vixiak 20.03.10, 20:21 Oddam niebieskiego nakrapianego ^^ Jeśli ktoś ma mało albo ma problemy z breedowaniem, to może brać. dragcave.net/view/ODnU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vixiak Re: Oddam 21.03.10, 13:09 Możesz brać, ale Agi chyba dzisiaj nie ma i jutro też, więc albo sam przenosisz, albo poprosisz kogoś innego, albo czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Oddam 27.03.10, 23:02 Nie rozumiem, naprawdę nie rozumiem dlaczego tak często udaje mi się wybredować legendarne elektryczne, nie podobają mi się wcale aż tak bardzo. Uznałam, że mam ich już za dużo, dlatego oddam nowy nabytek ^^ dragcave.net/view/4gMg Czy jest ktoś, kto w ogóle nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Oddam 27.03.10, 23:56 Tak, ja nie mam wogole ! Jak mi Aga albo ktos inny przeniesie, to poprosze bardzo, tylko musze wczesniej wiedziec, zeby wywalic jakies jaja ze scrolla, bo mam full w tej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Oddam 28.03.10, 00:17 Ja moge przeniesc, a jak wolisz, to na jakies zapasowe chwilowo. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Oddam 28.03.10, 09:42 juz wyrzucilam, mozesz przeniesc. Dziekuje ! Nie bede sie logowac, dopoki tu nie napiszesz, ze przenioslas Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Oddam 28.03.10, 18:08 ja bym bardzo chciala!!!!, bo mam dwie baby. bo drugiego wampira ugryzlam jajo juz zainfluencowane na babe, gupia ja ! a trzecie zostalo zagryzione na smierc i teraz musze czekac i czekac na kolejna szanse gryzienia... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Oddam 28.03.10, 19:03 juz wywalilam kolejne jajo i nie bede sie wiecej logowala od tej pory, dzieki aga ! Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Oddam 28.03.10, 19:25 Musze poczekac, bo nie wiem, skad wziac to jajo/szczeniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Oddam 29.03.10, 11:15 Lenkaaa, nie wiem, co z tym wampirem, ale moje niedlugo dorosna to bede gryzc. Bo domyslam sie, ze wolisz jajo, zeby zagrypic. Wczoraj probowalam, ale mi ucieklo Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Oddam 29.03.10, 13:16 Czekam caly czas na tetre, skoro ma jakies jajka do oddania... A ucieklo mi podczas gryzienia Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Oddam 29.03.10, 15:01 Przenioslam i zagrypilam, bo ma 3d 5h, wiec powinien sie wykluc Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Oddam 28.03.10, 16:30 Czy ktoś chciałby może wymienić niebieskiego paskowanego na czerwonego paskowanego? Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Oddam 31.03.10, 23:23 dragcave.net/view/TXJc I znowu elektryk. Bardzo chętnie wymieniłabym go na lodowego albo magmowego Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: Oddam 01.04.10, 05:50 kto chce jeszcze wampiry?są dwa na ktośku,prosze się częstować Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Oddam 02.04.10, 18:55 Czy mogłabym zabrać jednego wampira dla przyjaciółki? Miałam dbać o jej smoki i zapomniałam, wyleciało mi z głowy i z jej wampirzego jaja została skorupka i mam takie wyrzuty sumienia ;< Chcesz w zamian elektryczne z trio? Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: Oddam 03.04.10, 08:10 a czy ja też mógłbym wziąć jedno jajo?? brakuje mi jednego faceta do równowagi między samicami a samcami Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Oddam 05.04.10, 22:33 Juz wrocilam, to dajcie znac czy komus i co przeniesc Ktos mi powykluwal jajka na kontach popiromanowych Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: Oddam 05.04.10, 23:03 yyy... to ja... ale tylko do klikarni dalam, nie myślałam, że sie wylęgną ech, prawa Murphyego Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: Oddam 05.04.10, 23:14 drugie mam wolne - przenos jakby cos... zawsze dzien dłużej... Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Oddam 06.04.10, 00:31 Aga, jeśli już jesteś i będziesz miała czas, to prosiłabym bardzo, byś przeniosła jednego wampira z ktoska na _Mariel_ aniadrzyzga nie odpowiedziała, ale skoro kazał się częstować, to chyba mogę ^^ I jeśli potrzebujesz kont, to możesz użyć konta Vixus jest całe puste (hasło jak zawsze u mnie ^^), założyłam je, gdy weszły nowe, by połapać, ale nie dało rady ;< Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Oddam 06.04.10, 11:36 Przenioslam. Lapac na razie nie bede, ale dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Translucent po Białej Damie 06.04.10, 19:43 po Brunhildzie Białej Damie i Bogusławie Łysym Ktoś reflektuje? Bo jak nie, to wypuszczę. A Barbara Niechcic nadal nie chce Ma ktoś pomysł z jaką postacią literacką lub historyczną należałoby ją zbredować? Odpowiedz Link Zgłoś
blackhexe89 Re: Translucent po Białej Damie 06.04.10, 20:04 Może z jakimś Musiałem? Odpowiedz Link Zgłoś
blackhexe89 Re: Translucent po Białej Damie 06.04.10, 20:05 Na zasadzie 'nie chcem, ale muszem' Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Translucent po Białej Damie 06.04.10, 20:21 blackhexe89 napisała: > Może z jakimś Musiałem? Tez fajne Barbara Niechcic i Krzysztof Musiał Myślałam o postaci historycznej lub ksiazkowej, ale ten zestaw też ciekawy. Zobaczymy za tydzień czy będą chcieli Może macie jakieś postacie, które chcecie uwiecznić w smokach a potem puścić w świat i niech się zagraniczni zastanawiaja czemu pomaranczowa smoczyca nazywa sie np Nutria Borejko? (Swoja drogą Nutria uparcie odmawia bredu z RobRojkiem. Zrobiłam dla niej Filipa Bratka i zobaczymy co na to powie ) Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Oddam 18.04.10, 18:12 Nie chcę zakładać niepotrzebnie nowych tematów, więc piszę tutaj Czy ktoś chciałby się wymienić za elektrycznego z trio za jakiegokolwiek z tych nowych? Jakoś nie chcą mi się mnożyć... Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Dowód zdrady Nutrii do oddania 18.04.10, 18:24 vixiak napisała: > > Nie chcę zakładać niepotrzebnie nowych tematów, więc piszę tutaj > Czy ktoś chciałby się wymienić za elektrycznego z trio za > jakiegokolwiek z tych nowych? Jakoś nie chcą mi się mnożyć... To znaczy chcesz elektryka dostać czy oddać? Bo trochę to niejasne. Ja mam do oddania pomaranczowego ale to dziecko Nutrii Borejko i Filipa Bratka, a więc dla koneserów. Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Dowód zdrady Nutrii do oddania 18.04.10, 18:41 Rzeczywiście niejasne... xd Chcę oddać elektryka za jakiegoś z nowych, bo jak na złość mi celibatują >.> Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Dowód zdrady Nutrii do oddania 18.04.10, 18:45 Jak mozesz sie dowodow pozbywac? Ale jesli nie chcesz, to ja przygarne Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Dowód zdrady Nutrii do oddania 19.04.10, 09:40 Senseeko, wiem ze rzadko sie pojawiasz, to sobie wzielam pomaranczowego. Jakbys zmienila zdanie, to oddam Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Dowód zdrady Nutrii do oddania 19.04.10, 11:10 aganoreg napisała: > Senseeko, wiem ze rzadko sie pojawiasz, to sobie wzielam pomaranczowego. Jakbys > zmienila zdanie, to oddam Nie, nie zmienilam zdania. To