skw.arek Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 28.10.09, 18:40 Wszelkie Halo, CODy, Gearsy i Killzony łącznie nie podobają mi się tak bardzo jak właśnie ta gra (SERIO!). Odpowiedz Link Zgłoś
skw.arek Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 28.10.09, 18:41 Z utęsknieniem czekam także na Colonial Marines ale zaczynam już tracić nadzieję że ta gra kiedykolwiek się ukaże Odpowiedz Link Zgłoś
silent_nyu Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 28.10.09, 19:01 "Trofea czekają". Platyna czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
papadziordzio Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 28.10.09, 21:03 a jest moze splitscreen ? Odpowiedz Link Zgłoś
edwslo Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 28.10.09, 21:08 Chyba pisze sie franszyza a nie franczyza. Odpowiedz Link Zgłoś
kane0441 Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 28.10.09, 21:14 Chyba zapomnieliście uwzględznić AVP Arcade z 1994 roku, oraz Wersję ze SNESA. Odpowiedz Link Zgłoś
gurafikku Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 28.10.09, 21:25 Zooltar: również nie mogę się doczekać, a Ty jeszcze bardziej mnie nakręciłeś tym tekstem. Przynajmniej jestem pewny, że jest na co czekać, bo nic do tej pory nie dorównało AvP. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
sagicor Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 28.10.09, 21:27 Widać tak graliście a nie ma żadnych waszych filmików czy zdjęć .tylko to co jest wszędzie na necie żenada!!bez urazy Odpowiedz Link Zgłoś
leakingpointer Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 28.10.09, 22:31 Czy 18 graczy także na konsolach ( bez botów AI jak we Flashpoint) ? I jak się to ma do ostatniego wywiadu z twórcą AvP z którego wynikało że na PC nie będzie dedykowanych serwerów? Na konsolkach do 18 graczy potrzebny by był dedykowany serwer.. Odpowiedz Link Zgłoś
wicked6661 Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 00:10 Aaaale mi narobilicie smaka:/. Odpowiedz Link Zgłoś
dzanos Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 00:53 Doszedłem do wniosku,że Tadeusz Zieliński aka Zooltar ma wspaniała pracę... i fajnie by było jakbyście na następnej polygadzce nie mówili o grach tylko o was. Czyli jacy są ludzie którzy wiedzą wcześniej więcej niż inni.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xzpfxbarteq Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 01:03 dolaczam sie do pytania o splitscreen Odpowiedz Link Zgłoś
mdw2 Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 07:38 Nienawidzę tej gry. Przez to śmieszne połączenie Aliena z Predatorem powstał idiotyczny, tandetny film o tym samym tytule, który bezpośrednio przyczynił się do tego, że nowa część klasycznego Aliena nie będzie nakręcona. Szlag by to trafił. H.R.Giger w grobie by się przewrócił gdyby nie żył... Odpowiedz Link Zgłoś
wiiboy Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 07:48 Do autora tekstu. AvP na Jaguara to "nie katastrofalnie zła gra" tylko jedna z najlepszych gier na Jagura, a w swoim okresie jedna z najlepszych gier every made 3D FPS. Wystarczy zerknąć na rankingi, opinie i ceny na ebayu. Można oczywiście mieć własne zdanie, ale brak prawdy obiektywnej w tekście raczej sugeruje brak znajomości historii gier 3D, a Polygamia to raczej dobry blog. Odpowiedz Link Zgłoś
waaagh Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 08:25 wiiboy, ma pełną rację. Jakoś my z kumplami wyrywaliśmy sobie Jaguara (w wypożyczalni był jeden) aby pograć w tą grę. Była bardzo dobra. Szczególnie gra obcym dawała masę frajdy. Oczywiście, Rebellion pokazał że można dużo lepiej, ale na innym sprzęcie i trochę później. Odpowiedz Link Zgłoś
og0r Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 08:51 zgadzam się z kolegami wyżej, autor tekstu wykazał się albo niewiedzą albo ignorancją bo jak na tamte czasy gra po prostu wymiatała Odpowiedz Link Zgłoś
cienki_bolek_2 Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 08:54 Terminator Salvation też miał fajny trailer a wyszła wielka kupa więc nie ma się co napalać na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
axiomat Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 09:17 ah Monolith... powinnni w koncu zabrac sie za zrobienie kolejnego Blooda, a nie zajmowac sie jakimis pie...mi i duperelami pokroju AvP Odpowiedz Link Zgłoś
serber Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 10:01 facehugger to nie to samo co tak zwany "chodzacy penis" Odpowiedz Link Zgłoś
peteboy Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 10:47 Niby poważny redaktor a bzdurami raczysz juz na starcie. Piszesz: nie wolno przecież zapominać o katastrofalnie złej grze na Jaguara. Otóż AvsP na Jaga był całkiem niezła grą i właściwie jedynym tytułem, którego można było tej konsoli pozazdrościć. Niemal obiektem kultu.Świetna jak na tamte czasy grafika, całkiem udany klimat i nienajgorsze recenzje. www.mobygames.com/game/alien-vs-predator Po co udawac , że sie wie wszystko? Pewnie w tym czasie ciukałeś tylko na PieCu i nawet nie zauważyłeś tego. Albo biegałeś po blokach i murkach...Vide RevTer. na HYPERZE, jak usłyszałem ,że uprawiałeś parkour( przy okazji recenzji Mirror's Edge)...cha cha cha.. Najmocniejszy tekst jaki usłyszałem w tym programie.Do dziś mnie bawi. Sorry stary, ale te okularki i parkour.. no ale wiem jak jest.. Trza byc jazzy i trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
celnik.pl Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 11:26 coooooo ??? kiepska wersja na Atari Jaguar - chyba szanowny PAN redaktor nie gral w ten tytul. Odpowiedz Link Zgłoś
screwbalski Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 13:05 No to jeszcze ja o splicie - jeżeli tak, to czy cała kampania czy jakieś wynalazki? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dalthon Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 13:13 @peteboy swiete slowa - jak sie nie zna historii to lepiej o niej nic nie pisac, a nie jakies banialuki. tak na marginesie, to poza wersja na Jaguar'a oraz pc'ta warto wpomniec o pierwszej grze z universum Alien vs Predator na SNES'a z 1993 roku. W tym samym roku wyszła gra również na GameBoy'a. No i nie tyle wypadalo by - ale obowiazkowo powinno sie wspomniec o kultowej grze na automaty arcade (CPS2) z 1994 r. Odpowiedz Link Zgłoś
papadziordzio Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 13:33 Splitscreen pasowałby idealnie do trybu Survivor dla 4 graczy i tylko do tego Odpowiedz Link Zgłoś