.
      wiesz w ogóle co to FIZYKA ? Forza 2 nie była ładna, a średnia ocen ponad 90% zgadnij za co.
      F3 jest grą b.ładną.
      Pisze to sam Emiel, z mojej opini osoba odpowiedzialna raczej za Playstation na poly.
      ale co tam..
    • graczz11233 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 23:22
      i znając życie ktoś skasuje moje 3 posty, a elementone zostawi.
      , a ja polecam usunąć epicentrum całego zamieszania.. wink
    • jasiubc Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 23:26
      Ja tam poczekam na GT5 a potem zdecyduje którą grę kupić ;D
    • barracudo Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 23:34
      Na kierownicy Logitech Drive FX gra się w Forze 3 po prostu bajecznie ! Autor recenzji zapomniał dodać że samochody również można wystawiać na aukcje online smile Jeśli chodzi o model jazdy , to mogę powiedzieć że w samochodach Mistubishi Lancer i w Toyocie Yaris jest na prawdę zbliżony do rzeczywistości. Lancerkiem jeżdżę codziennie do pracy. Siedząc za wirtualną kierownicą czułem się prawie jakbym jechał w swoim aucie. Grę polecam każdemu, na prawdę świetne wyścigi.

A na zawistnych fanchujów mam wyjebane. Nie ważne jak dobra by gra nie była, to sam fakt, że na inną platformę , to trzeba zmieszać z błotem i opluć. Ch... wam w dupe (zaraz jakiś idiota wyjdzie mi z tym jakiego to ja poziomu nie prezentuję , pisałem normalnie to nie docierało więc trzeba po waszemu), ja z chęcią pożyczę od kumpla PS3 i zagram po premierze w GT5 i także będę się cieszyć GRANIEM.
    • twilitekid Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 23:39
      @seruch, no właśnie - "grać". Z tego co pamiętam w PGR4 można było na normalnych kontach przeglądać fotki innych itp. Mnie interesuje to, czy cały ten forzowy rynek będzie dostępny dla zwykłych ludzi.

@biom3dic, wiem jak to działa, ale mimo wszystko miło by było bez kombinacji.
    • bigddaddyy Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 23:40
      wcześniej nie zauważyłem że ta recka jest od Beniamina no jak od niego gra na x360 dostała 6- to najlepszy argument, jestem w szoku smile

@elementone - marna prowokacja, FM3 po 40recenzjach ma średnią 92%, zobaczymy za rok czy gt5 zbliży się bo na razie gt5p ma 79% a gt na psp 75% PD chyba nie formie od czasy ps2
    • seruch Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 23:47
      @twilitekid
      ucielo mi slowo "online" uncertain w F2 trzeba miec golda zeby wchodzic na aukcje itd trzeba miec golda, tu zapewne jest tak samo(chociaz o tym akurat ja dowiem sie dopiero po weekendzie) pozdr
    • elementone Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 00:05
      hmm dziwne panowie slepy nie jestem a zarazem miałem okazje połupac w F3 na targach i nie ma bata na mariole że ktos mi wciśnie tekst pod tytułem genialnej oprawy graficznej w F3!! Panowie ta gra wyglada bardzo przeciętnie a skakac po moich słowach naprawde nie trzeba tylko spojzeć prawdzie w oczy postęp oprawy graficznej praktycznie sie nie różni od F2 zrozumcie to .
    • kry-pta Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 00:06
      Nie grałem jeszcze w pełna wersje Forzy3 ale mam pytanie
      Czy jest opcja poduszkowców taka jak w GT czyli samochód nie ma kontaktu z nawierzchnią(brak śladów opon na asfalcie)Koleżanka bardzo lubi WipEoutHD to taka opcja by jej odpowiadała
    • kry-pta Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 00:16
      @elementone
      Recenzent sie znalazł smile
      Gry na oczy nie widział a jaki znawca ! smile
      Człowieku idz do kogoś kto ma kloca pograj godzinke czy dwie a dopiero sie wypowiadaj ignorancie
    • biom3dic Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 00:21
      @twilitekid Ale co tu kombinowac jak zakladasz nowy profil to przy calej procedurze pyta czy zakladac Live, teraz przy zakladaniu nawet nie pyta o kod pocztowy
    • goodtohaveaps3 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 00:28
      @Krypta: Kolejny fanboy'owski komentarz...
      Epenis rośnie!
    • tracer87 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 00:54
      kry-pta
      dobrze powiedziane!