zdaje się będzie Jędrek, prawda? Jak tam się pierworodny Nutrii nazywał? Ja sobie wybreduję po prostu kolejnego. I zobaczymy z kim tym razem Nutria będzie go miała Czy na forum MM nadal się kłócą? Bo dawno tam nie byłam. Aha, tego gargulca z jajecznicy można wyrzucić, bo go zamroziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Dowód zdrady Nutrii do oddania 19.04.10, 13:06 Musze sprawdzic, ale chyba Jedrek. Zagrypilas na chlopaka? Bo jak nie to hmmm bedzie trzeba pomyslec Na forum obecnie kloca sie wszyscy z Andrzejem o patriotyzm, aktywne sa dwa watki, w pozostalych cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Dowód zdrady Nutrii do oddania 19.04.10, 13:07 A, i dzieki w ogole za smoka Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Dowód zdrady Nutrii do oddania 19.04.10, 20:48 aganoreg napisała: > A, i dzieki w ogole za smoka Nie ma za co. To je się cieszę, że będzie na normalnym scrollu a nie hodowlanym. Niestety - tak się ucieszylam ze Nutria wreszcie dała się zbredować, że zapomniałam zagrypić. Ale nic to - najwyzej się okaże ze ma córeczkę na boku i samotnie wychowuje ją Nerwus - proszę jaki piękny materiał na kolejną część Jeżycjady kiedy tylko mała dorośnie. Jak oni się kłócą, to może podlinkuj im nasze wątki i pokaż corpus delicti? Będzie temat na budującą dyskusję No znikam. Tylko chyba jeszcze podskoczę i zobaczę z kim Nutria tym razem się no, tego... zbreduje Dzięki za opiekę nad smoczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Dowód zdrady Nutrii do oddania 21.04.10, 20:20 I wykrakalam - dziewczynka. Moze dlatego Nutria na rok na Cypr pojechala? Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Dowód zdrady Nutrii do oddania 22.04.10, 08:20 aganoreg napisała: > I wykrakalam - dziewczynka. Moze dlatego Nutria na rok na Cypr pojechala? Ho, ho, ho czego my się tu dowiadujemy! I wreszcie zaczyna się coś wyjaśniać. Pamiętasz? Wszyscy się głowili jak ruda Nutria mogła wytrzymać na Cyprze. Wygląda na to, że ona wcale tam nie pojechała. Tylko się zamaskowała przed Borejkami, żeby jej na siłę nie zaczęli zapełniać pustych ramion. Ciekawe co się dzieje z dzieckiem (poszło do adopcji?) i czemu nawet Filipowi się nie przyznała. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Aga 22.04.10, 08:43 Nie mogłam się powstrzymać i podlinkowałam na forum MM. A teraz wracam do roboty. blee Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Dowód zdrady Nutrii do oddania 22.04.10, 23:43 Nadal nie wiem, jak nazwac mala Bratkowne. Jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Dowód zdrady Nutrii do oddania 23.04.10, 13:56 aganoreg napisała: > Nadal nie wiem, jak nazwac mala Bratkowne. Jakies pomysly? Zapytaj na forum fanow MM Mozesz nawet ogłosić konkurs. A ja zaraz sprawdzę czy Nutria będzie chętna na kolejną zdradę Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Dowód zdrady Nutrii do oddania 23.04.10, 14:04 senseeko napisała: > aganoreg napisała: > > > Nadal nie wiem, jak nazwac mala Bratkowne. Jakies pomysly? > > Zapytaj na forum fanow MM > Mozesz nawet ogłosić konkurs. > A ja zaraz sprawdzę czy Nutria będzie chętna na kolejną zdradę Hmmm Nutria plus Bratek = "You attempt to breed the two dragons, but no egg is produced." (Nic nie ma o refuse. Chyba on jej się naprawdę podoba.) Odpowiedz Link Zgłoś
lezbobimbo Re: Dowód zdrady Nutrii do oddania 22.04.10, 10:13 senseeko napisała: > Czy na forum MM nadal się kłócą? Bo dawno tam nie byłam. Przybywaj na odsiecz, dwusladowa jatka powstala oczywiscie po ciezkim temacie narodowym, co to ostatnio. Fraucymer pozada z powrotem absurdów i lekuchnych offtopików jak kania dzdzu! Zasmoczyc, zauroczyc, hilfunku Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Dowód zdrady Nutrii do oddania 22.04.10, 16:25 lezbobimbo napisała: > senseeko napisała: > > Czy na forum MM nadal się kłócą? Bo dawno tam nie byłam. > > Przybywaj na odsiecz, dwusladowa jatka powstala oczywiscie po ciezkim temacie > narodowym, co to ostatnio. Fraucymer pozada z powrotem absurdów i lekuchnych > offtopików jak kania dzdzu! Zasmoczyc, zauroczyc, hilfunku > Taż zasmoczyłam. Na nic więcej mnie nie stać, bawcie sie teraz sami, ja muszę robotę do końca kwietnia oddać a jestem ledwie w połowie. Nie kuście! apage! a kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Oddam 21.04.10, 22:12 Mam do oddania niebieskie paskowane, bo ostatnio jest problem z ich bredowaniem i może ktoś potrzebuje dragcave.net/view/2tDl Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Oddam 25.04.10, 20:26 Oddam niebieskie nakrapiane dragcave.net/view/hvVl Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Czy ktoś chce dziecko pary... 27.04.10, 19:42 ...Barbara Niechcic i Krzysztof Musiał? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Oddam 02.05.10, 17:11 ja bym przygarnela, jesli jeszcze jest "na wydaniu". Czy ktos, kto ma klucze do mnie moze mi przeniesc, prosze ? Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Oddam 02.05.10, 18:06 Jasne, że jest na wydaniu, można się częstować Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje albo chciałby elektryka z trio, to niech da znać, bo mam ich sporo, a całkiem łatwo mi się mnożą. Gdy moje dwa magmowe jaja dorosną, to magmowe też będę oddawać, bo będę już miała odpowiednią liczbę. Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Oddam 02.05.10, 18:09 Yyyy... właściwie to już mam magmowe jajo na wydaniu, bo właśnie mi się rozmnożyło. Ktoś chętny? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Vixiak,Lenka 02.05.10, 19:48 Vixiak mam dla ciebie papiera, a dla Lenki sera, jak cos to szybko zrobcie miejsce bo zlapalam je na moje konto i troche zajmuja miejsca Widzialam pred chwila zloto przed jaskinia ale zanim sie spostrzeglam ze to zloto to juz dawno polecialo ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: Vixiak,Lenka 02.05.10, 19:50 ale i tak dopiero jutro rano moglabym przeniesc ;] Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: Vixiak,Lenka 02.05.10, 21:24 łiii! udało się w końcu i z dumą wydaję potrzebującym I wciąż uśmiecham się szeroko o brązowego, gdyby ktoś miał, bo ja jeszcze niet. Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Vixiak,Lenka 03.05.10, 00:03 Vifxen, ja mam brązowego! Nie miałam pojęcia, że nie masz, przepraszam! Możesz go zabrać kiedy tylko chcesz ^^ Mogłabym gwieździstego? Nie mam samca, a moje w ogóle nie chcą się bredować. Tetraa, dziękuję za papierka, jak najszybciej postaram się zrobić miejsce! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: Vixiak,Lenka 03.05.10, 12:07 super! Chętnie oddam gwiazdkę Tylko nie wiem, kto mógłby nam przenieść... Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Pomaranczowe, elektyczne i wiosenne... 04.05.10, 00:38 ...oraz odchowany czerwony - wszystkie do wydania są tu: dragcave.net/user/zapasowe Mozna wziać wszystkie jaja z wyjątkiem czarnego, chyba ze wyjdzie zwyklak (Na zapasowym usiluje wyhodowac alta i nawet mam juz złoty puchar a alta jeszcze ani jednego, hłe, hłe) Jesli ktoś chetny to niech się zgłasza, bo będę wypuszczać. Odpowiedz Link Zgłoś