Dodaj do ulubionych

Konsolowy Panzer General - recenzja

05.11.09, 15:56
hej, ja też miałem o tym pisać!smile w skrócie - nie, to nie jest Panzer General!
Obserwuj wątek
    • bialygolabek Konsolowy Panzer General - recenzja 05.11.09, 15:57
      Gó.no nie Panzer General. Świętokradztwo.
    • Gość: .... Re: Konsolowy Panzer General - recenzja IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.09, 16:12
      golabek zgadzam się.
    • Gość: Koneser Re: Konsolowy Panzer General - recenzja IP: *.cpe.marton.net.pl 05.11.09, 17:01
      I co się tak napinacie? Gra słaba i jedzie od niej zbukiem na kilometr. Lepiej wrócić do Sapera.
    • manowar_maniac Re: Konsolowy Panzer General - recenzja 05.11.09, 17:44
      To ma być Panzer General? Arrrr ;/
    • Gość: wołga Re: Konsolowy Panzer General - recenzja IP: 80.51.101.* 05.11.09, 18:12
      Nie, nie jest to PG. Nie, nie jest to słaba gra. Pozytywnie zaskoczyła mnie jej "karciana" otoczka. Grałem tylko w wersje trial XLive! Gra nudnawa, ale dość rozbudowana. Choć nie wiem po co w to grać na TV i kinie domowym wink
    • Gość: Tzymische Re: Konsolowy Panzer General - recenzja IP: 207.71.26.* 05.11.09, 18:24
      Gdybyscie chociaz raz spojrzeli poza koniec wlasnego nosa. To bvyscie wiedzieli, ze to wlasciwie jest "gra" promujaca Karciano/Planszowego Panzer Generala.
      Owszem, jako gra "strategiczna" to nie jest to Panzer General. Jako przedsmak planszowki... coz, ja juz zlozylem pre-order. Zapowiada sie kawal swietnej planszowki.

bialygolabek i ten co sie zgadza i ten co jest "koneserem" i ten kolejny ===> ale z was debile.
    • bialygolabek Re: Konsolowy Panzer General - recenzja 05.11.09, 20:00
      @tzymische

To nie wymaga komentarza...dzieciaku.
    • han_solo_79 Re: Konsolowy Panzer General - recenzja 05.11.09, 20:13
      @bialygolabek "To nie wymaga komentarza...dzieciaku."

Ale dzieciak ma trochę racji co do Waszego zadęcia.
    • Gość: Tzymische Re: Konsolowy Panzer General - recenzja IP: *.ntlworld.ie 05.11.09, 21:13
      @bialygolabek ===> tak mistrzu! prowadz!

@han_solo_79 ===> nawet bardzo duzo. Kocham Panzer Generale, do dzis pogrywam w 2 (zreszta w Allied Generala tez). Ale ten karciany nie jest zly.
      Owszem jak na samodzielna gre na konsole - dziwactwo, ale jesli ma sie wyzsze IQ niz przecietny golab, i spojrzy na "offlineowa" wersje planszowo/karciana. To sie zmienia calkowicie spojrzenie na to.
    • Gość: Jasio Re: Konsolowy Panzer General - recenzja IP: *.chello.pl 05.11.09, 21:19
      Czy to (niestety) exklusif na x-klocka? :o
    • Gość: bialygolabek Re: Konsolowy Panzer General - recenzja IP: *.mofnet.gov.pl 06.11.09, 08:11
      @Tzymische
      A próbowałeś swoje problemy emocjonalne rozwiązywać w inny sposób? Może poradnia zdrowia psychicznego, może po prostu potrzebujesz kontaktu z płcią odmienną, sam nie wiem.....A co do twojego IQ to twoje wypowiedzi mówią wiele na ten temat.

@Han
      Wiesz co to sarkazm czy po prostu lubisz "flejmy"?
    • han_solo_79 Re: Konsolowy Panzer General - recenzja 06.11.09, 10:48
      @bialygolabek

Alerzeco?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka