Gość: tea IP: *.chello.pl 08.03.10, 15:07 a niech spalą te serwerownie,skoro jest już piracka wersja ACII to po co się łudzić że to działa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s Creed 2 nie można grać. IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.10, 15:08 hhhhhhaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s IP: *.75.lokis.net.pl 08.03.10, 15:11 Nie ma jeszcze pirackiej wersji, można jedynie chodzić po mieście i gnębić strażników, przy wyborze misji lub przy wejściu do animusa jest tzw. "White Screen" a fakt jest taki że ubi wyłączyło servery żeby nie można było dokończyć cracka, a tłumaczą to atakiem hackerów, żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
b4sh Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s Creed 2 nie można grać. 08.03.10, 15:12 To może dla równowagi jeszcze post o EA Online i kłopotach z graniem w BC2 w sobotę wieczorem... I mała poprawka, nowy drm NIE został złamany, proszę nie pisać bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
nanobot Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s 08.03.10, 15:16 I jak zwykle uczciwie ludzie płacą płacą za bandę kretynów! Odpowiedz Link Zgłoś
sigern Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s 08.03.10, 15:18 Czy to nie smutne,że świat skazany jest na piractwo?... Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s 08.03.10, 15:19 @b4sh - tak, nie został złamany. Powiedz to tym wszystkim piratom grającym w Silent Hunter 5. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakshia Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s IP: *.home.aster.pl 08.03.10, 15:19 Te zabezpieczenia to epic fail Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s 08.03.10, 15:21 To ja się pobawię w b4sha, skoro ten jeszcze nie przyszedł: To jest Wasz problem, że Ubisoft został zaatakowany i jak się Wam nie podoba, że uczciwemu kupcowi odbiera się możliwość grania wtedy, kiedy on ma na to ochotę, to to jest jego problem, nie mój, bo ja mam tak zarąbiste łącze, że u mnie Ubisoftu nie zaatakowało. A ode mnie - powinni non stop ich atakować. Skończy się jeden DDoS, zaczyna drugi. I tak w kółko. Owszem, szkoda tych, którzy grę już kupili, ale w końcu crack musi się pojawić i problem zniknie. A jak zrobi się głośno o "stabilności" ubisoftowych serwerów, to ludzie przestaną kupować ich gry i sprawa rozwiąże się sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulb Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s IP: *.chello.pl 08.03.10, 15:21 Bzdura z tymi złamanymi zabezpieczeniami. Owszem, faktem jest, że releasów od groma w sieci krąży, ale żaden nie działa poprawnie. Z drugiej strony, opierając się tylko na plotkach; Razor dopiero zaczął majstrować przy grze, tak samo Reloaded. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nekrol Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s IP: *.tpn.ceron.pl 08.03.10, 15:27 asasins creed 2 dostepne do sciagniecia i bezproblemowego grania;]] zycze milego dnia ubisoftowi i nowych jeszcze glupszych pomyslow odstraszajacych od zakupu ich gier Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s 08.03.10, 15:28 A jednak już zdążył przyjść... Trudno, przynajmniej nie będzie musiał tyle pisać, bo już jego punkt widzenia przedstawiłem. Co do "udawanego" cracka, komentarz pod newsem, który rewelacyjnie oddaje istotę sprawy: "Ubisoft may be right Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 15:29 rano pisali ze ubi zaliczylo faila bo za duzo ludzi chcialo grac i im serwy po prostu nie wytrzymaly(zaskoczeni jak drogowcy na zime), a teraz sie okazuje ze tu jacys zli hakerzy. Czy to moze po prostu osobne przypadki? Tzn najpierw im samo z siebie padlo, a teraz hakerzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfsd Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s IP: *.inowroclaw.mm.pl 08.03.10, 15:36 a jeszcze jakiś debil wyżej (w komentarzach) napisał, że Ubi sam wyłączył serwery by crackerzy nie dokończyli cracka. I tu do tego dzieciaka -> czyś ty się na mózgi z Pinokiem zamienił? Po cholerę ubisoft miałby wyłączać serwery? W ogóle myślisz człowieku? Zastanów się jeszcze raz i pomyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
diegopl Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s 08.03.10, 15:38 wspolczuje PC-towcom padna serwry koniec grania x) jak dobrze ze nie musze sie tym martwic i rzucilem PC na konsole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej no Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 15:40 Przez chwilę nie można pograć, ale świat się od tego nie zawali. Ja tam rozumiem próby bronienia przez Ubi swoich interesów. Gdybym zainwestował w coś tyle pracy i pieniędzy pieniędzy, też nie uśmiechałaby mi się myśl, że zostanę od razu okradziony. Assassin's Creed 2 to rzadki klejnot w świecie gier komputerowych. Jasne, malkontentów nie brakuje, ludzie mają też różne gusta, ale trudno nie podziwiać talentu projektantów i nie doceniać tej gry od strony produkcyjnej. Brawa za optymalizację, gra śmiga na trzyletnim sprzęcie. A Ezio jest niezłym kozakiem. Naprzód Ubi - oby więcej takich gier. Odpowiedz Link Zgłoś
b4sh Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s 08.03.10, 15:42 @slawomir.serafin: a poczytaj dokładnie komentarze piratów, dowiesz się z nich, że można zagrać tylko w tutorial i rozpocząć pierwszą misję... która nigdy się nie skończy, bo gra nie zlicza ton zatopionych statków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serek 24195 Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.10, 15:44 Szczerze mówiąc to przez piratów wczoraj nie można było grać bo gdyby nie zaatakowali to byście grali. Ja wczoraj między 14:30 a 19:00 grałem swobodnie i wszystko się dobrze włączało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meeron Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s IP: *.globalconnect.pl 08.03.10, 15:44 Garcze graczom zgotowali ten los... Odpowiedz Link Zgłoś
miniu30 Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s 08.03.10, 15:47 Wczoraj mialem kolo 13 problemy z logowaniem (trwalo dosc dlugo) ale juz godzine potem nie bylo z tym problemow i dalo sie bezproblemowo grac . Z tego co wyczytalem na innych forach to nie mozna bylo gry uruchomic gdy robilo sie to poraz pierwszy . Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s 08.03.10, 15:49 rzucilem PC na konsole -------- i która się połamała? @b4sh - nie mam czasu na pierdoły jeśli piratom udało się uruchomić grę, to prędzej czy później złamią ją do końca. Nie mam nic przeciwko zabezpieczeniom, dopóki nie utrudniają życia bardziej legalnym klientom niż piratom a to UbiSoftu owszem, utrudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s IP: 109.243.205.* 08.03.10, 15:49 to czyli gra jest, ale jak by nigdy się nie ukazała, choć wykosztować się pozwalają... Odpowiedz Link Zgłoś
strzyka_w_kolanie Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s 08.03.10, 15:51 @b4sh: goń się wokół obory bo na tym na pewno znasz się lepiej niż na grach - DRM ZOSTAŁ złamany i już od dawna jest dostępny skrakowany SH, który nie wymaga internetu do grania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakshia Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s IP: *.home.aster.pl 08.03.10, 15:51 Znowu atak hakerów!!! Nie można się połączyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakshia Re: Hackerzy atakują. Serwery leżą. W Assassin`s IP: *.home.aster.pl 08.03.10, 15:52 ... lub Ubi coś zwaliło xD Odpowiedz Link Zgłoś