fanboye sony niech sobie plują jadem a my w między czasie możemy grać w najlepszy i najładniejszy racer na rynku ^^
    • wilku_kn Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 01:45
      Widziałem F3 w akcji i bardzo mi się podobało, może nawet był bym skłonny kupić x360 dla tej gry... ale pomimo tego czekam na GT5 z prostej przyczyny - G25 tylko na PC i PS3 działa big_grin niestety MS ze swoimi kontrolerami odstaje cenowo i jakościowo a odpowiedni kontroler imo to podstawa do "porządnego" grania w takie gry.
    • imbetterthanyou Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 07:24
      mersi61 co ty wypisujesz Kokpity wyglądają zajebiście, w opcjach trybu wieloekranowego na dolnym suwaku ustawiasz 90.0* i masz kokpit taki sam jak w Gt5 czy Shifcie, animacja rąk odwzorowana bardzo dobrze.
    • imbetterthanyou Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 07:28
      elementone taa na targach u kumpla z bloku który grał na 14'CRT w demo Forzy 3 i po tym oceniasz grafikę.Zobacz w akcji trasę Fujimi kaido ta trasa miażdży wszystko.
    • elementone Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 08:03
      @imbetterthanyou trasa moze miazdzyć kolego ale samochody sa kiepskie graficznie na kazdej mapie i taka jest prawda! Samochody sa plastikowe i sztuczne no cholra przejzyjcie co po niektórzy na oczy! Bieda jest i tyle, a ty @kryptuś kij ci w oko i dla twojej swiadomosci wiedz że mieszkam i jestem z Poznania wiec wypad na PGA jest obowiązkowy tak jak i do Lipska gdzie sie kiedys odbywały targi :0
    • barracudo Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 08:17
      @wilku_kn

Co do ceny się zgodzę , co do jakości to już nie smile
    • tomi1988pl Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 08:39
      preorder przyszedl wczoraj i trzeba przyznac Forza 3 rozwala wszystko co wyszlo i wszystko co wyjdzie na konsole pod wzgledem symulacji. gdyby nie to, ze mam zajecia na 12 to pewnie bym spedzil nad gra caly dzien. na Drive FX jezdzi sie po prostu bajecznie - zdecydowanie najlepsza symulacja tej generacji i zadna gra tego nie zmieni.

do elusia, no tak, bo przeciez GT5 jest takie piekne:
      img22.imageshack.us/img22/6746/gt5p.png
      moge sie zalozyc, ze GT5 bedzie wygladac dokladnie tak samo.
      zreszta to zabawne, ze mowiac o SYMULATORZE piszesz jedynie o grafice, a nie SYMULACJI, ktora jest najwazniejsza(grafika to jest w zasadzie na ostatnim miejscu na liscie waznych rzeczy w racing sim'ie). mam nadzieje, ze PD kupi sobie 100 xbox'ow oraz kopii Forza 3 i dokladnie przestudiuje jak sie robi symulacje, bo jak 5 raz wyskocza z tym samym tyle, ze w ladniejszym opakowaniu to bedzie smiech na sali.
    • the_king_is_the_one Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 08:59
      ''zdecydowanie najlepsza symulacja tej generacji i zadna gra tego nie zmieni.'' A Euro 2012 też wygramy czarodzieju? Jak byś mógł to zrób zdjęcia tej gry, chce zobaczyć jaka to ona nie jest śliczna xD A przy okazji uchwyć pudełko gry, bo zapewniasz ze nie piracisz...
    • to_mee Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 09:21
      Nie rozumiem takich proroków ;] FM3 to pewnie świetna gra i koniec. Ja liczę, że GT5 będzie równie dobre.
      Miłego grania wink
      tomi nie ośmieszaj się - to, że wkleisz zdjęcie jednej z ładniejszych gier wyścigowych z podopisywanym wszędzie "low quality" to nic nie zmieni ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka