tajemnicaa 23.03.04, 09:46 Pomimo, że jestem kobietą D2 to moja pasja, uwielbiam ta gre, dlaczego hmmm sama nie wiem ale BN i d2 to jest moje drugie zycie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.md Re: Diablo 2 23.05.04, 17:22 tez lubie w to rypac.polecam SACRED gra na tej samej zasadzie co DIABLO ja mieszkam w niemczech i ta gra tu juz jest dosc dlugo...slyszalam ze od maja w polsce wiec radze poszukac i sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
pabloterminator Re: Diablo 2 12.12.04, 10:51 chcesz tajemnice do diablo zadzwoń pod 607 819 737 Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Diablo 2 06.06.04, 22:52 Bo diablo 2 jest super. Przeszlam to kazdym bohaterem po kilka razy za kazdym razem rozwijajac inne umiejetnosci. Najfajniej jednak mi sie gralo czarodziejka z rozwijaniem umiejetnosci ognia. Odpowiedz Link Zgłoś
timongosu Re: Diablo 2 30.06.04, 15:05 cze jestem toek i tez jestem zapaleńcem diablo 2 lod jest the best ale wspomniane sacred nie ma nawet podlotu do legendy = jestecie super pa. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.m1 Re: Diablo 2 30.06.04, 21:24 jasne moze i nie ma..ale dopuki nie ma diablo 3 mozna pobawic sie w sacred Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Diablo 2 03.07.04, 01:18 anahella napisała: > Bo diablo 2 jest super. Przeszlam to kazdym bohaterem po kilka razy za kazdym > razem rozwijajac inne umiejetnosci. Najfajniej jednak mi sie gralo czarodziejka > > z rozwijaniem umiejetnosci ognia. > ano!! Odpowiedz Link Zgłoś
robert0073 Re: Diablo 2 11.07.04, 01:28 Czyżby same dziewczyny tutaj?? No nieźle Ja zacząłem grać w Diablo 1 w 1997 roku, gram z przerwami od kilku lat i nie śmiem jeszcze ruszyć D 2. Ale gra ma piekielnie diabelski klimat i jest naprawdę świetna. Mówię tu o jedynce. Pamiętam jak dorwałem w swoje łapki Demo. Przeżyłem szok, trailer był wspaniały, a samo demo. Powtarzałem 1 poziom kilkadziesiąt razy Pozdrawiam wszystkich piszących na tym forum!! Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Diablo 2 13.07.04, 12:20 Ta gra jest poprostu niesamowita. Jest o wiele lepsza od jedynki, co się nieczęsto zdarza w grach komputerowych. Zawsze uwielbiałem grać Paladynem oraz Barbarzyńcą, a wy?? Odpowiedz Link Zgłoś
smok3d Re: Diablo 2 18.07.04, 00:10 Siema! ja gralem w D2 Classic a pozniej LoD mialem az 4 pełne konta wypchane kupą dobrych rzeczy... i postaciami o wysokich lvl lecz gralem bo juz niegram przerwalem gre z takiego powodu ze ta gra troszke stracila na sensie za duzo złodzieji sie porobilo z bezsensownymi progrtamami... botami... echh... i to wlasnie psuje caly urok gry... teraz slyszalem ze przerobili stare ladder na non ladder ;] czyli nabija sie od poczatku na tabele ladder ;] moze by tak spowrotem zagrac... hmm... PozdRo 4 aLL ! Odpowiedz Link Zgłoś
monika_forys Re: Diablo 2 18.07.04, 15:01 cze ja też uwielbiam diablo 2 choć grałam prawie wszystkimi postaciami najlepiej grało mi sie czrodziejką (umiejętnśc zimna) pozdrawiam wszystkich diablowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
kpsting Re: Diablo 2 22.07.04, 00:07 Jasne ze 2 jest lepsza od oryginalu i LOD jest lepszy od classic D2... to co ta gra ma najlepszego to chyba multiplayer chociaz w singla tez mozna grac miesiacami jak kogos pociaga zbieranie itemow tworzenie i lewelowanie nowych [postaci itp. Moj ulubiony zawsze byl Pala a na drugim miejscu to hcyba Necro Lubilem tez grac Sorceress... spamowanie orbow nonstop bylo calkiem cool Odpowiedz Link Zgłoś